Cursuri App-V

Cursuri App-V

Programele de formare locală, instruite de instructori Microsoft App-V demonstrează prin practica interactivă practica fundamentele și subiectele avansate ale App-V. Programul App-V este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
Virtualizarea aplicațiilor Microsoft ( App-V ) permite crearea de aplicații care rulează ca servicii gestionate central. App-V au avantajul de a nu fi nevoie niciodată să fie instalate direct pe computerul utilizatorului final și să nu intre niciodată în conflict cu alte aplicații.

În acest training instruit, instruit în direct, introducem arhitectura, componentele și procesele din spatele virtualizării aplicațiilor și participăm pas cu pas prin implementarea App-V și App-V într-un mediu de laborator live. Până la sfârșitul cursului, participanții vor avea cunoștințe și practică practică necesară pentru instalarea, configurarea, administrarea și depanarea App-V , precum și crearea, pachetul și implementarea propriilor App-V .

Formatul cursului

-

Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Note:

- Acest curs acoperă versiunea 5.1 din App-V . Pentru instruire pe o altă versiune, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
21 hours
Sinoptic
Virtualizarea aplicațiilor Microsoft ( App-V ) permite crearea de aplicații care rulează ca servicii gestionate central. App-V au avantajul de a nu fi nevoie niciodată să fie instalate direct pe computerul utilizatorului final și să nu intre niciodată în conflict cu alte aplicații.

În această instruire, instruită în direct, instruită, acoperim tehnici avansate și depanare pentru virtualizarea aplicațiilor Microsoft ( App-V ), în special în domeniul secvențării și al ambalării.

Până la sfârșitul cursului, participanții vor înțelege în profunzime App-V și vor putea să secvențeze, să rezolve probleme și să rezolve probleme complexe.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Note:

- Acest curs acoperă versiunea 5.1 din App-V . Dacă aveți nevoie de instruire pentru o altă versiune, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
- Acest curs este axat pe virtualizarea aplicațiilor și nu acoperă alte componente MDOP.
Sfarsit de saptamana Microsoft Application Virtualization (App-V) Cursuri, Seara Microsoft Application Virtualization (App-V) Training, Microsoft Application Virtualization (App-V) Camp, App-V Cu instructor, Sfarsit de saptamana App-V Training, Seara Microsoft Application Virtualization Cursuri, Microsoft Application Virtualization (App-V) Coaching, App-V Instructor, Microsoft App-V Trainer, Microsoft Application Virtualization Cursuri, Microsoft App-V Clase, Microsoft App-V Pe pagina, App-V curs privat, Microsoft Application Virtualization (App-V) one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!