Cursuri API testing

Cursuri API testing

Local, instructor-led live API Testing training courses demonstrate through interactive hands-on practice the fundamentals and advanced concepts of API Testing.

API Testing training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live API testing trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
testarea și validarea serviciilor de odihnă în Java este mai greu decât în limbile dinamice, ar fi Ruby și groovy. REST asigurat este un DSL Java (limbaj specific domeniului) care aduce simplitatea acestor limbi în domeniul Java.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții să învețe să utilizați rest asigurat pentru a testa serviciile REST API. Vom discuta despre modul în care testarea API poate rezolva unele dintre neajunsurile de UI și unitatea de testare pe bază. Instruirea include sesiuni de practică și un proiect de dezvoltare a testului. Până la sfârșitul formării, participanții vor avea o bună înțelegere a când să efectueze testarea REST API, să exploreze și să acceseze API-uri, să efectueze diferite tipuri de testare și să-și aducă testele împreună prin integrare și automatizare.

format al cursului

- un instructor-condus curs care include o introducere în API de testare, instrumentele și procesele sale, precum și o hands-on odihnă asigurat bazate pe proiect de dezvoltare de testare.
21 hours
Sinoptic
SoapUI este cel mai utilizat Open Source API instrument de testare pentru săpun și restul API-uri. Acesta oferă SOAP servicii web de testare funcțională, REST API testarea funcțională, WSDL acoperire, mesaj afirmația de testare și de testare refactoring.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții să învețe să testeze servicii web folosind SoapAPI. Vom discuta despre modul în care testarea API poate rezolva unele dintre neajunsurile de UI și unitatea de testare pe bază. Instruirea include sesiuni de practică și un proiect de dezvoltare a suitei de testare API.

până la sfârșitul formării, participanții vor avea o idee fermă de când să pună în aplicare testarea API, să exploreze și să acceseze API-uri, să efectueze diferite tipuri de testare pe ambele SOAP și REST pe bază de API-uri, precum și modul de a aduce munca lor împreună într-o integrată , automat Test Suite.

format al cursului

- un instructor-condus curs care include o introducere în API de testare, instrumentele și procesele sale, precum și o hands-on SoapUI pe bază de testare suita de proiect de dezvoltare.
Sfarsit de saptamana API testing Cursuri, Seara API testing Training, API testing Camp, API testing Cu instructor, Sfarsit de saptamana API testing Training, Seara API testing Cursuri, API testing Coaching, API testing Instructor, API testing Trainer, API testing Cursuri, API testing Clase, API testing Pe pagina, API testing curs privat, API testing one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!