Cursuri Lumen

Cursuri Lumen

Cursurile de instruire Lumen live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin exersare interactivă, cum să utilizați Lumen pentru a construi microservicii și aplicații bazate pe Laravel. Antrenamentul Lumen este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Lumen este cunoscut și sub numele de Laravel Lumen. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Lumen Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Lumen este un cadru al microservizelor open source bazat pe Laravel. Este utilizat pentru a construi aplicații web și API de performanță rapidă și ridicată cu microframework-uri PHP. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Lumen pentru a construi microservizi și aplicații bazate pe Laravel. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea microservizelor cu Lumen. Înțelegeți beneficiile implementării microservizelor folosind Lumen și PHP. Performanța și implementarea funcțiilor și operațiunilor microservizelor folosind cadrul Lumen. Protejați și controlați accesul la arhitecturile microservices prin construirea straturilor de securitate.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Lumen Cursuri, Seara Lumen Training, Lumen Camp, Lumen Cu instructor, Sfarsit de saptamana Lumen Training, Seara Lumen Cursuri, Lumen Coaching, Lumen Instructor, Lumen Trainer, Lumen Cursuri, Lumen Clase, Lumen Pe pagina, Lumen curs privat, Lumen one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions