Cursuri App-V

Cursuri App-V

Local, instructor-led live Microsoft App-V training courses demonstrate through interactive hands-on practice the fundamentals and advanced topics of App-V.

App-V training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live App-V trainings in România can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
Microsoft Application Virtualization (App-V) permite crearea de aplicații care se execută ca servicii gestionate centralizat. Aplicațiile App-V au avantajul de a nu fi nevoie să fie instalat direct pe computerul utilizatorului final & #39; s și niciodată în conflict cu alte aplicații.

în acest instructor-condus, vii de formare, vom introduce arhitectura, componentele și procesele din spatele aplicației de virtualizare și de mers pe jos participanții pas-cu-pas prin desfășurarea aplicațiilor App-V și App-V într-un mediu de laborator live. Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea cunoștințe și hands-on practică necesare pentru a instala, configura, administra, și depanarea App-V, precum și de a crea, pachet și implementa propriile aplicații App-V.

format al cursului

-

part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică

note:

- acest curs acoperă versiunea 5,1 a App-V. Pentru instruire pe o versiune diferită, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Sinoptic
Virtualizarea aplicațiilor Microsoft (AppV) permite crearea de aplicații care rulează ca servicii administrate la nivel central Aplicațiile AppV au avantajul că nu au nevoie niciodată să fie instalate direct pe computerul utilizatorului final și niciodată în conflict cu alte aplicații În această instruire instruită acoperim tehnici avansate și depanare pentru AppV, în special în domeniul secvențierii și ambalării Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea o înțelegere profundă a programului AppV și vor putea secvența, depana și rezolva probleme complexe Public Specialiști IT care se ocupă de gestionarea configurațiilor desktop și a implementărilor Profesioniștii IT care doresc să-și extindă cunoștințele și abilitățile în domeniul virtualizării Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Note: Acest curs acoperă versiunea 51 a aplicației Dacă aveți nevoie de instruire pe o altă versiune, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja Acest curs se concentrează pe Virtualizarea aplicațiilor și nu acoperă alte componente MDOP .
Sfarsit de saptamana Microsoft Application Virtualization (App-V) Cursuri, Seara Microsoft Application Virtualization (App-V) Training, Microsoft Application Virtualization (App-V) Camp, App-V Cu instructor, Sfarsit de saptamana App-V Training, Seara Microsoft Application Virtualization Cursuri, Microsoft Application Virtualization (App-V) Coaching, App-V Instructor, Microsoft App-V Trainer, Microsoft Application Virtualization Cursuri, Microsoft App-V Clase, Microsoft App-V Pe pagina, App-V curs privat, Microsoft Application Virtualization (App-V) one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!