Cursuri Reactive Programming

Cursuri Reactive Programming

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează prin practică practică cum să adoptați și să aplicați paradigma de programare reactivă în procesele de dezvoltare a aplicațiilor și a sistemelor cu mare ușurință. Instruirea de programare reactivă este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Reactive Programming Subcategories

Reactive Programming Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Programarea reactivă este o paradigmă de programare asincronă care se concentrează pe fluxurile de date și propagarea datelor prin stabilirea unei dependențe definite între modelele de execuție subiacente și fluxurile de date emise de la o componentă la alta Multe ineficiențe de proiectare a aplicațiilor unghiulare atunci când se construiesc interfețe UI asincrone pot fi depășite prin utilizarea modelelor de stil reactiv oferite de biblioteca RxJS În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să implementeze modelele observabile în desenele aplicațiilor lor Angulare, deoarece aceștia trec printr-o serie de cazuri prezentând probleme comune de proiectare unghiulară și modul în care beneficiază de designuri reactive de programare Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți paradigma de programare reactivă și biblioteca RxJS Construiți aplicații Angular grele cu UI cu scalabilitate, flexibilitate și capacitate de reacție în minte folosind modele de programare reactivă Public Dezvoltatori de aplicații unghiulare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Akka este un kit de instrumente open-source și runtime pentru construirea de aplicații concurente și distribuite pentru Java și Scala În acest training instruit, participanții vor învăța principiile de proiectare din spatele lui Akka, inclusiv Modelul de Actor și Manifestul Reactiv, pe măsură ce construiesc și implementează o aplicație asincronă, aflată în discuție, în Akka Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Aplicați modelul "lăsați-l să se prăbușească" pentru a construi aplicații pe care autoheal și sisteme care nu se opresc niciodată Înțelegeți actorii, ciclul de viață al actorilor și cum să le folosiți pentru a crea sisteme paralele adecvate și concurente Creați o arhitectură reactivă responsabilă, elastică, rezistentă și condusă de mesaje Integrați funcțiile remoting și clustering cu sistemele terților Implementați setul de instrumente Akka în sistemele de producție, redimensionați-l în mai multe noduri și sisteme terțe Gestionați comportamentul sistemului și distribuția orizontală Construiți sisteme care "reacționează" la schimbările de mediu Public Dezvoltatori Arhitecti Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
ReactiveX is o bibliotecă cuprinzătoare pentru a crea fluxuri de date asincrone folosind secvențe observabile. Acesta permite dezvoltatorilor să profite de fluxurile observabile și de capacitatea lor de a capta evenimentele emise și de a executa funcțiile în consecință. Acest instructor-led, live training introduce participanții la ReactiveX's bibliotecă cuprinzătoare pentru a dezvolta aplicații responsive și merge participanții prin o serie de cazuri, demonstrează utilitatea și funcționalitatea caracteristicilor cheie ale ReactiveX. Prin  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de  de &
  Înțelege paradigma de programare reactivă și funcționalitatea observabilelor și utilizarea lor comună atunci când dezvoltă aplicații grele de UI Setarea cu succes a unui mediu pentru ReactiveX Crearea de evenimente observabile formează o mulțime de elemente diferite Aplicați ReactiveX's funcții de transformare și filtrare
Audienţă
  Dezvoltatori
Formatul a cursului a cursului
  O parte de lectură, o parte de dezbatere, exerciții și exerciții grele
7 hours
Extensiile .NET React ive (Rx) este o bibliotecă pentru compunerea de programe asincrone și bazate pe evenimente folosind colecții observabile și operatori de interogare în stil LINQ. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să dezvolte o aplicație asincronă folosind extensii .NET React ive. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați aplicații care surprind fluxuri de evenimente din surse de date diverse, cum ar fi cotații de stoc, tweet-uri, evenimente pe computer și servicii web
 • Utilizați Observables și Schedulers pentru a reprezenta și gestiona mai multe fluxuri de date asincrone
 • Filtrează, proiectează, agregă, compune și execută operațiuni bazate în timp pe mai multe evenimente utilizând operatori LINQ
Public
 • Dezvoltatori
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Despre programarea reactiva :
 • Programarea reactivă este o abordare care combină concurrency și sistemele bazate pe evenimente și asincrone.
Această instruire desfășurată de instructor (live sau la distanță) este destinată dezvoltatorilor care doresc să aplice principiile de programare reactivă pentru a crea servicii de web pentru întreprinderi. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Instalați și testați diferite cadre care permit scrierea programelor reactive.
 • Aplicați componentele și metodologia necesare dezvoltării serviciilor web de înaltă performanță.
 • Construiți sistemele bazate pe mesaje, care sunt scalabile și rezistente.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • Multe exerciții și practici.
 • Implementarea manuală într-un mediu live-lab.
Opțiunile de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
 • Pentru a afla mai multe despre programarea reactivă, vizitați: https://www.reactivemanifesto.org/
14 hours
Primăvara WebFlux este un cadru reactiv non-blocking pentru a construi aplicații web reactive. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze WebFlux pentru a dezvolta și a deplasa aplicații reactive. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Spring 5 și cadrul WebFlux. Dezvoltarea aplicațiilor și serviciilor reactive.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Java 9 însoțit de biblioteca robustă de programare reactivă Rx Java 2.0, permite dezvoltatorilor Java să adopte și să aplice paradigma de programare reactivă în procesele lor de dezvoltare a sistemelor și aplicațiilor cu mare ușurință. În acest training instruit, instruit în direct, participanții vor afla avantajele și funcțiile Java 9, Spring, Jersey și Rx Java 2.0 în dezvoltarea aplicațiilor reactive în timp ce pășesc prin crearea și implementarea unei aplicații reactive din viața reală folosind Java 9 fluxul API, Spring, cadrul Akka și biblioteca de programare reactivă funcțională Rx Java 2.0. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți importanța și importanța programării reactive în dezvoltarea de aplicații și sisteme.
 • Rulați testul unității pe Rx Java 2.0.
 • Utilizați cadrul Akka în conformitate cu principiile de programare reactivă.
 • Angajați Spring pentru a gestiona dezvoltarea de aplicații concomitente.
 • Folosiți API-ul de flux Java 9 pentru a dezvolta aplicații reactive.
Formatul cursului
 • Lectură de părți, parte și discuții, exerciții și practică practică
14 hours
Vert.x este o bibliotecă pentru construirea de aplicații reactive care rulează pe Java Virtual Machine (JVM). În acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța să folosească Vert.x pentru a crea o aplicație web asincronă, bazate pe eveniment. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea:
 • Înțelegeți și utilizați diferitele componente (de bază, web, client etc.) din stiva Vert.x .
 • Utilizați Vert.x pentru a crea utilitare de rețea, microservicii HTTP/REST, procesare a evenimentelor de volum mare, aplicații back-end pentru magistrala de mesaje etc.
 • Executați o aplicație care se poate ocupa de concurență ridicată folosind fire de kernel minime.
 • Utilizați API-urile Vert.xpentru a accepta Java, script Java, Groovy, Ruby, Ceylon, Scala, Kotlin, etc.
 • Unitate de testare cod asincron cu Vert.x-Unitate.
 • Implementați și scalați o aplicație cu hardware minim.
Formatul cursului
 • Parte prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
21 hours
RxJava este o bibliotecă Java pentru a permite aplicații bazate pe evenimente (a.c.a. Într-o perioadă de timp, Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze RxJava pentru a dezvolta și a deplasa o aplicație mobilă Android. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați un mediu de dezvoltare care să includă bibliotecile, pachetele și cadrele necesare pentru dezvoltarea unei aplicații reactive. Înțelegeți cum sunt emise și consumate fluxurile de date și de evenimente. Proiectarea aplicațiilor care modelează situațiile din lumea reală (bazate pe evenimente) într-un mod elegant și concis.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre RxJava, vă rugăm să vizitați: https://github.com/ReactiveX/RxJava
7 hours
Programarea reactivă este o paradigmă de programare asincronă care se concentrează pe fluxurile de date și propagarea datelor prin stabilirea unei dependențe definite între modelele de execuție subiacente și fluxurile de date emise de la o componentă la alta RxJS este una dintre cele mai cuprinzătoare biblioteci de programare reactivă pentru gestionarea evenimentelor UI, a cererilor de asincron HTTP și a altor fluxuri de date În această instruire instruită, participanții se vor familiariza cu instrumentele și funcțiile RxJS, pe măsură ce le aplică la o varietate de probleme de codare asociate cu aplicațiile interactive mobile și web Participanții vor învăța, de asemenea, cum să creeze și să implementeze o aplicație web grele pentru UI Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea paradigmei de programare reactivă și a utilității sale pentru dezvoltarea aplicațiilor grele cu UI Construiți aplicații grele pentru UI, având în vedere scalabilitatea, flexibilitatea și capacitatea de reacție Crearea și gestionarea ușoară și liberă a unei multitudini de evenimente UI, a solicitărilor asincron HTTP și a altor fluxuri de date Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
reactive Extensions (sau Rx)   este   o suită multi-platformă de biblioteci proiectate pentru dezvoltarea asincron și aplicații bazate pe evenimente folosind secvențe observabile și operatori de interogare LINQ stil. RxSwift este o bibliotecă funcțională destinată să ușureze dificultatea asociată cu codificarea rapidă asincronă și simultană pentru aplicațiile iOS. acest   condus de instructor,   Live   Training   introduce   participanți la tehnicile reactive oferite de RxSwift pentru gestionarea transferului și combinarea fluxurilor de date asincrone, manipularea secvențelor simple observabile și   arhitectura și dezvoltarea aplicațiilor iOS adaptabile, flexibile și scalabile ale industriei. de     sfârșitul     această   de formare,   participanții   vor   fi   capabili   să:
 • înțelege conceptele de bază din spatele programării reactive în Swift 3.
 • rândul său, diverse elemente, ar fi matrice și evenimente în secvențe observabile.
 • aplicați diferite filtre la secvențe observabile, transformați și combinați secvențe observabile.
 • scrie teste unitare împotriva codului RX.
 • utiliza în mod eficient datele oarbe din elementele interfeței utilizator.
format   de     curs
 • parte   prelegere,   parte   discuție,   exerciții   și   grele   hands-on   practică

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Reactive Programming Cursuri, Seara Reactive Programming Training, Reactive Programming Camp, Reactive Programming Cu instructor, Sfarsit de saptamana Reactive Programming Training, Seara Reactive Programming Cursuri, Reactive Programming Coaching, Reactive Programming Instructor, Reactive Programming Trainer, Reactive Programming Cursuri, Reactive Programming Clase, Reactive Programming Pe pagina, Reactive Programming curs privat, Reactive Programming one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions