Cursuri API testing

Cursuri API testing

Cursurile de instruire online sau la fața locului, cu instructor, demonstrează prin practică interactivă și practică practică fundamentele și conceptele avansate ale testării API.

Cursurile de formare în domeniul testării API sunt disponibile ca "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

API testing Subcategories

API testing Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
SoapUI este cel mai utilizat instrument de testare API open source pentru API-urile SOAP și REST. Oferă testare funcțională SOAP Web Services , testare funcțională a API REST, acoperire WSDL, testare afirmare mesaj și refactorizare test. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții învață cum să testeze serviciile web folosind SoapAPI. Discutăm despre modul în care testarea API poate rezolva unele dintre deficiențele testului UI și testarea bazată pe unitate. Instruirea include sesiuni de practică și un proiect de dezvoltare a suitei de teste API. Până la sfârșitul instruirii, participanții vor avea o idee fermă despre momentul în care trebuie să implementeze testarea API, cum să exploreze și să acceseze API-urile, cum să efectueze diferite tipuri de testare atât pe API-urile bazate pe SOAP, cât și pe REST și cum să își aducă munca împreună. într-un set de teste integrat automat.
  Formatul cursului
  • Un curs condus de instructori care include o introducere la testarea API, instrumentele și procesele sale și un proiect de dezvoltare a suitei de teste bazat pe SoapUI .
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  7 hours
  Testarea și validarea serviciilor REST în Java este mai grea decât în limbile dinamice, cum ar fi Ruby și Groovy . REST Assured este un Java DSL (limbaj specific domeniului) care aduce simplitatea acestor limbi în domeniul Java . În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții învață cum să folosească Rest Assured pentru a testa serviciile API REST. Discutăm despre modul în care testarea API poate rezolva unele dintre deficiențele testului UI și testarea bazată pe unitate. Instruirea include sesiuni de practică și un proiect de dezvoltare a testelor. Până la sfârșitul pregătirii, participanții vor înțelege bine momentul în care trebuie să efectueze testarea API REST, cum să exploreze și să acceseze API-urile, cum să efectueze diferite tipuri de teste și cum să-și reunească testele prin integrare și automatizare.
   Formatul cursului
   • Un curs condus de instructori care include o introducere la testarea API, instrumentele și procesele sale și un proiect de dezvoltare bazat pe teste bazate pe REST Assured.
   21 hours
   Rest Assured API-urile sunt API-uri de domeniu specifice pentru automatizarea API-urilor REST. Cu Postman și Java, REST Asigurate APIs sunt capabile să invoceze serviciile web REST și să corespundă răspunsurilor pentru testare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată testatorilor de software care doresc să testeze serviciile web REST cu Postman, Java, și Rest Assured API-uri. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
    Testarea automată a API-urilor de servicii web folosind Postman și API-urile asigurate REST. Generarea de rapoarte pentru rezultatele executării. Proiectarea și implementarea cadrelor de automatizare cu REST Assured API.
   Formatul cursului
    Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
   Opțiuni de personalizare
    Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
   21 hours
   Postman este un instrument popular de automatizare pentru testarea API. Postman oferă caracteristici care simplifică fiecare pas de testare un API. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat testere software care doresc să utilizeze Postman pentru testarea API. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
   • Executați teste utilizând solicitări automate și fluxuri de lucru.
   • Definiți, dezvoltați, testați și observați un API utilizând un sistem de control al versiunilor.
   • Generează date dinamice într-o solicitare.
   • Documentați și organizați teste în colecții pentru revizuirea echipei.
   Formatul cursului
   • Prelegere interactivă și discuții.
   • O mulțime de exerciții și practică.
   • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
   Opțiuni de personalizare curs
   • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.

   Last Updated:

   Sfarsit de saptamana API testing Cursuri, Seara API testing Training, API testing Camp, API testing Cu instructor, Sfarsit de saptamana API testing Training, Seara API testing Cursuri, API testing Coaching, API testing Instructor, API testing Trainer, API testing Cursuri, API testing Clase, API testing Pe pagina, API testing curs privat, API testing one on one training

   Reduceri pentru cursuri

   No course discounts for now.

   Newsletter Oferte Cursuri

   Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

   Câțiva dintre clienții noștri

   is growing fast!

   We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

   As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

   • delivering training and consultancy Worldwide
   • preparing training materials
   • creating new courses outlines
   • delivering consultancy
   • quality management

   At the moment we are focusing on the following areas:

   • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
   • SOA, BPM, BPMN
   • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
   • R, Python
   • Mobile Development (iOS, Android)
   • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
   • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

   To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

   Apply now!

   This site in other countries/regions