Cursuri Apache Camel

Cursuri Apache Camel

Cursurile de formare Apache Camel online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin discuții interactive și practică practică elementele de bază și aplicațiile Apache Camel.

Cursurile de formare Apache Camel sunt disponibile ca "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (aka "remote live training") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, remote desktop. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Apache Camel Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Apache Camel este un cadru puternic de integrare open-source care oferă o gamă largă de caracteristici pentru a conecta sisteme și aplicații.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor, arhitecților de integrare și administratorilor de sistem care doresc să stăpânească arta modelelor și tehnicilor avansate de integrare folosind Apache Camel.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți modelele și tehnicile avansate de integrare. Implementați rutarea și transformările complexe. Optimizați performanța și scalabilitatea. Gestionați erorile și excepțiile în scenarii complexe de integrare. Integrați Apache Camel cu diverse tehnologii și platforme.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Cursul este destinat integratorilor de sistem care doresc să învețe despre Apache Camel ca motor de rutare și mediere bazat pe reguli, care oferă o implementare bazată pe obiect Java modelelor Enterprise Integration Patterns.
14 hours
Apache Camel este un cadru de integrare open source pentru transferul de mesaje din diferite surse de date la diferite locații țintă. Cu Spring Boot, utilizatorii pot construi aplicații de gradul de producție Apache Camel pentru integrarea fără fir. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să programeze în Spring Boot pentru a construi Apache Camel aplicații. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Dezvoltați Apache Camel aplicații cu Spring Boot. Aplicați monitorizarea erorilor și avertizarea pentru Apache Camel aplicații. Utilizați Apache Camel pentru a crea soluții de integrare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Camel Cursuri, Seara Camel Training, Camel Camp, Apache Camel Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache Camel Training, Seara Apache Camel Cursuri, Camel Coaching, Apache Camel Instructor, Camel Trainer, Apache Camel Cursuri, Camel Clase, Camel Pe pagina, Apache Camel curs privat, Camel one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions