Cursuri Scala

Cursuri Scala

Instructori locali instruiți live Scala de cursuri de formare în România .

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Scala Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
This training outline is intended to bring attendees from a beginner to an intermediate/advanced level in the understanding and knowledge of the Akka framework.

The entire course is hands on, mostly driven by the trainer in the beginning and progressively shifting towards the attendees producing code themselves (and downloading implementations/solutions written by the trainer).

Attendees are not expected to have prior knowledge of Scala, the trainer will take the necessary time to explain and clarify all the intricacies that relate to the Scala code used.
14 hours
Sinoptic
Scopul acestui curs este de a oferi o competență de bază în aplicarea metodelor de Machine Learning în practică. Prin utilizarea limbajului de programare Scala și a diferitelor sale biblioteci, și pe baza unei multitudini de exemple practice, acest curs învață cum să folosești cele mai importante elemente de bază ale Machine Learning , cum să ia decizii de modelare a datelor, să interpretezi rezultatele algoritmilor și validarea rezultatelor.

Scopul nostru este să vă oferim abilitățile de a înțelege și utiliza instrumentele cele mai fundamentale din caseta de instrumente Machine Learning încredere și de a evita capcanele comune ale aplicațiilor Data Science .
14 hours
Sinoptic
Scala este un limbaj concis, orientat pe obiecte, cu caracteristici de programare funcționale, incluzând currying, inferență de tip, imuabilitate, evaluare leneșă și potrivire a modelului. Codul Scala rulează pe un JVM și a fost proiectat pentru a rezolva unele dintre deficiențele Java .

În cadrul acestui instructor, participanții la instruirea live vor învăța cum să folosească funcțiile avansate ale Scala , inclusiv sistemul său de tip, pentru a scrie cod mai bun folosind o abordare obiect-funcțională.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Închideți sistemul de tip Scala pentru a beneficia maxim
- Manevrați excepțiile funcțional
- Creați biblioteci și DSL-uri cu Scala
- Utilizați funcțiile avansate ale Scala pentru potrivirea modelului

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Scala este un limbaj concis, orientat pe obiecte, cu funcții de programare funcționale, inclusiv currie, inferență de tip, imutabilitate, evaluare leneșă și potrivire de tipar În acest curs, participanții vor învăța cum să utilizeze caracteristicile avansate ale Scale pentru a dezvolta un software bine construit, ușor de scris, citit, testat și schimbat Obiectivul acestei instruiri este de programare funcțională, folosind studii de caz și discuții în reale ca o referință pentru exercițiile și activitățile de laborator Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Implementarea unor tehnici avansate de programare funcțională Asigurați-vă de semnături de tip complex Înțelegeți codul prin tipuri și substituire Gestionați excepțiile funcțional Creați biblioteci și DSL-uri cu Scala Utilizați caracteristicile avansate ale lui Scala pentru potrivirea modelului Public Programatori Scala care doresc să învețe caracteristicile mai avansate și mai nuante ale Scalei Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Scala Check este o bibliotecă pentru efectuarea de teste automate, bazate pe proprietăți, pentru programele Scala sau Java . Inspirat de biblioteca QuickKheck Haskell , folosește proprietăți pentru a descrie comportamentul așteptat al unei aplicații, generând la început date de intrare aleatorii, apoi testează aceste date în diferite zone ale aplicației și raportează rezultatul.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor afla avantajele și conceptele din spatele testării bazate pe proprietăți, în timp ce practică proprietățile de scriere care duc la generarea automată de cazuri de testare.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Scrieți proprietăți generale care înlocuiesc și / sau complimentează cazurile de testare ale unității scrise manual
- Scrieți teste la nivelul superior al specificațiilor proprietății
- Executați Scala Verificați ca un executabil autonom, folosind alergătorul de test încorporat în linia de comandă
- Integrați Scala Check cu cadre de testare precum Scala Test, specs2 și LambdaTest

Public

- Ingineri de testare
- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Instruirea își propune să ofere oportunități limbajului Scala , învățarea sintaxei paradigmelor de programare și a aplicațiilor spațiale.
21 hours
Sinoptic
Scala este o versiune condensată a Java pentru programări funcționale și orientate pe obiecte la scară largă. Streamingul de Apache Spark este o componentă extinsă a API-ului Spark pentru procesarea seturilor de date mari ca fluxuri în timp real. Împreună, Spark Streaming și Scala permit transmiterea de date mari.

Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), se adresează inginerilor de software care doresc să transmită date mari cu Spark Streaming și Scala .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Creați aplicații Spark cu limbajul de programare Scala .
- Utilizați Spark Streaming pentru a procesa fluxuri continue de date.
- Procesați fluxuri de date în timp real cu Spark Streaming.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Upcoming Scala Courses

Sfarsit de saptamana Scala Cursuri, Seara Scala Training, Scala Camp, Scala Cu instructor, Sfarsit de saptamana Scala Training, Seara Scala Cursuri, Scala Coaching, Scala Instructor, Scala Trainer, Scala Cursuri, Scala Clase, Scala Pe pagina, Scala curs privat, Scala one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions