Cursuri Traefik

Cursuri Traefik

Cursurile de instruire Traefik în direct conduse de instructori, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să implementezi, să gestionezi, să monitorizezi și să operezi microservicii folosind Traefik. Instruirea Traefik este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Traefik Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Traefik este un proxy cu sursă deschisă care simplifică implementarea și funcționarea microservizelor prin routing și echilibrare eficientă a încărcăturii. Traefik Inspectează și configurează automat infrastructurile de microservice. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem și dezvoltatorilor care doresc să implementeze, să gestioneze, să monitorizeze și să opereze microservizi folosind Traefik. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați și lansați Traefik printr-un furnizor Docker Permite conexiuni sigure și criptate folosind Let's Encrypt. Dezvoltați și conectați middleware la un router pentru a transforma cererile de serviciu. Monitorizează operațiunile Traefik folosind dashboard-ul.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Traefik Cursuri, Seara Traefik Training, Traefik Camp, Traefik Cu instructor, Sfarsit de saptamana Traefik Training, Seara Traefik Cursuri, Traefik Coaching, Traefik Instructor, Traefik Trainer, Traefik Cursuri, Traefik Clase, Traefik Pe pagina, Traefik curs privat, Traefik one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions