Cursuri Apache Solr

Cursuri Apache Solr

Cursurile de instruire live Apache Solr, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și prin practică principiile fundamentale și aplicațiile Solr Programul de formare Apache Solr este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Apache Solr Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Cursul este destinat specialiștilor IT care doresc să implementeze o soluție care permite căutarea elastică și eficientă a surselor mari de date. Acest curs utilizează cea mai recentă versiune stabilă de Solr, dacă doriți să utilizați o versiune mai veche sau instabilă, vă rugăm să contactați vânzările înainte de rezervare.
14 hours
Sinoptic
Drupal este un cadru gratuit și open source pentru gestionarea conținutului și experiențe digitale. Apache Solr este o platformă de căutare Java rapidă, scalabilă și open-source.
21 hours
Sinoptic
Acest curs introduce studenții pe platforma Solr. Printr-o combinație de cursuri, discuții și laboratoare elevii vor câștiga mâinile pe experiența configurând căutarea eficientă și indexarea.

Clasa începe cu instalarea și configurarea de bază Solr, apoi învață participanților caracteristicile de căutare ale Solr. Elevii vor câștiga experiență cu aspectul, indexarea și relevanța căutării printre alte caracteristici centrale ale platformei Solr. Cursul se încheie cu o serie de subiecte avansate, inclusiv verificarea ortografiei, sugestii, Multicore și SolrCloud.

Durata : 3 zile

Audiență : dezvoltatori, utilizatori de afaceri, administratori
14 hours
Sinoptic
Apache SolrCloud este un motor distribuit de procesare a datelor care facilitează căutarea și indexarea fișierelor într-o rețea distribuită În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înființeze o instanță SolrCloud pe Amazon AWS Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți caracteristicile SolCloud și cum se compară cu cele ale clusterelor convenționale de master Configurați un cluster centralizat SolCloud Automatizați procesele, cum ar fi comunicarea cu fragmente, adăugarea de documente la cioburi, etc Utilizați Zookeeper împreună cu SolrCloud pentru a automatiza procesele Utilizați interfața pentru a gestiona raportarea erorilor Load balance (Balanță de încărcare) o instalare SolrCloud Configurați SolrCloud pentru procesare continuă și failover Public Dezvoltatori Solr Manageri de proiect Administratorii de sistem Analiști de căutare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Solr este o platformă de căutare care este înfășurată pe Biblioteca Apache Lucene. Cu Solr, dezvoltatorii pot menține maparea elementelor cheie, cum ar fi cuvinte, termeni, fraze, etc. Advanced Solr oferă aplicarea integrării datelor la nivel înalt.

Această instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este orientată către dezvoltatorii care doresc să știe cum să folosească Solr pentru dezvoltarea avansată.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Tonalitatea și scala Solr și SolrCloud
- Gestionează un număr mare de colecții
- Datele rutei de interogare
- Gestionați migrarea datelor

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Upcoming Solr Courses

Sfarsit de saptamana Solr Cursuri, Seara Solr Training, Solr Camp, Apache Solr Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache Solr Training, Seara Apache Solr Cursuri, Solr Coaching, Apache Solr Instructor, Solr Trainer, Apache Solr Cursuri, Solr Clase, Solr Pe pagina, Apache Solr curs privat, Solr one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions