Cursuri Apache Camel

Cursuri Apache Camel

Cursurile de instruire live Apache Camel, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică cu mâna fundamentele și aplicațiile Apache Camel Apache Camel de formare este disponibil ca "live training la fața locului" sau "de la distanță de formare live" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Apache Camel Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Cursul este destinat integratorilor de sistem care doresc să învețe despre Apache Camel ca motor de rutare și mediere bazat pe reguli, care oferă o implementare bazată pe obiect Java modelelor Enterprise Integration Patterns.
Sfarsit de saptamana Camel Cursuri, Seara Camel Training, Camel Camp, Apache Camel Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache Camel Training, Seara Apache Camel Cursuri, Camel Coaching, Apache Camel Instructor, Camel Trainer, Apache Camel Cursuri, Camel Clase, Camel Pe pagina, Apache Camel curs privat, Camel one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!