Cursuri SignalFX

Cursuri SignalFX

Cursurile de instruire SignalFX live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați SignalFX pentru a monitoriza, gestiona și depana resursele și aplicațiile de calcul ale unei organizații. Antrenamentul SignalFX este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

SignalFX Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
SignalFx este o platformă bazată pe cloud în timp real pentru monitorizarea infrastructurii, a microservizelor și a aplicațiilor. Acesta permite utilizatorilor să colecteze, să analizeze și să urmărească problemele în fiecare componentă într-un mediu cloud. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze SignalFX pentru a monitoriza, gestiona și rezolva problemele resurselor și aplicațiilor de calcul ale organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Utilizați SignalFX pentru a colecta date în multe domenii ale infrastructurii lor, inclusiv aplicații, microservizi, containere și funcții. Utilizați SignalFX's instrumente de vizualizare pentru a analiza datele colectate. Automatizați răspunsul la alerte diferite pentru a accelera rezolvarea problemelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana SignalFX Cursuri, Seara SignalFX Training, SignalFX Camp, SignalFX Cu instructor, Sfarsit de saptamana SignalFX Training, Seara SignalFX Cursuri, SignalFX Coaching, SignalFX Instructor, SignalFX Trainer, SignalFX Cursuri, SignalFX Clase, SignalFX Pe pagina, SignalFX curs privat, SignalFX one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions