Cursuri TypeScript

Cursuri TypeScript

Online sau la fața locului, cursurile live de instruire TypeScript conduse de instructori demonstrează prin exersare practică caracteristicile cheie ale TypeScript și ghidează participanții prin construirea unei aplicații JavaScript reale. Instruirea TypeScript este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

TypeScript Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
TypeScript este un limbaj sursă deschisă pentru construirea Java scripturi Java pentru întreprinderi. Este un superset strict al scriptului Java care se compilează în scriptul Java simplu și aduce scrierea statică și dezvoltarea orientată spre obiect în limbaj. Acest instruire în direct, dirijat de instructor, introduce caracteristicile cheie ale TypeScript și parcurge participanții prin construcția unei Java Script în viața reală.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  7 hours
  This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TypeScript's advanced features to create and build JavaScript applications. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing TypeScript and Node.js applications.
  • Take advantage of Typescript's advanced capabilities to write clean, expressive code with fewer errors.
  • Configure and use Webpack with TypeScript to build complex front-end UIs.
  • Use custom data types (Union, Intersection, Tuple Types, etc.) to extend existing generic types.
  • Implement asynchronous code patterns and APIs for error handling and validating responses.
  • Deploy TypeScript and Node.js applications to production environments (AWS EC2, Heroku, etc.).
  21 hours
  React este o bibliotecă utilizată pe scară largă pentru crearea de aplicații cu o singură pagină în Java Script și HTML . Este folosit de companii precum Facebook , Instagram, Netflix sau New York Times. Acest curs va prezenta bazele pe care se bazează React și alte biblioteci (cum ar fi Angular și Vue.js ) și va evidenția specificul React . De asemenea, va acoperi tehnologiile care sunt utilizate în mod obișnuit cu React , cum ar fi Redux și React -Router. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea construi aplicații de diferite complexități cu React timp ce respectă cele mai bune practici.
  14 hours
  TypeScript este o limba deschisă de sursă pentru construirea întreprinderii aplicațiilor de script Java. Este un superset strict de JavaScript care compila la Javascript si aduce dezvoltarea statică și orientată cu obiectul la limba.Această formare de instructor, live introduce TypeScript' caracteristici și cadrule de testare a unităţii. Participanţii au o şansă de a pune teorie de a practica prin construirea o colectare de teste de unităţi care pot fi executate împotriva aplicațiilor de viață reală.Formatul cursului
   Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
  Opțiuni de personalizare a cursului
   Acest curs va concentra pe cadrule care pot fi utilizate pentru a testa unitatea unei aplicații de script sau de Typescript (Jasmine, Mocha, Jest, Chai, etc.). Cadrule UI cum ar fi React sunt opționale și pot fi acoperite dacă dorită. Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana TypeScript Cursuri, Seara TypeScript Training, TypeScript Camp, TypeScript Cu instructor, Sfarsit de saptamana TypeScript Training, Seara TypeScript Cursuri, TypeScript Coaching, TypeScript Instructor, TypeScript Trainer, TypeScript Cursuri, TypeScript Clase, TypeScript Pe pagina, TypeScript curs privat, TypeScript one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions