Cursuri Svelte

Cursuri Svelte

Cursurile de formare Svelte live, online sau la fața locului, demonstrează prin exersare interactivă cum să creați aplicații frontend și interfețe cu utilizatorul cu Svelte. Antrenamentul Svelte este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Svelte Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Svelte este un cadru de componente front-end open-source care oferă un mediu modern pentru construirea de aplicații web statice și componente reutilizabile pentru orice tip de proiect.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de nivel mediu care doresc să învețe concepte și caracteristici avansate ale Svelte pentru dezvoltarea aplicațiilor web.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați tehnici avansate pentru dezvoltarea aplicațiilor Svelte. Dezvoltați aplicații web cu cadrul Svelte. Prototipați rapid cu TailwindCSS și DaisyUI.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Svelte.js este un compiler JavaScript pentru a genera un cod eficient care îmbunătățește performanța clientului în timpul executării. Folosind Svelte.js, utilizatorii pot crea aplicații frontend și interfețe de utilizator. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze Svelte.js pentru dezvoltarea frontend. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Dezvoltați aplicații frontend și interfețe de utilizator cu Sveltes.js. Pre-render o aplicație web pe un server pentru a îmbunătăți SEO. Utilizați Svelete.js ca alternativă la React.js, Angular și Vue.js.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Svelte este un compiler pentru a construi interfețe de utilizator. Se diferă de cadre cum ar fi React și Vue în faptul că convertează un cod de aplicație în JavaScript la momentul de construcție, mai degrabă decât interpretarea la momentul de desfășurare. Nu folosește un dom virtual. Această formare directă, condusă de instructori (de la distanță sau de pe site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Svelte pentru a dezvolta aplicații web care sunt mai rapide decât React aplicații și sunt mai ușor de construit. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Începeți să scrieți o aplicație web rapid și cu o suprafață minimă. Scrieți aplicații web care gestionează starea fără a se baza pe dependențe externe sau plug-in-uri. Utilizați caracteristici cum ar fi stilul de scară pentru a elimina nevoia de extinderi suplimentare și syntax personalizat pentru CSS. Construiți componente separate Svelte și le integrați în baza de cod a unui proiect existent React.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Svelte Cursuri, Seara Svelte Training, Svelte Camp, Svelte Cu instructor, Sfarsit de saptamana Svelte Training, Seara Svelte Cursuri, Svelte Coaching, Svelte Instructor, Svelte Trainer, Svelte Cursuri, Svelte Clase, Svelte Pe pagina, Svelte curs privat, Svelte one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions