Cursuri React

Cursuri React

Local instructor-led live React training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

React Subcategories

React Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Microservices este o abordare arhitecturală bazată pe dezvoltarea de aplicații dintr-o colecție de servicii mici.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor cu experiență care doresc să construiască, să implementeze și să scaleze aplicații folosind microservicii create cu NodeJS și React.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Dezvoltați, implementați și scalați aplicații folosind diferite microservicii. Construiți o aplicație redată pe server React. Implementați aplicații cu mai multe servicii în cloud folosind Docker și Kubernetes. Efectuați testarea aplicației pe microservicii.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use the FARM (FastAPI, React, and MongoDB) stack to build dynamic, high-performance, and scalable web applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment that integrates FastAPI, React, and MongoDB.
 • Understand the key concepts, features, and benefits of the FARM stack.
 • Learn how to build REST APIs with FastAPI.
 • Learn how to design interactive applications with React.
 • Develop, test, and deploy applications (front end and back end) using the FARM stack.
14 hours
MERN Stack este o colecție de software de dezvoltare web, și anume MongoDB , Express , React și Node.js MERN Stack oferă un cadru end-to-end pentru dezvoltatori să construiască și să implementeze aplicații web fullstack. Acest antrenament, direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze MERN Stack pentru dezvoltarea integrală. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Integrați React cu MongoDB , Express și Node.js
 • Construiți de la zero o aplicație web completă.
 • Implementați securitatea aplicațiilor prin autorizare și autentificare.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
React este o bibliotecă de scripturi Java open source care poate fi folosită pentru a crea aplicații web interactive și mobile. Este adesea comparat cu cadre MVC, cum ar fi Angular , Ember și Backbone, însă React este deosebit de concentrat pe UI al aplicației (View in MVC). Abordarea sa unică în ceea ce privește redarea interfețelor de utilizator extrem de interactive este puternică și eliberatoare și a dus la popularitatea React . În acest training, instruit în direct, demonstrat puterea și flexibilitatea React , o comparăm cu cadre alternative și parcurgem pasagerii pas cu pas prin crearea propriei aplicații React . Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Înțelegeți filozofia de proiectare a React .
 • Decideți când și unde are sens să utilizați React și când să regândiți modelul convențional MVC.
 • Înțelegeți React concepte precum componente, elemente de recuzită, stare și ciclul de viață.
 • Implementați tehnologii conexe, cum ar fi Babel, Webpack și JSX.
 • Construiți, testați și implementați o aplicație web interactivă.
Cu accent pe practica practică și completarea unei aplicații reale, această pregătire va fi de neprețuit pentru dezvoltatorii de aplicații web care doresc să utilizeze React pentru a le spori productivitatea și valoarea. Formatul cursului
 • Prezentare generală a caracteristicilor și capacităților React , împreună cu dezvoltarea pas cu pas a unei aplicații web din lumea reală.
14 hours
Relay este un cadru JavaScript pentru construirea aplicațiilor React datadriven GraphQL este o limbă de interogare a datelor pentru descrierea dependențelor de date complexe și imbricate în aplicațiile moderne Împreună permit ca componentele unei aplicații să fie mutate oriunde într-o ierarhie de redare fără a fi nevoie să se aplice o cascadă de modificări la componentele părinte sau la codul serverului care pregătește sarcina utilă a datelor Releul este utilizat de Facebook în diverse proiecte de aplicații mobile În acest training instruit, participanții vor învăța cum să aplice conceptele cheie Relay, cum ar fi o descriere declarativă a dependențelor de date, a colocării și a mutației pentru a construi o aplicație React folosind Relay și GraphQL Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați releul pentru a compune interogările de date în loturi eficiente, furnizați fiecărei componente exact datele pe care le-a solicitat, actualizați componentele atunci când se schimbă datele și mențineți un magazin client (cache) al tuturor datelor Colocați interogările și codul de vizualizare pentru a explica mai ușor despre funcționalitatea componentelor Utilizați GraphQL pentru a declara cerințele de date, permițând în același timp Relay să preia datele pe cont propriu Înțelegerea conceptului de mutație a datelor pe client și server folosind mutații GraphQL Înțelegeți diferențele dintre releu și flux, în special modul în care "mutațiile" pun în aplicare conceptul de acțiuni și modificări Utilizați rute pentru a determina ce date să preluați pentru a face o componentă dată Faceți schimbări în izolarea relativă, chiar și în proiectele mari de echipă Creați aplicații corecte și performante într-un mod simplu și evident Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
