Cursuri Yeoman

Cursuri Yeoman

Cursurile de formare Yeoman live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Yeoman pentru crearea, dezvoltarea, depanarea și întreținerea aplicațiilor web. Antrenamentul Yeoman este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Yeoman Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Yeoman este un instrument open-source care permite un flux de lucru simplificat de dezvoltare a aplicațiilor. Oferă instrumente de schelă pentru crearea, dezvoltarea, depanarea și întreținerea aplicațiilor web.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să învețe despre Yeoman și să înțeleagă cum se va potrivi într-o arhitectură a aplicațiilor web și în fluxul de lucru de dezvoltare.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați despre caracteristicile și beneficiile utilizării Yeoman în dezvoltarea de aplicații. Învățați și înțelegeți procesul de construire și gestionare a unei aplicații folosind Yeoman.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Yeoman Cursuri, Seara Yeoman Training, Yeoman Camp, Yeoman Cu instructor, Sfarsit de saptamana Yeoman Training, Seara Yeoman Cursuri, Yeoman Coaching, Yeoman Instructor, Yeoman Trainer, Yeoman Cursuri, Yeoman Clase, Yeoman Pe pagina, Yeoman curs privat, Yeoman one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions