Cursuri Robot Framework

Cursuri Robot Framework

Local instructor-led live Robot Framework training courses in România.

Mărturii

Robot Framework Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
The Robot Framework este un cadru de automatizare a testelor cu sursă deschisă pentru testarea acceptării și dezvoltarea bazată pe testarea acceptării (ATDD). Acesta utilizează cuvinte-cheie pentru a abstractiza detaliile unui test, transmițând mai degrabă intenția decât elementele de bază. Cadrul de bază este implementat în Python și poate fi rulat pe Jython (JVM) și IronPython (.NET). Robot Framework a fost dezvoltat inițial de Nokia. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează inginerilor de testare software care doresc să învețe cum să scrie un set de cazuri de testare și o suită de testare, apoi să execute testele pe o aplicație demo. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați abordarea de testare bazată pe cuvinte cheie și sintaxa datelor de testare tabelară pentru a scrie și executa teste. Utilizați o sintaxă coerentă pentru a compune cuvinte cheie noi din cele existente. Efectuați teste în stilul Gherkin Behavior Driven Development (BDD) (similar cu Cucumber). Generați și interpretați rapoarte și jurnale pentru a depana eșecurile din aplicația testată. Extinderea capacităților Robot Framework's Framework's folosind biblioteci terțe scrise în Python, Java, Perl, Javascript și PHP. Integrarea Robot Framework cu Selenium pentru testarea aplicațiilor web.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Robot Framework Cursuri, Seara Robot Framework Training, Robot Framework Camp, Robot Framework Cu instructor, Sfarsit de saptamana Robot Framework Training, Seara Robot Framework Cursuri, Robot Framework Coaching, Robot Framework Instructor, Robot Framework Trainer, Robot Framework Cursuri, Robot Framework Clase, Robot Framework Pe pagina, Robot Framework curs privat, Robot Framework one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions