Cursuri Android

Cursuri Android

Online sau la fața locului, cursurile de instruire Android susținute live de un instructor demonstrează prin practici practice elementele de bază ale Android.

Cursurile de formare Android sunt disponibile sub forma de "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live de la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Android Subcategories

Android Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Android este sistemul de operare mobil al lui Go ogle. Acest curs demonstrează prin practica practică fundamentele Android .
21 hours
Obiectivul cadrelor cross-platform este de a vă permite să scrieți aplicații odată și să le rulați pe mai multe platforme. Vrei să construiești o aplicație iPhone care va funcționa și pe Android? Ai un client care se învârte și dorește ca aplicația lor Android să funcționeze pe Windows Phone? Nici o problemă. Pe acest curs de trei zile PhoneGap/Apache Cordova veți vedea două tehnologii diferite dar complimentare pentru dezvoltarea mobilă cross-platform. (Apache Cordova este noul nume pentru PhoneGap. Adobe a achiziționat PhoneGap de la dezvoltatorii originali și a donat-o Fundației Apache Software.) După finalizarea acestui curs PhoneGap/Apache Cordova, veți fi capabili să construiți aplicații web mobile care funcționează pe deplin folosind cadrul, să gestionați codul de sursă și să gestionați tweaks-urile platformei, să creați experiențe native ca” dintr-o aplicație web - și multe altele!
21 hours
Acest curs a fost creat pentru toți cei interesați să creeze aplicații Android . Pe parcursul acestui curs, veți învăța abilitățile fundamentale necesare pentru construirea aplicațiilor Android la zero folosind funcții interesante adăugate platformei Android , cum ar fi procesarea fundalului, accesul la baze de date și serviciile bazate pe locație.
28 hours
Obiective: La finalizarea acestui curs, delegatul va putea:
 • Construiți propriile aplicații Android și încărcați-le în Android Market.
 • Dezvoltați pentru simulatoare și dispozitive reale.
 • Aflați toate elementele de bază ale dezvoltării Android .
56 hours
Android este o platformă open source dezvoltată de Google pentru dezvoltarea mobilă. Aplicațiile pentru platforma Android sunt dezvoltate în Java. Acest curs prezintă principalele teme Android.
28 hours
Android is an open source platform developed by Google for mobile development. Applications for the Android platform are developed in Java. This course overviews Android's fundamental topics. This is the fast track program that paces up the original training
21 hours
Android HAL (Hardware Abstraction Layer) este unul dintre nivelurile inferioare ale stivei de software pentru sistemul de operare Android (chiar deasupra nucleului Linux ). Este o implementare specifică hardware care oferă o interfață între serviciile sistemului (de exemplu, software-ul camerei) și driverele hardware pentru acel serviciu (de exemplu, driverul de cameră). Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să scrie interfețe HAL pentru a permite aplicațiilor Android să discute cu hardware-ul de bază. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea HAL pentru Android .
 • Implementați o interfață HAL pentru a permite serviciilor Android să comunice cu driverele de dispozitiv hardware.
 • Înțelegeți cum un modul HAL este încărcat de un sistem Android .
 • Dezvoltați, testați și debugați codul HAL iterativ folosind un emulator Android .
 • Încărcați și implementați modulele HAL pe un dispozitiv Android fizic pentru testare din lumea reală.
 • Înțelegeți și implementați HIDL-ul re-arhitecturat pe HAL pe Android 8.0.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
28 hours
Programarea sistemului Android se referă la dezvoltare care implică atât hardware, cât și software. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să înțeleagă, să se adapteze și să extindă Android pentru diferite hardware și platforme. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea sistemului pentru Android .
 • Înțelegeți modul în care interfețele hardware cu serviciile de sistem (aplicații)
 • Dezvoltați, testați și debugați codul sistemului iterativ folosind un emulator Android .
 • Încărcați și implementați Android personalizate pe diferite sisteme hardware încorporate (utilizând simulat / emulat).
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Acest curs are ca scop furnizarea de testeri de software cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua teste de asigurare a calității pentru aplicațiile software dezvoltate pentru platforma Android. Acest curs trece în revistă capabilitățile platformei Android și vă oferă practici la zi pentru efectuarea testelor.
14 hours
Android TV is an Android platform developed by Google for smart TVs. Apps built for Android TV allow users to view and navigate the user interface on large screens. Android TV also features content discovery, voice support, and live content feeds that bring mobile apps experience to a TV device.
 
This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to design and build new Android TV apps. They can also extend their existing apps to run on TV devices for boosting app engagement and revenue. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Android TV apps.
 • Understand the requirements for qualifying an app as a TV app.
 • Create and test apps on an Android TV emulator for a first-hand user experience.
 • Make the TV app searchable and integrate it with Google Assistant to optimize the user experience.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Dagger 2 este un cadru de injecție pentru aplicații Android. Folosind Dagger, utilizatorii pot implementa injectia de dependență pură, fără a implica niciun cadru al unei terțe părți, îmbunătățind în același timp structura arhitecturii și durabilitatea pe termen lung. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată arhitecților de software care doresc să utilizeze Dagger 2 pentru injecții de dependență în aplicații Android. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Începeți un proiect cu injecție de dependență cu Dagger 2. Integrați Dagger 2 într-o aplicație Android. Implementarea injecției de dependență fără utilizarea cadrelor terțe.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Aplicațiile pentru platforma Android sunt dezvoltate în principal în Java. Acest curs a fost dezvoltat pentru programatori software cu un fundal puternic OOP (fie în PHP, Scala, C ++, C # sau Obiectiv C) care intenționează să învețe cum să dezvolte aplicații Java pentru platforma Android. Acest curs acoperă gramatica limbajului de programare Java și se concentrează pe acele capabilități specifice Java pe care platforma Android o utilizează mai mult decât altele.
7 hours
Kivy este o bibliotecă de interfață grafică cross-platform cu sursă deschisă scrisă în Python, care permite dezvoltarea aplicațiilor multi-touch pentru o gamă largă de dispozitive. În acest tutorial, participanții la antrenament live vor învăța cum să instaleze și să implementeze Kivy pe diferite platforme, să personalizeze și să manipuleze widget-urile, să planifice, să declanșeze și să răspundă la evenimente, să modifice grafica cu multi-touching, să revizuiască ecranul, să pună aplicații pentru Android, și mai mult. La sfârșitul cursului, participanții vor putea
  Se referă la codul Python și la limbajul Kivy. Aveți o înțelegere solidă a modului în care Kivy funcționează și utilizează elementele sale cele mai importante, cum ar fi widget-uri, evenimente, proprietăți, grafice etc. Dezvoltați și deplasați fără probleme Android aplicații pe baza diferitelor cerințe de afaceri și de design.
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
35 hours
Kotlin este o limbă de programare modernă, funcțională și orientată spre obiect, bazată pe Java. În această formare directă de instructor, participanții vor învăța Kotlin programare pe măsură ce trec prin crearea unei aplicații Android și iOS folosind Kotlin. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele programării în Kotlin Codul propriu Kotlin aplicație Creați, testați, implementați și rezolvați problemele Android și iOS aplicații folosind Kotlin
Audienţă
  Dezvoltatori
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
RxJava este o bibliotecă Java pentru a permite aplicații bazate pe evenimente (a.c.a. Într-o perioadă de timp, Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze RxJava pentru a dezvolta și a deplasa o aplicație mobilă Android. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați un mediu de dezvoltare care să includă bibliotecile, pachetele și cadrele necesare pentru dezvoltarea unei aplicații reactive. Înțelegeți cum sunt emise și consumate fluxurile de date și de evenimente. Proiectarea aplicațiilor care modelează situațiile din lumea reală (bazate pe evenimente) într-un mod elegant și concis.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre RxJava, vă rugăm să vizitați: https://github.com/ReactiveX/RxJava
21 hours
TensorFlow Lite este un cadru de învățare profundă cu sursă deschisă pentru dispozitive mobile și sisteme integrate. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze TensorFlow Lite pentru a dezvolta aplicații mobile cu capacități de învățare profundă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați TensorFlow Lite. Înțelegeți principiile din spatele TensorFlow, învățarea cu mașină și învățarea profundă. Încărcați TensorFlow Modele pe un dispozitiv Android Permite funcționalități de învățare profundă și de învățare automată, cum ar fi viziunea computerului și recunoașterea limbii naturale într-o aplicație mobilă.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre TensorFlow, vă rugăm să vizitați: https://www.tensorflow.org/lite/
28 hours
Tizen is an open-source and standard-based platform developed by Samsung that helps users create feature-rich and secure applications for wearable, TV, mobile, and Internet of Things (IoT) devices. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, manage the Tizen platform to build various application types and profiles. By the end of this training, participants will be able to build, develop, deploy, and design .NET, web, and native applications using Tizen. Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Wear OS (formerly known as Android Wear) is an open-source operating system developed by Google for smartwatches and wearables. Wear OS enables developers to design, build, and distribute feature-rich and interactive apps for wearables. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to install, set up, and customize Wear OS development using Android Studio to build apps for smartwatches and wearables. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create a Wear OS project to build powerful and interactive apps for wearables.
 • Configure notifications, user input, and overlays to create efficient and optimized apps.
 • Learn Wear OS design principles to create smooth running and visually stunning apps.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Android nougat este cea de-a 7-a versiune a sistemului de operare Android. Cu Android nougat, utilizatorii pot crea Android aplicații cu caracteristici ar fi multitasking, suport Split-Screen, și mult mai mult.
Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor Android care doresc să construiască, să actualizeze, și să gestioneze o aplicație mobilă Android cu Android nougat. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Implementați o aplicație Android mobilă în magazinul GoOgle Play.
 • Utilizați programarea orientată spre obiect cu Java pe Android.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Android Cursuri, Seara Android Training, Android Camp, Android Cu instructor, Sfarsit de saptamana Android Training, Seara Android Cursuri, Android Coaching, Android Instructor, Android Trainer, Android Cursuri, Android Clase, Android Pe pagina, Android curs privat, Android one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions