Cursuri Rest Assured

Cursuri Rest Assured

Cursuri locale de instruire la domiciliu, instruite live Restructuri asigurate prin practică interactivă cu handson cum să testați serviciile REST API Programul de formare Rest assured este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
7 hours
Sinoptic
testarea și validarea serviciilor de odihnă în Java este mai greu decât în limbile dinamice, ar fi Ruby și groovy. REST asigurat este un DSL Java (limbaj specific domeniului) care aduce simplitatea acestor limbi în domeniul Java.

în acest instructor-condus, de formare live, participanții să învețe să utilizați rest asigurat pentru a testa serviciile REST API. Vom discuta despre modul în care testarea API poate rezolva unele dintre neajunsurile de UI și unitatea de testare pe bază. Instruirea include sesiuni de practică și un proiect de dezvoltare a testului. Până la sfârșitul formării, participanții vor avea o bună înțelegere a când să efectueze testarea REST API, să exploreze și să acceseze API-uri, să efectueze diferite tipuri de testare și să-și aducă testele împreună prin integrare și automatizare.

format al cursului

- un instructor-condus curs care include o introducere în API de testare, instrumentele și procesele sale, precum și o hands-on odihnă asigurat bazate pe proiect de dezvoltare de testare.
Sfarsit de saptamana Rest Assured Cursuri, Seara Rest Assured Training, Rest Assured Camp, Rest Assured Cu instructor, Sfarsit de saptamana Rest Assured Training, Seara Rest Assured Cursuri, Rest Assured Coaching, Rest Assured Instructor, Rest Assured Trainer, Rest Assured Cursuri, Rest Assured Clase, Rest Assured Pe pagina, Rest Assured curs privat, Rest Assured one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!