Cursuri RabbitMQ

Cursuri RabbitMQ

Cursurile de formare RabbitMQ live, online sau la fața locului, demonstrează prin discuții interactive și practică practică cum să configurați și să operați un sistem de mesagerie RabbitMQ pentru întreprinderi. Antrenamentul RabbitMQ este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Cursurile de instruire RabbitMQ acoperă administrarea, securitatea, integrarea și programarea RabbitMQ cu limbaje precum Java și .Net. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

RabbitMQ Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
The course is intended for IT specialists that want to set up a solution based on RabbitMQ, the highly reliable enterprise messaging system that implements the Advanced Message Queuing Protocol (AMQP).
14 hours
RabbitMQ este un sistem de broker de mesaje open source pentru stocarea și preluarea mesajelor trecute de procese, aplicații și servere. Spring este un cadru Java . Utilizând Java și Spring cu RabbitMQ , utilizatorii pot crea cozi complexe, schimburi, legături și multe altele. Acest instruire live (la fața locului sau de la distanță), condus de instructor, se adresează arhitecților de software și dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze RabbitMQ ca program de mesagerie și program în Java folosind Spring pentru a construi aplicații. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Utilizați Java și Spring cu RabbitMQ pentru a crea aplicații.
 • Proiectați sisteme asincrone cu mesaje folosind RabbitMQ .
 • Creați și aplicați cozi, subiecte, schimburi și legături în RabbitMQ
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
RabbitMQ este un broker de mesagerie de tip open source pentru stocarea și preluarea mesajelor transmise de procese, aplicații și servere Utilizează o coadă de mesaje pentru procesarea asincronă a sarcinilor și este utilă în special în aplicațiile care necesită procesarea unor seturi de date mari în fundal, în timp ce reacționează simultan la cererile de utilizator live în timp real În această instruire live, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să administreze RabbitMQ, apoi să integreze mesajele RabbitMQ într-un număr de aplicațiiNET Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați, configurați și gestionați RabbitMQ Înțelegeți rolul lui RabbitQ în proiectarea și implementarea unei arhitecturi de microservicii Înțelegeți modul în care RabbitMQ se compară cu alte arhitecturi de gestionare a mesajelor Configurați și utilizați RabbitMQ ca broker pentru gestionarea mesajelor asincrone și sincronizate pentru aplicațiile enterprise realworldNet Public Dezvoltatori Arhitecți de software Administratorii Directori tehnici Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
RabbitMQ este un broker de mesaje open source pentru stocarea și retragerea mesajelor transmise prin procese, aplicații și servere. Acesta utilizează o cutie de mesaje pentru prelucrarea sarcinilor în mod asincron și este deosebit de util în aplicații care au nevoie pentru a prelucra seturi mari de date în fundal, în timp ce în același timp răspunde la solicitările de utilizator live în timp real. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (online sau on-site), participanții vor învăța cum să descopere o aplicație PHP și apoi să o integreze cu sistemul de mesaje RabbitMQ pentru a crea aplicații distribuite în cloud sau microservizi. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Întâlniți, configurați și gestionați RabbitMQ. Înțelege rolul RabbitMQ's în proiectarea și punerea în aplicare a arhitecturii unui microservice's. Configurați-vă și utilizați RabbitMQ ca un broker pentru a gestiona mesaje asincrone și sincron pentru aplicații din lumea reală PHP.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
RabbitMQ este un sistem de mesaje open source care implementează Protocolul Advanced Message Queuing (AMQP). Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și inginerilor de software care doresc să utilizeze RabbitMQ pentru a comunica între microservizi prin mesagerie și pentru a efectua implementarea avansată și rezolvarea problemelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul necesar pentru a începe dezvoltarea soluțiilor de mesagerie avansate cu RabbitMQ. Înțelegeți cum să proiectați o arhitectură a microservizelor distribuite cu RabbitMQ. Aflați cum să implementați configurarea avansată, securitatea, rețeaua, disponibilitatea ridicată și replicarea. Cunoașteți problemele comune întâlnite în instalațiile RabbitMQ și cum să le rezolvați. Aflați despre optimizarea memorii, controlul fluxului și tuning-ul avansat al performanței. Aplicați câteva tehnici avansate de rezolvare a problemelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
RabbitMQ este un broker de mesaje open source pentru stocarea și retragerea mesajelor transmise prin procese, aplicații și servere. Acesta utilizează o cutie de mesaje pentru prelucrarea sarcinilor în mod asincron și este deosebit de util în aplicații care au nevoie pentru a prelucra seturi mari de date în fundal, în timp ce în același timp răspunde la solicitările de utilizator live în timp real. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (online sau on-site), participanții vor învăța cum să descopere o aplicație Python și apoi să o integreze cu sistemul de mesaje RabbitMQ pentru a crea aplicații distribuite în cloud sau microservizi. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Întâlniți, configurați și gestionați RabbitMQ. Înțelege rolul RabbitMQ's în proiectarea și punerea în aplicare a arhitecturii unui microservice's. Înțelegeți cum RabbitMQ se compară cu alte arhitecturi de Mesaj Queuing. Configurați-vă și utilizați RabbitMQ ca un broker pentru a gestiona mesaje asincrone și sincron pentru aplicații din lumea reală Python.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana RabbitMQ Cursuri, Seara RabbitMQ Training, RabbitMQ Camp, RabbitMQ Cu instructor, Sfarsit de saptamana RabbitMQ Training, Seara RabbitMQ Cursuri, RabbitMQ Coaching, RabbitMQ Instructor, RabbitMQ Trainer, RabbitMQ Cursuri, RabbitMQ Clase, RabbitMQ Pe pagina, RabbitMQ curs privat, RabbitMQ one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions