Cursuri Microservices

Cursuri Microservices

Instructori locali, instructori în direct cursuri de formare Microservices demonstrează prin practica practică fundamentele arhitecturii microservice și modul de dezvoltare a aplicațiilor microservicii. Instruirea în domeniul microservicii este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. Microservicii este, de asemenea, cunoscut sub numele de Microservice Architecture. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Microservices Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Cursul este destinat integratorilor de sistem care doresc să învețe despre Apache Camel ca motor de rutare și mediere bazat pe reguli, care oferă o implementare bazată pe obiect Java modelelor Enterprise Integration Patterns.
14 hours
Sinoptic
RabbitMQ is an open source enterprise messaging broker for storing and retrieving messages passed by processes, applications, and servers. It uses a message queue for processing tasks asynchronously and is especially useful in applications that need to process large data sets in the background, while concurrently responding to live user requests in real-time.

In this instructor-led, live training (online or onsite), participants will learn how to decouple a PHP application, then integrate it with the RabbitMQ messaging system to create distributed cloud applications or microservices.

By the end of this training, participants will be able to:

- Setup, configure and manage RabbitMQ.
- Understand RabbitMQ's role in the design and implementation of a microservice's architecture.
- Set up and use RabbitMQ as a broker for handling asynchronous and synchronous messages for real-world PHP applications.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
Sinoptic
Go ( Go lang) este un limbaj excelent pentru construirea microserviciilor, datorită amprentei sale minuscule de memorie.

Spring Cloud este un cadru deschis pentru microservicii ușoare.

În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să construiască microservicii folosind Go ( Go lang) și Spring Cloud .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Arhitectura Microservice este o abordare a dezvoltării unei aplicații software ca o suită de servicii mici, independente, fiecare executând în propriul proces și comunicând cu mecanisme ușoare, cum ar fi un API de resurse HTTP Aceste servicii pot fi implementate eficient utilizând sisteme de automatizare continuă și ocolind necesitatea unei gestionări centralizate Microservicii pot fi scrise în diferite limbi de programare și se integrează cu diferite sisteme de stocare a datelor Instruirea live, instruită, vizează dezvoltatorii de întreprinderi și arhitecții Acesta introduce arhitectura microservicii, prezintă strategii de migrare dintr-un sistem monolitic și participanții merg prin crearea și implementarea unei aplicații bazate pe microservice Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți când să utilizați și când să nu folosiți arhitectura microservicii Creați și implementați o strategie de testare pentru microservici Implementați o aplicație bazată pe un microserviciu într-un mediu de producție Refactor o aplicație monolitică în servicii Public Dezvoltatori Arhitecti Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Această formare explorează arhitecturile microservicii și modelele aferente
7 hours
Sinoptic
Microservicii se referă la un stil de arhitectură a aplicațiilor care promovează utilizarea unor programe independente, autocontestate Python este un limbaj dinamic de programare la nivel înalt care este ideal atât pentru scripting, cât și pentru dezvoltare de aplicații Biblioteca expansivă a instrumentelor și cadrelor open source din Python o face o alegere practică pentru construirea de microservicii În această instruire instruită, participanții vor învăța fundamentele microservicii pe măsură ce parcurg crearea microservicii folosind Python Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți elementele de bază ale construirii microservicii Aflați cum să utilizați Python pentru a construi microservicii Aflați cum să utilizați Docker pentru a implementa microservicii bazate pe Python Public Dezvoltatori Programatorii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Arhitectura Microservice este o abordare a dezvoltării unei aplicații software ca o suită de servicii mici, independente, fiecare executând în propriul proces și comunicând cu mecanisme ușoare, cum ar fi un API de resurse HTTP Aceste servicii pot fi implementate eficient utilizând sisteme de automatizare continuă și ocolind necesitatea unei gestionări centralizate Microservicii pot fi scrise în diferite limbi de programare și se integrează cu diferite sisteme de stocare a datelor Instruirea live, instruită, vizează dezvoltatorii de întreprinderi și arhitecții Introduce arhitectura de microservici dintr-o perspectivăNet, prezintă strategiile de migrare dintr-un sistem monolitic și participanții merg prin crearea și implementarea unei aplicații bazate pe microservice Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți când să utilizați și când să nu folosiți arhitectura microservicii Creați și implementați o strategie de testare pentru microservici Implementați o aplicație bazată pe un microserviciu într-un mediu de producție Refactor o aplicație monolitică în servicii Public Dezvoltatori Arhitecti Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Spring Cloud este un cadru microservices ușor de utilizat pentru construirea de aplicații Java pentru cloud Docker este o platformă open source pentru construirea, transportul și rularea aplicațiilor în interiorul containerelor Docker se pretează bine la crearea aplicațiilor de microserviciu În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele construirii de microservicii utilizând Spring Cloud și Docker Cunoștințele participanților sunt testate prin exerciții și dezvoltarea pas cu pas a microservicii eșantion Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele microservicii Utilizați Docker pentru a construi containere pentru aplicații microservice Construiți și implementați microservicii containerizate utilizând Spring Cloud și Docker Integrați microservicii cu servicii de descoperire și Gateway API Spring Cloud Utilizați Docker Compose pentru testarea integrării endtoend Public Dezvoltatori Java Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Cursul este destinat specialiștilor în domeniul IT care doresc să înființeze o soluție bazată pe RabbitMQ , sistemul de mesagerie de încredere pentru întreprinderi care implementează Advanced Message Queuing Protocol (AMQP).
14 hours
Sinoptic
RabbitMQ este un broker de mesagerie de tip open source pentru stocarea și preluarea mesajelor transmise de procese, aplicații și servere Utilizează o coadă de mesaje pentru procesarea asincronă a sarcinilor și este utilă în special în aplicațiile care necesită procesarea unor seturi de date mari în fundal, în timp ce reacționează simultan la cererile de utilizator live în timp real În această instruire live, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să administreze RabbitMQ, apoi să integreze mesajele RabbitMQ într-un număr de aplicațiiNET Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați, configurați și gestionați RabbitMQ Înțelegeți rolul lui RabbitQ în proiectarea și implementarea unei arhitecturi de microservicii Înțelegeți modul în care RabbitMQ se compară cu alte arhitecturi de gestionare a mesajelor Configurați și utilizați RabbitMQ ca broker pentru gestionarea mesajelor asincrone și sincronizate pentru aplicațiile enterprise realworldNet Public Dezvoltatori Arhitecți de software Administratorii Directori tehnici Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
RabbitMQ is an open source enterprise messaging broker for storing and retrieving messages passed by processes, applications, and servers. It uses a message queue for processing tasks asynchronously and is especially useful in applications that need to process large data sets in the background, while concurrently responding to live user requests in real-time.

