Cursuri Rocket.Chat

Cursuri Rocket.Chat

Instructori locali, instructori în direct, cursuri de formare Rocket.Chat demonstrează prin practica interactivă practica fundamentele Rocket.Chat. Instruirea prin rachete este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
Rocket. chat este un popular open-source de grup de chat cerere și server. Deși interfața cu utilizatorul este simplă și curată, sistemul este puternic și complex. Există multe setări configurabile pentru diferite utilizări-cazuri. Implementarea serverului, configurarea corectă, gestionarea și extinderea acestuia poate fi o provocare.

în acest instructor-condus, Live curs, noi te ridici și să fie difuzate rapid, oferindu-vă experiența practică pentru a implementa, gestiona și extinde propria rachetă. Chat Server.

format al cursului

-

part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică
Sfarsit de saptamana Rocket.Chat Cursuri, Seara Rocket.Chat Training, Rocket.Chat Camp, Rocket.Chat Cu instructor, Sfarsit de saptamana Rocket.Chat Training, Seara Rocket.Chat Cursuri, Rocket.Chat Coaching, Rocket.Chat Instructor, Rocket.Chat Trainer, Rocket.Chat Cursuri, Rocket.Chat Clase, Rocket.Chat Pe pagina, Rocket.Chat curs privat, Rocket.Chat one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!