React este o bibliotecă de scripturi Java pentru construirea unor pagini web interactive și rapide. Împreună cu arhitectura Flux și GraphQL interogare GraphQL , se pot construi aplicații web extrem de puternice și eficiente. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să construiască aplicații React folosind Flux și GraphQL . Cursul acoperă instalarea, configurarea, integrarea, testarea, desfășurarea și cele mai bune practici în timp ce parcurge participanții prin crearea unei serii de aplicații de probă care demonstrează cum se adaugă niveluri suplimentare de complexitate și „răcoare” unei aplicații folosind cele mai avansate seturi de instrumente și tehnici. Dezvoltarea aplicațiilor cu React necesită un alt fel de gândire, în comparație cu ceea ce sunt obișnuiți unii dezvoltatori, în special atunci când provin din mentalitatea altor cadre MVC, cum ar fi Angular JS și Bootstrap . Această instruire acoperă elementele fundamentale din spatele tehnologiilor utilizate la fiecare pas al drumului, astfel încât participanții nu numai că sunt capabili să construiască o aplicație funcțională, ci și să înțeleagă de ce se folosește o abordare particulară. Aceasta pune bazele gândirii independente și creative despre proiectarea și rezultatele dorite pentru construirea propriilor aplicații în viitor.
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  21 hours
  React este o bibliotecă utilizată pe scară largă pentru crearea de aplicații cu o singură pagină în Java Script și HTML . Este folosit de companii precum Facebook , Instagram, Netflix sau New York Times. Acest curs va prezenta bazele pe care se bazează React și alte biblioteci (cum ar fi Angular și Vue.js ) și va evidenția specificul React . De asemenea, va acoperi tehnologiile care sunt utilizate în mod obișnuit cu React , cum ar fi Redux și React -Router. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea construi aplicații de diferite complexități cu React timp ce respectă cele mai bune practici.
  14 hours
  Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor cu abilități React care doresc să optimizeze și să-și îmbunătățească crearea aplicațiilor React , prin înțelegerea și aplicarea modelelor componente ale React . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Înțelegeți diferitele tipuri de modele de React
  • Folosiți API React context pentru aplicații web
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  • Pentru a afla mai multe despre React , accesați: https://reactjs.org
  14 hours
  Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să utilizeze Jest pentru a testa aplicațiile și componentele React . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Instalați și configurați un mediu de testare adecvat.
  • Scrieți teste asincrone pentru aplicațiile și componentele React .
  • Execută teste avansate Jest care includ batjocură, spioni și cioturi.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  • Pentru a afla mai multe despre Jest , accesați: https://jestjs.io/
  14 hours
  React este o bibliotecă cu sursă deschisă Javascript care poate fi utilizată pentru a crea aplicații web și mobile interactive. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să construiască React componente și să proiecteze aplicații complexe. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Înțelegeți conceptele avansate, inclusiv API-urile de context, HOC-urile, statul extern, API-urile asincrone etc. Construiți componente compuse cu React. Permite autentificarea laterală a serverului și a clientului. Implementarea React și Redux bibliotecilor pentru a gestiona aplicații complexe. Reduceți codul și optimizați performanța unei aplicații. Verificați și implementați o aplicație.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  React este o bibliotecă de scripturi Java pentru desemnarea componentelor front-end (vizualizări, elemente interactive, reîmprospătare a UI, etc.) ale unei aplicații web. PHP pe de altă parte, implică componente de bază (servere, sisteme de baze de date etc.) ale unei aplicații web. Cunoașterea celor două permite o abordare mai cuprinzătoare a dezvoltării aplicațiilor web. Acest instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este orientată către dezvoltatorii care doresc să utilizeze PHP pentru a implementa un server back-end pentru o aplicație React . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Stabiliți mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea.
  • Render React componentele în PHP cu ajutorul extensiei PHP V8js.
  • Utilizați PHP pentru a crea API-uri care interacționează cu sistemele de baze de date.
  • Utilizați module-bundle, cum ar fi Webpack pentru a compila codul React .
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  În anii următori 2010, trecerea de la platformele web native la omologul lor mobil a necesitat un sistem de solicitare a datelor mai eficient. La vremea respectivă, companiile se bazau pe serviciile RESTful care s-au dovedit a fi defecte datorită incapacității lor de a se adapta la cererile convolute din aplicațiile React , ceea ce duce la timpuri de răspuns lente. Pentru a depăși acest obstacol, inginerii Facebook au creat servicii cunoscute sub numele de GraphQL și Relay. GraphQL simplifică GraphQL client cu API, automatizând cererile în timp ce cadrul Script Java , Relay, gestionează datele din aplicațiile React . Atât Releul cât și GraphQL sunt utilizate pentru a optimiza interfața de utilizare a unei aplicații React . Acest instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este orientată către dezvoltatorii care doresc să utilizeze GraphQL și Relay pentru a gestiona datele din aplicațiile React . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a porni controlul datelor pentru aplicațiile React .
  • Furnizați interacțiuni UI-răspuns instant.
  • Agregă datele din mai multe biblioteci într-o singură API convenabilă.
  • Pre-preluare folosind GraphQL și Releu.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  React este o bibliotecă JavaScript utilizată pentru a crea aplicații web front-end. Progresive Web Apps sunt aplicații web care funcționează și apar ca aplicații native pe Android, Windows și multe altele. Transformarea unei aplicații React integrează caracteristici native, cum ar fi utilizabilitatea offline, notificările de presiune etc. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să transforme o aplicație într-o aplicație web progresivă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe transformarea unei aplicații React. Cache folosind Service Worker pentru a face o React aplicație de lucru offline. Creați și stilați o notificare push. Instalați aplicația web progresivă într-un dispozitiv mobil.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  7 hours
  Internaționalizarea este procesul de adaptare a software-ului, astfel încât să poată fi localizat pentru diferite limbi și regiuni. Localizarea este procesul de adaptare a software-ului pentru o anumită limbă și regiune. Sarcinile de localizare includ Traducerea interfeței UI a aplicației, precum și formatarea afișării numerelor, datelor, valutei etc. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să internaționalizeze și localizeze aplicațiile lor Angular pentru a sprijini mai multe limbi. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
  • Instalați și configurați bibliotecile și instrumentele de localizare necesare.
  • Activați o aplicație React pentru a fi afișate în mai multe limbi.
  • Extrageți toate textele UI localizabile dintr-o aplicație React.
  • Ambalați conținutul translatabil pentru schimbul de traducători.
  • Înțelegeți ciclul de localizare și automatizați procesul.
  Formatul cursului
  • Prelegere interactivă și discuții.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare curs
  • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
  14 hours
  Spring Boot este un cadru Java pentru construirea de API-uri RESTful și microservicii. React este o bibliotecă de scripturi Java care oferă flexibilitate în integrarea cu alte cadre pentru partajarea funcțiilor. Redux este o bibliotecă Java Script pentru gestionarea stărilor de aplicații și crearea de interfețe. Cu Spring Boot , React și Redux, utilizatorul va avea setul de instrumente necesar pentru a construi aplicații web front-end și back-end funcționale. Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) este orientat către dezvoltatorii web care doresc să construiască aplicații web front-end și back-end funcționale cu Spring Boot , React și Redux. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Construiți o aplicație front-end cu React și Redux.
  • Creați API-uri RESTful cu Spring Boot .
  • Securizați serviciile web cu jetoane web de securitate Spring și JWT.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  Meteor este un cadru script Javabazat pe Node.js. React este Javabibliotecă script pentru dezvoltarea frontend. Folosind Meteor și React, utilizatorii pot construi și prototip de aplicații web. Acest instructor-a condus, de formare live (la fața locului sau de la distanță) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze Meteor și React pentru dezvoltarea stiva complet. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
  • Construiși prototip de aplicații web.
  • Structurați o interfață de utilizator a aplicațiilor din componente reutilizabile.
  • Gestionați datele între clienți și servere cu Meteor.
  Formatul cursului
  • Interactive prelegere și discuții.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
  14 hours
  Next.js este un cadru JavaScript bazat pe React. Folosind Next.js, utilizatorii pot crea interfețe de utilizator pentru rendering server-side și client-server rendering dintr-o singură bază de cod React. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze Next.js pentru a crea React aplicații. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Dezvoltarea aplicațiilor web de pe server și a site-urilor statice în Next.js. Tratarea și stocarea datelor cu MongoDB. Asigurați o aplicație web cu autentificarea AuthO.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  Stripe este o API pentru a permite prelucrarea plăților într-o aplicație web sau mobilă. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să monetizeze un site web sau o aplicație web folosind API-ul Stripe. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Crearea mediului de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea. Creați o aplicație care integrează funcțiile de prelucrare a plăților, cum ar fi Checkout, Intentele de plată și Facturarea.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  React este o bibliotecă open source Java script utilizată pentru a construi interfețe de utilizator pentru aplicații web. Micro Frontend este o arhitectură în care fragmentele semi-independente ale aplicației web sunt dezvoltate, testate și implementate în mod independent. Seamănă cu arhitectura back-end a microservizelor. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze React pentru a dezvolta, testa și deplasa micro-frontend-uri pentru aplicații web mari, făcându-le foarte scalabile, tehnologice agnostice și mai ușor de menținut. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea microfrontendelor cu React. Înțelegeți arhitectura, conceptele de bază și avantajele microfrontendelor. Aflați cum să construiți, să integrați, să testați și să implementați microfrontende cu React. Implementarea microfrontendelor cu federația modulară. Aplicați fluxul de lucru de grad de producție al tubului CI/CD. Cunoașteți problemele comune cu CSS în micro-frontende și cum să le rezolvați. Obțineți înțelegeri cu privire la modul de implementare a altor cadre frontend cu React.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Web3, Solidity, and React to create, build, and deploy decentralized applications (dapps) that run on blockchain. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing dApps with Web3, Solidity, and React.
  • Understand the features and architecture of Web3.
  • Learn the key concepts of Ethereum, Smart Contracts, and Blockchain Cryptography.
  • Apply practical examples of Solidity programming and designing Smart Contracts.
  • Make React applications interact with Smart Contracts.
  7 hours
  Ant Design este o bibliotecă și un limbaj de design React UI pentru construirea de interfețe de utilizator elegante. Acest antrenament în direct, dirijat de instructor (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Ant Design pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pentru aplicația React . Până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea implementa componentele React Ant Design pentru a dezvolta aplicații web frumoase pentru întreprinderi. Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  • Pentru a afla mai multe despre designul furnicii, accesați: https://github.com/ant-design/ant-design
  7 hours
  This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Material UI to speed up the development of well-designed UIs for React applications. By the end of this training, participants will be able to implement Material UI's React components to develop beautiful enterprise-class web applications.
  14 hours
  React este o bibliotecă Java Script pentru construirea de interfețe de utilizator. MobX este o bibliotecă pentru gestionarea stării în aplicațiile React . Acest antrenament în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să utilizeze MobX în aplicațiile React pentru a gestiona mai eficient starea. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Configurați MobX în React .
  • Înțelegeți cazurile de utilizare pentru MobX , în comparație cu Redux (de exemplu, „paradigma clasică” a lui MobX și „paradigma funcțională” a lui Redux).
  • Utilizați MobX ca strat de stare avansat pentru aplicațiile React .
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  Dezvoltarea unei aplicații front-end este o sarcină durabilă atunci când există atât de multe noi și emergente JavaScript Frameworks pentru a alege. Alegerea unui cadru bun depinde de cerința și de cazul de utilizare. În acest curs, vom rupe limitele și beneficiile unor cadre existente JavaScript (React, Angular, și Vue) pentru a ajuta la facilitarea deciziei. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care trebuie să decidă ce cadru JavaScript să folosească pentru a dezvolta aplicații front-end. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Creați un mediu optim de dezvoltare pentru a începe dezvoltarea aplicațiilor front-end. Implementarea aplicațiilor demo pentru a testa limitele și beneficiile unui cadru JavaScript. Decizia pe care JavaScript framework este cel mai potrivit.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana React Cursuri, Seara React Training, React Camp, React Cu instructor, Sfarsit de saptamana React Training, Seara React Cursuri, React Coaching, React Instructor, React Trainer, React Cursuri, React Clase, React Pe pagina, React curs privat, React one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions