Cursuri Test Driven Development (TDD)

Cursuri Test Driven Development (TDD)

Instruirile locale, instruite Live Test Driven Development (TDD) acoperă diferite aplicații din lumea reală pentru TDD Cursurile acoperă domenii cum ar fi Acceptance Test Driven Development (ATDD), Dezvoltare bazată pe comportament (BDD), Castraveți și limbajul Gherkin Instruirea TDD este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
TDD, sau Test Driven Development, este o abordare a dezvoltării de software în care codificarea, testarea și designul apar în tandem pe tot parcursul ciclului de dezvoltare a software-ului. Agile este o abordare mai amplă a procesului și managementului dezvoltării de software care accentuează livrarea incrementală, colaborarea în echipă, planificarea continuă și învățarea continuă.

În cadrul acestui training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să scrie aplicații C de înaltă calitate utilizând o abordare TDD și Agile dezvoltare. Participanții își vor pune în practică cunoștințele prin efectuarea unei serii de exerciții practice pentru a crea o aplicație C bine proiectată și bine testată.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați instrumentele de dezvoltare și testare necesare pentru realizarea TDD
- Proiectarea, dezvoltarea și testarea unității a unei aplicații C folosind o abordare TDD
- Aplicați practicile de planificare și management ale dezvoltării Agile

Public

- Dezvoltatori
- Manageri de proiect

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

notițe

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Sinoptic
Acest curs de 5 zile este destinat dezvoltatorilor care doresc să scrie aplicații iOS înaltă calitate în Swift . Acesta este un curs de mână care implică scrierea unui număr de aplicații din ce în ce mai complexe de înaltă calitate. Delegații vor trebui să aibă un copmputer Apple cu cea mai recentă versiune de OS X și Xcode instalată. Delegații care doresc să ruleze aplicații pe dispozitive reale, și nu pe emulatori, vor trebui să fie înregistrați la Apple ca dezvoltatori iOS și să-și înregistreze dispozitivele.
21 hours
Sinoptic
Acest curs introduce principiile dezvoltării conduse de teste.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana TDD Cursuri, Seara TDD Training, TDD Camp, Test Driven Development (TDD) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Test Driven Development (TDD) Training, Seara Test Driven Development Cursuri, TDD Coaching, Test Driven Development (TDD) Instructor, TDD (Test Driven Development) Trainer, Test Driven Development Cursuri, TDD (Test Driven Development) Clase, TDD (Test Driven Development) Pe pagina, Test Driven Development (TDD) curs privat, TDD one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!