Cursuri Microservices

Cursuri Microservices

Cursurile de formare live pentru microservicii, on-line sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează, prin exersare practică, elementele fundamentale ale arhitecturii microservicii și cum să dezvolte aplicații de microservicii. Instruirea pentru microservicii este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. Microservicii mai sunt cunoscute și sub numele de Arhitectură de microservicii. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Microservices Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Microservices este o abordare arhitecturală bazată pe dezvoltarea de aplicații dintr-o colecție de servicii mici.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor cu experiență care doresc să construiască, să implementeze și să scaleze aplicații folosind microservicii create cu NodeJS și React.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Dezvoltați, implementați și scalați aplicații folosind diferite microservicii. Construiți o aplicație redată pe server React. Implementați aplicații cu mai multe servicii în cloud folosind Docker și Kubernetes. Efectuați testarea aplicației pe microservicii.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Apache Kafka este o platformă open-source de streaming de evenimente distribuite care oferă instrumente pentru crearea de aplicații și conducte de streaming de date în timp real. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează dezvoltatorilor de nivel intermediar care doresc să învețe elementele de bază ale Kafka și să le integreze cu Spring Boot. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți Kafka și arhitectura sa. Învățați cum să instalați, să configurați și să configurați un mediu Kafka de bază. Integrați Kafka cu Spring Boot.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Spring Boot este un cadru de dezvoltare a aplicațiilor web bazat pe Java, care favorizează convențiile față de configurație, permițând dezvoltatorilor să creeze aplicații de sine stătătoare, de nivel de producție.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de nivel intermediar până la avansat care doresc să dezvolte microservicii folosind Spring Boot, Docker și Kubernetes.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți arhitectura microserviciilor. Construiți microservicii pregătite pentru producție folosind Spring Boot. Înțelegeți rolul lui Docker în microservicii. Configurați Kubernetes cluster pentru a implementa microservicii.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Apache Camel este un cadru puternic de integrare open-source care oferă o gamă largă de caracteristici pentru a conecta sisteme și aplicații.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor, arhitecților de integrare și administratorilor de sistem care doresc să stăpânească arta modelelor și tehnicilor avansate de integrare folosind Apache Camel.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți modelele și tehnicile avansate de integrare. Implementați rutarea și transformările complexe. Optimizați performanța și scalabilitatea. Gestionați erorile și excepțiile în scenarii complexe de integrare. Integrați Apache Camel cu diverse tehnologii și platforme.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Apache Kafka este o platformă open-source de streaming de evenimente distribuite care oferă instrumente pentru crearea de aplicații și conducte de streaming de date în timp real. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează dezvoltatorilor de nivel intermediar care doresc să dezvolte aplicații big data cu Apache Kafka. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Dezvoltați producători și consumatori Kafka pentru a trimite și citi date din Kafka. Integrarea Kafka cu sisteme externe folosind Kafka Connect. Scrieți aplicații de streaming cu Kafka Streams & ksqlDB. Integrați o aplicație client Kafka cu Confluent Cloud pentru implementări Kafka bazate pe cloud. Dobândiți experiență practică prin exerciții practice și cazuri de utilizare din lumea reală.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Cursul este destinat specialiștilor în domeniul IT care doresc să înființeze o soluție bazată pe RabbitMQ , sistemul de mesagerie de încredere pentru întreprinderi care implementează Advanced Message Queuing Protocol (AMQP).
14 hours
RabbitMQ este un sistem de broker de mesaje open source pentru stocarea și preluarea mesajelor trecute de procese, aplicații și servere. Spring este un cadru Java . Utilizând Java și Spring cu RabbitMQ , utilizatorii pot crea cozi complexe, schimburi, legături și multe altele. Acest instruire live (la fața locului sau de la distanță), condus de instructor, se adresează arhitecților de software și dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze RabbitMQ ca program de mesagerie și program în Java folosind Spring pentru a construi aplicații. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Utilizați Java și Spring cu RabbitMQ pentru a crea aplicații.
 • Proiectați sisteme asincrone cu mesaje folosind RabbitMQ .
 • Creați și aplicați cozi, subiecte, schimburi și legături în RabbitMQ
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
RabbitMQ este un broker de mesagerie de tip open source pentru stocarea și preluarea mesajelor transmise de procese, aplicații și servere Utilizează o coadă de mesaje pentru procesarea asincronă a sarcinilor și este utilă în special în aplicațiile care necesită procesarea unor seturi de date mari în fundal, în timp ce reacționează simultan la cererile de utilizator live în timp real În această instruire live, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să administreze RabbitMQ, apoi să integreze mesajele RabbitMQ într-un număr de aplicațiiNET Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați, configurați și gestionați RabbitMQ Înțelegeți rolul lui RabbitQ în proiectarea și implementarea unei arhitecturi de microservicii Înțelegeți modul în care RabbitMQ se compară cu alte arhitecturi de gestionare a mesajelor Configurați și utilizați RabbitMQ ca broker pentru gestionarea mesajelor asincrone și sincronizate pentru aplicațiile enterprise realworldNet Public Dezvoltatori Arhitecți de software Administratorii Directori tehnici Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
RabbitMQ este un broker de mesaje open source pentru stocarea și retragerea mesajelor transmise prin procese, aplicații și servere. Acesta utilizează o cutie de mesaje pentru prelucrarea sarcinilor în mod asincron și este deosebit de util în aplicații care au nevoie pentru a prelucra seturi mari de date în fundal, în timp ce în același timp răspunde la solicitările de utilizator live în timp real. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (online sau on-site), participanții vor învăța cum să descopere o aplicație PHP și apoi să o integreze cu sistemul de mesaje RabbitMQ pentru a crea aplicații distribuite în cloud sau microservizi. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Întâlniți, configurați și gestionați RabbitMQ. Înțelege rolul RabbitMQ's în proiectarea și punerea în aplicare a arhitecturii unui microservice's. Configurați-vă și utilizați RabbitMQ ca un broker pentru a gestiona mesaje asincrone și sincron pentru aplicații din lumea reală PHP.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
RabbitMQ este un sistem de mesaje open source care implementează Protocolul Advanced Message Queuing (AMQP). Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și inginerilor de software care doresc să utilizeze RabbitMQ pentru a comunica între microservizi prin mesagerie și pentru a efectua implementarea avansată și rezolvarea problemelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul necesar pentru a începe dezvoltarea soluțiilor de mesagerie avansate cu RabbitMQ. Înțelegeți cum să proiectați o arhitectură a microservizelor distribuite cu RabbitMQ. Aflați cum să implementați configurarea avansată, securitatea, rețeaua, disponibilitatea ridicată și replicarea. Cunoașteți problemele comune întâlnite în instalațiile RabbitMQ și cum să le rezolvați. Aflați despre optimizarea memorii, controlul fluxului și tuning-ul avansat al performanței. Aplicați câteva tehnici avansate de rezolvare a problemelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
istio este o rețea de servicii open source pentru conectarea, monitorizarea și securizarea microserviciilor. acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să se conecteze, sigure, și să gestioneze aplicații bazate pe cloud (microservicii), folosind o rețea de servicii bazate pe istio. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați istio pe Kubernetes.
 • intelege ochiuri de servicii și de a pune în aplicare unul cu istio.
 • implementați o rețea de servicii istio pe partea de sus a Kubernetes.
 • Utilizați o plasă de service pentru a executa, gestiona și monitoriza aplicațiile din cloud.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
 • pentru a afla mai multe despre istio, vă rugăm să vizitați: https://istio.io/
28 hours
Platforma Java EE oferă o API și un mediu de funcționare pentru dezvoltarea și funcționarea aplicațiilor de rețea la scară largă, multi-tier, scalabile, fiabile și sigure. Docker și Kubernetes permit dezvoltatorilor să ambaleze o aplicație Java într-un container și să o implementeze ca un microservice într-un mediu Java EE. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să-și containeze aplicațiile Java EE 8 și să le execute ca microservizi în cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți și deplasați Java microservizi în Docker containere. Împărtășește un container Docker folosind Kubernetes. Integrarea microservizilor cu un sistem monolitic existent. Monitorizarea, testarea și securitatea micro-serviciilor. Containeri de tulburare și medii de orchestrare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
RabbitMQ este un broker de mesaje open source pentru stocarea și retragerea mesajelor transmise prin procese, aplicații și servere. Acesta utilizează o cutie de mesaje pentru prelucrarea sarcinilor în mod asincron și este deosebit de util în aplicații care au nevoie pentru a prelucra seturi mari de date în fundal, în timp ce în același timp răspunde la solicitările de utilizator live în timp real. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (online sau on-site), participanții vor învăța cum să descopere o aplicație Python și apoi să o integreze cu sistemul de mesaje RabbitMQ pentru a crea aplicații distribuite în cloud sau microservizi. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Întâlniți, configurați și gestionați RabbitMQ. Înțelege rolul RabbitMQ's în proiectarea și punerea în aplicare a arhitecturii unui microservice's. Înțelegeți cum RabbitMQ se compară cu alte arhitecturi de Mesaj Queuing. Configurați-vă și utilizați RabbitMQ ca un broker pentru a gestiona mesaje asincrone și sincron pentru aplicații din lumea reală Python.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Apigee Edge , care este construit pe Java , vă permite să oferiți acces securizat la serviciile dvs. cu o API bine definită, care este consistentă pentru toate serviciile dvs., indiferent de implementarea serviciului. O API consistentă:
 • Îți facilitează consumatorii de servicii să-ți consume serviciile.
 • Vă permite să modificați implementarea serviciului de backend fără a afecta API-ul public.
 • Vă permite să profitați de analize, monetizare, portal de dezvoltatori și alte funcții încorporate în Edge.
Public Acest curs se adresează inginerilor, arhitecților și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Apigee Edge în proiectele lor.
21 hours
Microsoft Azure Service Fabric (ASF) este o platformă ca un serviciu (PaaS) utilizat pentru implementarea aplicațiilor cloud bazate pe microservicii scalabile. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să construiască microservicii pe Fabricul de service Microsoft Azure (ASF). Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Utilizați ASF ca platformă pentru construirea și gestionarea microserviciilor
 • Înțelegeți conceptele și modelele cheie de programare pentru microservicii.
 • Creați un cluster în Azure
 • Implementați microservicii în spații sau în cloud
 • Debug și depanare a unei aplicații de microservice live
Public
 • Dezvoltatori
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, discuții parțiale, exerciții și practici practice grele într-un mediu de laborator live.
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre Service Fabrice, consultați: https://github.com/Microsoft/service-fabric
7 hours
HashiCorp este o companie de software open-source care oferă instrumente pentru aprovizionarea, securizarea și rularea infrastructurii pentru aplicații distribuite. Suita lor DevOps include:
 • Vault - pentru securizarea aplicațiilor distribuite
 • Terraform - pentru furnizarea de infrastructură și resurse de aplicație în cloud public, cloud privat și servicii externe
 • Nomad - un distribuitor de cluster distribuitor, foarte disponibil, bazat pe date-date și planificator pentru implementarea aplicațiilor pe orice infrastructură, la orice scară.
 • Consul - pentru descoperirea și configurarea serviciilor din infrastructura dumneavoastră.
Acest curs se concentrează pe consul. Trecem peste arhitectura și caracteristicile consulului și realizăm o implementare și o implementare live a unui server consul.
  Formatul cursului
  • Conferință de parte, discuție parțială, practică practică și implementare grea, testare ocazională pentru a măsura progresul
  7 hours
  Gilliam este o platformă open-source destinată Micro Service Architectures care permite utilizatorilor să își dezvolte, să implementeze și să-și extindă cu ușurință backend-ul aplicației. În cadrul acestui training, instruit în direct, instruit, participanții vor învăța cum să lucreze cu Gilliam în construirea de servicii micro. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Aflați elementele fundamentale ale lui Gilliam
  • Utilizați Gilliam pentru a crea servicii micro
  Public
  • Dezvoltatori
  • Programatorii
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  28 hours
  Go (Golang) este o limbă excelentă pentru construirea microservizelor datorită petrecerii sale minore de memorie. Spring Cloud este un cadru pentru microservizi ușoare cu sursă deschisă. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să construiască microservizi folosind Go (Golang) și Spring Cloud. Formatul cursului
   Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
  14 hours
  Arhitectura Microservice este o abordare a dezvoltării unei aplicații software ca o suită de servicii mici, independente, fiecare executând în propriul proces și comunicând cu mecanisme ușoare, cum ar fi un API de resurse HTTP Aceste servicii pot fi implementate eficient utilizând sisteme de automatizare continuă și ocolind necesitatea unei gestionări centralizate Microservicii pot fi scrise în diferite limbi de programare și se integrează cu diferite sisteme de stocare a datelor Instruirea live, instruită, vizează dezvoltatorii de întreprinderi și arhitecții Acesta introduce arhitectura microservicii, prezintă strategii de migrare dintr-un sistem monolitic și participanții merg prin crearea și implementarea unei aplicații bazate pe microservice Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți când să utilizați și când să nu folosiți arhitectura microservicii Creați și implementați o strategie de testare pentru microservici Implementați o aplicație bazată pe un microserviciu într-un mediu de producție Refactor o aplicație monolitică în servicii Public Dezvoltatori Arhitecti Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  14 hours
  Această formare explorează arhitecturile microservicii și modelele aferente
  7 hours
  Microservicii se referă la un stil de arhitectură a aplicațiilor care promovează utilizarea unor programe independente, autocontestate Python este un limbaj dinamic de programare la nivel înalt care este ideal atât pentru scripting, cât și pentru dezvoltare de aplicații Biblioteca expansivă a instrumentelor și cadrelor open source din Python o face o alegere practică pentru construirea de microservicii În această instruire instruită, participanții vor învăța fundamentele microservicii pe măsură ce parcurg crearea microservicii folosind Python Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți elementele de bază ale construirii microservicii Aflați cum să utilizați Python pentru a construi microservicii Aflați cum să utilizați Docker pentru a implementa microservicii bazate pe Python Public Dezvoltatori Programatorii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  14 hours
  Arhitectura Microservice este o abordare pentru dezvoltarea unei aplicații software ca o serie de servicii mici, independente, fiecare care funcționează în propriul său proces și comunică cu mecanisme ușoare, cum ar fi o API de resurse HTTP. Aceste servicii pot fi implementate în mod eficient folosind sisteme de automatizare continuă și depășesc nevoia de gestionare centralizată. Microservices poate fi scris în diferite limbi de programare și integrat cu diferite sisteme de stocare a datelor. Această formare directă, condusă de instructori, vizează dezvoltatorii de întreprinderi și arhitecții. Acesta introduce arhitectura microservice dintr-o perspectivă.Net, prezintă strategii de migrație dintr-un sistem monolitic și călătorește participanții prin crearea și implementarea unei aplicații bazate pe microservice. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Înțelegeți când să utilizați și când să nu utilizați arhitectura microservice Crearea și punerea în aplicare a unei strategii de testare pentru microservizi Dezvoltați o aplicație pe bază de microservice în un mediu de producție Refactorul unei aplicații monolitice în servicii
  Audienţă
   Dezvoltatori Arhitectul
  Formatul cursului
   Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
  14 hours
  Seneca este un cadru microservicii pentru Node.js În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele Seneca pe măsură ce trec prin exemple practice de construire de servicii micro cu Seneca. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Aflați fundamentele Seneca
  • Utilizați Seneca pentru a construi servicii micro
  Public
  • Dezvoltatori
  • Programatorii
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  14 hours
  Construirea de aplicații complexe pentru întreprinderi este foarte dificilă într-un mediu în continuă schimbare. Schimbările de integrare între servicii sau sisteme vor declanșa modificări în proiectarea sistemului. Acest curs se referă la modul de proiectare menținere, potrivită dimensiunii și scopului arhitecturii serviciilor și sistemelor organizației dvs. și a infrastructurii practice. Acest curs acoperă probleme comune cu construirea peisajului aplicațiilor distribuite, pornind de la problemele de integrare, infrastructură și abordări moderne, până la rezolvarea problemelor de complexitate. Acest curs explică avantajele și dezavantajele fiecărei soluții (de exemplu, arhitectura tradițională SOA și Microservice), instrumentele disponibile (mai ales open-source) care susțin dezvoltarea și întreținerea, etc. Formatul cursului Este vorba în mare parte de discuții (cu prezentări limitate).
  7 hours
  WSO2 API Manager este o platformă open-source pentru publicarea și gestionarea API-urilor. Este o alegere ideală pentru crearea arhitecturilor centrate pe API sau bazate pe IOT. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța caracteristicile, conceptele și standardele din spatele managerului API WS02. Teoria va fi cuplată cu practica practică și implementarea live pe toată durata formării. Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea cunoștințe și practici pentru a implementa propriile API folosind caracteristicile de bază ale Managerului API WS02.
   Formatul cursului
   • Prelegeri și discuții interactive.
   • O mulțime de exerciții și practică.
   • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
   Opțiuni de personalizare a cursului
   • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
   21 hours
   Cursul este destinat integratorilor de sistem care doresc să învețe despre Apache Camel ca motor de rutare și mediere bazat pe reguli, care oferă o implementare bazată pe obiect Java modelelor Enterprise Integration Patterns.
   14 hours
   Apache Camel este un cadru de integrare open source pentru transferul de mesaje din diferite surse de date la diferite locații țintă. Cu Spring Boot, utilizatorii pot construi aplicații de gradul de producție Apache Camel pentru integrarea fără fir. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să programeze în Spring Boot pentru a construi Apache Camel aplicații. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
    Dezvoltați Apache Camel aplicații cu Spring Boot. Aplicați monitorizarea erorilor și avertizarea pentru Apache Camel aplicații. Utilizați Apache Camel pentru a crea soluții de integrare.
   Formatul cursului
    Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
   Opțiuni de personalizare
    Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
   7 hours
   Kafka Connect este o API pentru mutarea colecțiilor mari de date între Apache Kafka și alte sisteme. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să integreze Apache Kafka cu bazele de date și aplicațiile existente pentru procesare, analiză etc. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
   • Utilizați Kafka Connect pentru a ingera cantități mari de date dintr-o bază de date în subiecte Kafka.
   • Ingerați datele de jurnal generate de serverele unei aplicații în subiectele Kafka.
   • Puneți la dispoziție toate datele colectate pentru procesarea fluxului.
   • Exportați date din subiecte Kafka în sisteme secundare pentru stocare și analiză.
   Formatul cursului
   • Prelegeri și discuții interactive.
   • O mulțime de exerciții și practică.
   • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
   Opțiuni de personalizare a cursului
   • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
   14 hours
   acest instructor-condus, Live Training (la fața locului sau la distanță) este destinat ingineri care doresc să utilizeze confluente (o distribuție de Kafka) pentru a construi și de a gestiona o platformă de prelucrare a datelor în timp real pentru aplicațiile lor. până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea:
   • instala și configura platforma confluent.
   • utilizarea confluente & #39; s instrumente de gestionare și servicii pentru a rula Kafka mai ușor.
   • stoca și procesul de intrare flux de date.
   • optimiza și gestiona clustere Kafka.
   • sigure fluxuri de date.
   format al cursului
   • interactive prelegere și discuții.
   • o mulțime de exerciții și practică.
   • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
   curs opțiuni de personalizare
   • acest curs se bazează pe versiunea Open Source de confluente: confluent deschidere acru.
   • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
   7 hours
   Apache Kafka este o platformă de streaming distribuită. Este de facto un standard pentru construirea conductelor de date și rezolvă o mulțime de cazuri de utilizare diferite în jurul procesării de date: poate fi utilizat ca coadă de mesaje, jurnal distribuit, procesor de flux etc. Vom începe cu o teorie din spatele conductelor de date în general, apoi vom continua cu concepte fundamentale din spatele Kafka. Vom descoperi, de asemenea, componente importante precum Kafka Streams și Kafka Connect.

   Last Updated:

   Sfarsit de saptamana Microservice Architecture Cursuri, Seara Microservice Architecture Training, Microservice Architecture Camp, Microservices Cu instructor, Sfarsit de saptamana Microservices Training, Seara Microservices Cursuri, Microservice Architecture Coaching, Microservices Instructor, Microservice Architecture Trainer, Microservices Cursuri, Microservice Architecture Clase, Microservice Architecture Pe pagina, Microservices curs privat, Microservice Architecture one on one training

   Reduceri pentru cursuri

   No course discounts for now.

   Newsletter Oferte Cursuri

   Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

   Câțiva dintre clienții noștri

   is growing fast!

   We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

   As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

   • delivering training and consultancy Worldwide
   • preparing training materials
   • creating new courses outlines
   • delivering consultancy
   • quality management

   At the moment we are focusing on the following areas:

   • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
   • SOA, BPM, BPMN
   • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
   • R, Python
   • Mobile Development (iOS, Android)
   • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
   • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

   To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

   Apply now!

   This site in other countries/regions