In this instructor-led, live training (online or onsite), participants will learn how to decouple a Python application, then integrate it with the RabbitMQ messaging system to create distributed cloud applications or microservices.

By the end of this training, participants will be able to:

- Setup, configure and manage RabbitMQ.
- Understand RabbitMQ's role in the design and implementation of a microservice's architecture.
- Understand how RabbitMQ compares to other Message Queuing Architectures.
- Set up and use RabbitMQ as a broker for handling asynchronous and synchronous messages for real-world Python applications.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Linkerd este un proxy de rețea popular pentru crearea unei rețele de servicii.

Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să utilizeze Linkerd pentru a gestiona, controla și monitoriza comunicarea dintre serviciile din cadrul unei aplicații web.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați Linkerd 2.0 (aka Linkerd 2).
- Înțelegeți ochiurile de service și implementați una folosind Linkerd .
- Implementați o Linkerd servicii bazată pe Linkerd pe un cluster Kubernetes .
- Utilizați o plasă de serviciu pentru a rula, gestiona și monitoriza aplicațiile web (microservicii) în cloud.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Acest antrenament se bazează pe Linkerd 2.
- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
- Pentru a afla mai multe despre Linkerd , accesați: https://linkerd.io/1/overview/what-is-linkerd/
14 hours
Sinoptic
RabbitMQ este un sistem de broker de mesaje open source pentru stocarea și preluarea mesajelor trecute de procese, aplicații și servere. Spring este un cadru Java . Utilizând Java și Spring cu RabbitMQ , utilizatorii pot crea cozi complexe, schimburi, legături și multe altele.

Acest instruire live (la fața locului sau de la distanță), condus de instructor, se adresează arhitecților de software și dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze RabbitMQ ca program de mesagerie și program în Java folosind Spring pentru a construi aplicații.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Utilizați Java și Spring cu RabbitMQ pentru a crea aplicații.
- Proiectați sisteme asincrone cu mesaje folosind RabbitMQ .
- Creați și aplicați cozi, subiecte, schimburi și legături în RabbitMQ

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
RocketMQ este o sursă deschisă de mesagerie și streaming de date platformă pentru regăsirea, procesarea și stocarea mesajelor generate de alte sisteme.

Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să instaleze, configura și administra RocketMQ.

Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Configurare, configurare și gestionare RocketMQ.
- Înțelegeți rolul RocketMQ în proiectarea și punerea în aplicare a unei arhitecturi de microservicii.
- Înțelegeți RocketMQ compară cu alte arhitecturi Message Queuing.
- Configurați și utilizați RocketMQ ca broker pentru manipularea mesajelor în timp real.

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare curs

- Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
- Pentru a afla mai multe despre 1, vă rugăm să vizitați: https://github.com/apache/rocketmq
14 hours
Sinoptic
Apache Samza este un cadru de calcul asincron, asincron, în timp real, open source Utilizează Apache Kafka pentru mesagerie și Apache Hadoop YARN pentru toleranță la erori, izolarea procesorului, securitate și gestionarea resurselor.

Acest instruire live, condus de instructor, introduce principiile din spatele sistemelor de mesagerie și procesarea fluxului distribuit, în timp ce participanții parcurg prin crearea unui proiect bazat pe Samza și execuția postului.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Utilizați Samza pentru a simplifica codul necesar pentru a produce și consuma mesaje.
- Decuplați gestionarea mesajelor dintr-o aplicație.
- Utilizați Samza pentru a implementa calcule asincrone aproape în timp real.
- Utilizați procesarea fluxului pentru a oferi un nivel mai mare de abstractizare asupra sistemelor de mesagerie

Public

- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
Seneca este un cadru microservicii pentru Node.js

În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele Seneca pe măsură ce trec prin exemple practice de construire de servicii micro cu Seneca.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Aflați fundamentele Seneca
- Utilizați Seneca pentru a construi servicii micro

Public

- Dezvoltatori
- Programatorii

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
SMACK is a collection of data platform softwares, namely Apache Spark, Apache Mesos, Apache Akka, Apache Cassandra, and Apache Kafka. Using the SMACK stack, users can create and scale data processing platforms.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at data scientists who wish to use the SMACK stack to build data processing platforms for big data solutions.

By the end of this training, participants will be able to:

- Implement a data pipeline architecture for processing big data.
- Develop a cluster infrastructure with Apache Mesos and Docker.
- Analyze data with Spark and Scala.
- Manage unstructured data with Apache Cassandra.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Spring Cloud se bazează pe Spring Boot pentru a permite dezvoltarea sistemelor distribuite și a microserviciilor.

În acest training, instruit în direct, instruit, începem cu o discuție despre arhitectura microserviciului. Cunoașterea participantului este pusă la încercare prin exerciții și dezvoltarea pas cu pas a microserviciilor de probă.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor înțelege solid cum să folosească Spring Cloud și tehnologiile Spring conexe pentru a dezvolta rapid propriile lor microservici la scară nor, pregătite pentru cloud.

Formatul cursului

- Accent puternic pe practica practică. Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.
21 hours
Sinoptic
Spring Cloud este un cadru de microservicii pentru Java construirea aplicațiilor pentru cloud. Aceste microservicii sunt adesea rula ca Docker containere în interiorul Kubernetes unui cluster. Alte componente includ brokeri de mesaj, ar fi Kafka pentru a permite inter-serviciu de Redis comunicare și baze de date, ar fi pentru a stoca și tampon de date de aplicare.

Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să transforme arhitectura traditionala intr-o arhitectura extrem de Spring Cloud concurente bazate pe Docker microservicii, folosind, Kafka,, Kubernetes și Redis .

Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru construirea microserviciilor.
- Proiectarea și punerea în aplicare a unui ecosistem de microservicii foarte concurente Redis folosind Docker Spring Cloud , Kubernetes Kafka,, și.
- Transformarea serviciilor monolit și SOA la arhitectura bazată pe microservicii.
- Adoptați DevOps o abordare pentru dezvoltarea, testarea și eliberarea software-ului.
- Asigurați-vă o mare convalută între microservicii în producție.
- Monitorizați microserviciile și implementați strategii de recuperare.
- Efectuează reglarea performanței.
- Aflați mai multe despre tendințele viitoare în arhitectura microservices.

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare curs

- Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
21 hours
Sinoptic
Spring Cloud este un cadru de microservicii ușoare cu sursă deschisă pentru construirea Java aplicații pentru cloud. Netflix OSS este un set de cadre și biblioteci pentru dezvoltarea microserviciilor. Spring Cloud se integrează frumos cu componentele Netflix folosind configurația automată și convenția peste configurare.

În acest instructor-condus, formare live, participanții vor învăța conceptele fundamentale de construire a microservicii folosind Spring Cloud și Netflix OSS. Cunoștințele participanților sunt puse la încercare prin exerciții și prin dezvoltarea pas cu pas a microserviciilor eșantion.

Până la sfârșitul acestui training, participanții vor avea o înțelegere solidă a modului de utilizare a tehnologiilor Spring Cloud și a tehnologiilor de primăvară conexe, împreună cu Netflix OSS pentru a-și dezvolta rapid propriile microservicii la scară de cloud, pregătite pentru cloud.

Publicul

- Dezvoltatori Java

Formatul cursului

- Curs de parte, discuție parte, exerciții și grele hands-on practică
14 hours
Sinoptic
Construirea de aplicații complexe pentru întreprinderi este foarte dificilă într-un mediu în continuă schimbare.

Schimbările de integrare între servicii sau sisteme vor declanșa modificări în proiectarea sistemului. Acest curs se referă la modul de proiectare menținere, potrivită dimensiunii și scopului arhitecturii serviciilor și sistemelor organizației dvs. și a infrastructurii practice.

Acest curs acoperă probleme comune cu construirea peisajului aplicațiilor distribuite, pornind de la problemele de integrare, infrastructură și abordări moderne, până la rezolvarea problemelor de complexitate.

Acest curs explică avantajele și dezavantajele fiecărei soluții (de exemplu, arhitectura tradițională SOA și Microservice), instrumentele disponibile (mai ales open-source) care susțin dezvoltarea și întreținerea, etc.

Formatul cursului

Este vorba în mare parte de discuții (cu prezentări limitate).
21 hours
Sinoptic
Spring Cloud este o platformă pentru construirea sistemelor distribuite bazate pe Java și microservicii.

Construirea de aplicații complexe pentru întreprinderi este dificilă. Orice modificare adusă unei părți a sistemelor poate declanșa necesitatea schimbării designului întregului sistem.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să evalueze diferite tehnologii și abordări pentru proiectarea unei arhitecturi de sistem bazate pe servicii. Pregătirea începe cu o discuție și o comparație a sistemelor monolitice și a arhitecturilor de servicii, apoi se sapă în detaliile arhitecturii microservice.

Participanții li se oferă șansa de a-și pune în practică cunoștințele în timp ce trec prin crearea și desfășurarea unui set de microservicii de probă de concept construite cu Spring Cloud , Spring Boot și Docker .

În cele din urmă, blocurile de construcții relevante pentru infrastructură sunt examinate pentru a ajuta participanții să stabilească cele mai potrivite instrumente și abordări pe care să le utilizeze pentru diferite cerințe organizaționale.

Până la sfârșitul acestui training, participanții vor avea o înțelegere solidă a Service-Oriented Architecture (SOA) și a arhitecturii Microservice, precum și experiență practică folosind Spring Cloud și tehnologii Spring aferente pentru dezvoltarea rapidă a propriilor lor microservici la scară nor, pregătite pentru cloud.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Sinoptic
Confluent KSQL is a stream processing framework built on top of Apache Kafka. It enables real-time data processing using SQL operations.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to implement Apache Kafka stream processing without writing code.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Confluent KSQL.
- Set up a stream processing pipeline using only SQL commands (no Java or Python coding).
- Carry out data filtering, transformations, aggregations, joins, windowing, and sessionization entirely in SQL.
- Design and deploy interactive, continuous queries for streaming ETL and real-time analytics.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Apache Dubbo is an open source RPC (Remote Procedure Call) framework written in Java. Using Apache Dubbo, users can define a service and specify the methods that can be called.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at software developers and system administrators who wish to use Apache Dubbo to develop microservices with high-throughput.

By the end of this training, participants will be able to:

- Develop an Apache Dubo application.
- Support multiple service load balance strategies to reduce latency.
- Apply service governance and maintenance with Apache Dubbo.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
7 hours
Sinoptic
HashiCorp este o companie de software open-source care oferă instrumente pentru aprovizionarea, securizarea și rularea infrastructurii pentru aplicații distribuite. Suita lor DevOps include:

- Vault - pentru securizarea aplicațiilor distribuite
- Terraform - pentru furnizarea de infrastructură și resurse de aplicație în cloud public, cloud privat și servicii externe
- Nomad - un distribuitor de cluster distribuitor, foarte disponibil, bazat pe date-date și planificator pentru implementarea aplicațiilor pe orice infrastructură, la orice scară.
- Consul - pentru descoperirea și configurarea serviciilor din infrastructura dumneavoastră.

Acest curs se concentrează pe consul. Trecem peste arhitectura și caracteristicile consulului și realizăm o implementare și o implementare live a unui server consul.

Formatul cursului

- Conferință de parte, discuție parțială, practică practică și implementare grea, testare ocazională pentru a măsura progresul
7 hours
Sinoptic
Kafka Connect este o API pentru mutarea colecțiilor mari de date între Apache Kafka și alte sisteme.

Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să integreze Apache Kafka cu bazele de date și aplicațiile existente pentru procesare, analiză etc.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Utilizați Kafka Connect pentru a ingera cantități mari de date dintr-o bază de date în subiecte Kafka.
- Ingerați datele de jurnal generate de serverele unei aplicații în subiectele Kafka.
- Puneți la dispoziție toate datele colectate pentru procesarea fluxului.
- Exportați date din subiecte Kafka în sisteme secundare pentru stocare și analiză.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Apache Log4j is a Java based logging software. Apache Log4j enables users to create queuing applications that segregate, interpret, and filter messages into logs for debugging and audit purposes.

This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at software engineers who wish to use Apache Log4j for logging data and messages.

By the end of this training, participants will be able to:

- Use Apache Log4j for logging application messages and data.
- Automate the configuration of appenders, pattern converters, layouts, and more.
- Implement advanced filtering to all events before being passed to appenders.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Sinoptic
Go ogle Cloud Apigee este o platformă de gestionare completă a ciclului de viață API (Application Programming Interface).

Acest antrenament, în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să construiască, să testeze, să debugareze și să desfășoare o API pe partea de sus a platformei API APIGEE a lui Go ogle Cloud

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Stabiliți un mediu de dezvoltare care să includă toate resursele necesare pentru a începe dezvoltarea unui API.
- Înțelegeți și implementați instrumentele disponibile în Apigee Edge .
- Construiți și implementați o API pentru Go ogle Cloud.
- Monitorizați și depanați erorile API.
- Leverage Go ogle Cloud analizele și soluțiile de învățare automată pentru a face API-urile mai inteligente.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Sinoptic
Apigee Edge , care este construit pe Java , vă permite să oferiți acces securizat la serviciile dvs. cu o API bine definită, care este consistentă pentru toate serviciile dvs., indiferent de implementarea serviciului. O API consistentă:

- Îți facilitează consumatorii de servicii să-ți consume serviciile.
- Vă permite să modificați implementarea serviciului de backend fără a afecta API-ul public.
- Vă permite să profitați de analize, monetizare, portal de dezvoltatori și alte funcții încorporate în Edge.

Public

Acest curs se adresează inginerilor, arhitecților și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Apigee Edge în proiectele lor.
21 hours
Sinoptic
Axon Framework este un cadru pentru construirea de sisteme de microservicii evolutive, bazate pe evenimente, pe baza principiilor de domeniu driven design, comanda-interogare de segregare responsabilitate (CQRS) și eveniment sourcing.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Axon pentru a construi aplicații bine structurate de întreprindere care pârghie puterea de CQRS și eveniment sourcing.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a crea o aplicație Axon Framework.
- implementarea CQRS (comandă interogare responsabilitate segregare) și eveniment sourcing modele arhitecturale pentru a dezvolta aplicatii complexe.
- aplicați conceptele de domeniu driven design la proiectarea lor de aplicare.
- Build aplicații care se concentreze pe problema de afaceri în loc de infrastructură.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
- pentru a afla mai multe despre Axon Framework, vă rugăm să vizitați: https://axoniq.io/

Upcoming Microservice Architecture Courses

Sfarsit de saptamana Microservice Architecture Cursuri, Seara Microservice Architecture Training, Microservice Architecture Camp, Microservices Cu instructor, Sfarsit de saptamana Microservices Training, Seara Microservices Cursuri, Microservice Architecture Coaching, Microservices Instructor, Microservice Architecture Trainer, Microservices Cursuri, Microservice Architecture Clase, Microservice Architecture Pe pagina, Microservices curs privat, Microservice Architecture one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions