Cursuri Apache Log4j

Cursuri Apache Log4j

Cursurile de formare Apache Log4j online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin practică interactivă cum să creați aplicații de coadă de așteptare care segregă, interpretează și filtrează mesajele în jurnale în scopuri de depanare și audit cu Apache Log4j.

Cursurile de formare Apache Log4j sunt disponibile sub forma de "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (aka "remote live training") se realizează prin intermediul unui desktop interactiv, remote desktop. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Apache Log4j Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Apache Log4j este un software de logare bazat pe Java. Apache Log4j Permite utilizatorilor să creeze aplicații care segrează, interpretează și filtrează mesaje în jurnal pentru scopuri de debugare și audit. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor software care doresc să utilizeze Apache Log4j pentru înregistrarea datelor și mesajelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Utilizați Apache Log4j pentru a înregistra mesaje și date de aplicație. Automatizați configurarea apendicelor, a convertorilor de modele, a layout-urilor și multe altele. Implementarea filtrării avansate pentru toate evenimentele înainte de a fi transferate la suplimente.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Apache Log4j Cursuri, Seara Apache Log4j Training, Apache Log4j Camp, Apache Log4j Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache Log4j Training, Seara Apache Log4j Cursuri, Apache Log4j Coaching, Apache Log4j Instructor, Apache Log4j Trainer, Apache Log4j Cursuri, Apache Log4j Clase, Apache Log4j Pe pagina, Apache Log4j curs privat, Apache Log4j one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions