Cursuri C#

Cursuri C#

Local, instructor-led live C# (C-sharp or C sharp) training courses demonstrate through hands-on practice how to develop applications with C#.

C# training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live C# training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
C # este un limbaj eficient, orientat pe obiecte pentru dezvoltarea aplicațiilor pe platforma MicrosoftNET Acest curs introduce caracteristici avansate ale C #, analizează utilizarea sa atât ca limbaj de programare a aplicațiilor desktop, cât și ca limbaj de programare web pentru rezolvarea problemelor din lumea reală Tehnicile de programare și directorii sunt demonstrate și practicate prin exerciții inclass, handson și walkthroughs Public Dezvoltatori / programatori Formatul cursului Principiile avansate C # sunt discutate ca participanți prin crearea unei aplicații în lumea reală .
35 hours
Overview
Delegații vor fi introduși în cadrulNet și vor învăța să dezvolte aplicații web folosind C # 40 La terminarea cursului, delegatii ar trebui să fie familiarizați cu cadrul, experimentat în dezvoltarea aplicației web de bază și familiarizat cu accesul la baze de date folosind LINQ Aplicațiile vor fi create folosind programarea Object Oriented După finalizarea acestui curs, delegații vor putea: Utilizați Visual Studio 2010 eficient Aflați C # 40 Creați aplicații Web ASPNET comerciale Înțelegeți programarea OO, clasele și obiectele Debug Aplicații Dezvoltați interfețele utilizatorilor utilizând Pagini Master, Navigare în Site și Teme Utilizați ADONet și LINQ pentru a citi și scrie în baze de date Dezvoltați aplicații de internet bogate folosind ASPNET AJAX Creați și apelați serviciile WCF .
28 hours
Overview
Course overview

C# 6 is new in Visual Studio, and is the latest evolution of Microsoft’s primary programming language. This course covers the latest language features in C# 6 and the .NET platform. You’ll get a deep and broad understanding of C# as a programming language, and gain confidence to explore the richness of the .NET Framework library including asynchronous programming, LINQ, and EF.

What you’ll learn

- Essential C# syntax
- Implementing object-oriented designs in C#
- Using generics, collection classes, and exceptions
- What’s new in C# 6 and .NET 2015
- Using LINQ and EF
- Introduction to asynchronous programming
- Overview of MVC6
21 hours
Overview
Acest curs este conceput pentru oricine este interesat să învețe C # în scopul testării automatizării Acesta este un curs intensificat, intensiv, cu o mulțime de exerciții de manevră pentru a atrage participanții rapid cu abilitățile de programare esențiale necesare pentru aplicarea în testarea automatizării software-ului Accentul se pune pe fundamentele C # care pot fi aplicate direct și imediat pentru automatizarea testelor Acest curs nu acoperă cadrele de testare în profunzime cum ar fi seleniul Dacă sunteți deja versat în C # și doriți să obțineți direct în testarea cu Selenium, vă rugăm să verificați: Selenium WebDriver în C #: Introducere în automatizarea testare web în C # Public Testere începători care doresc să învețe C # pentru testarea automatizării Testere profesionale cu experiență în alte limbi de programare, cum ar fi Java sau Javascript, care doresc să transfere setul de calificări de testare la C # Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat, teste ocazionale pentru a înțelege înțelegerea .
14 hours
Overview
Grup țintă:

Lider tehnic de echipă, dezvoltator de software

Obiectivul învățării:

Scopul instruirii este de a dobândi capacitatea de a proiecta structuri avansate de dezvoltare / proiect în C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio, ReSharper.
21 hours
Overview
Grup țintă:

Lider tehnic de echipă, dezvoltator de software

Obiectivul învățării:

Scopul instruirii este de a dobândi abilitatea de a dezvolta aplicații internet de afaceri în tehnologia ASP.NET MVC 4 și în limba C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio.
28 hours
Overview
Grup țintă:

Lider tehnic de echipă, dezvoltator de software

Obiectivul învățării:

Scopul instruirii este de a înțelege sintaxa C # și subiectele legate de programarea orientată obiect în C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio.
14 hours
Overview
Cursul este destinat persoanelor care doresc să învețe limbaje de programare bazate pe C # și să învețe capabilitățile de bază ale platformei .NET. În timpul instruirii participanții vor învăța cum este construit în C #, cum să creeze un mediu pentru a scrie programe de bază, să folosească bibliotecile standard.
21 hours
Overview
Grup țintă:

Lider tehnic de echipă, dezvoltator de software

Obiectivul învățării:

Scopul instruirii este de a dobândi capacitatea de a dezvolta aplicații pentru desktop-uri în tehnologia WPF 4.5 și în limbajul C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio.
14 hours
Overview
acest instructor-condus, Live Training introduce participanții la testarea automată cu seleniu WebDriver și C# în Visual Studio. Dacă nu aveți o experiență de programare c# sau doresc să perie pe C#, vă rugăm să verificați cursul: C# pentru inginerii de testare de automatizare .

format al cursului

- part prelegere, parte de discuții, grele hands-on practică, teste ocazionale pentru a evalua înțelegerea
14 hours
Overview
Testarea unităților este o metodă de testare care testează unitățile individuale de cod sursă modificând proprietățile lor sau declanșând un eveniment pentru a confirma dacă rezultatul este așa cum era de așteptat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie și să execute teste unitare pe un exemplu de aplicațieNet folosind C # și Visual Studio Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați cadre de testare, cum ar fi NUnit și xUnitnet, pentru a crea și administra un cod de testare unitate Definirea și punerea în aplicare a unei abordări de testare bazate pe încercări mai largi Adaptați cadrul de testare pentru a extinde acoperirea de testare pentru o aplicație Public Ingineri de testare software Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Overview
Unitatea este un motor de joc încrucișat pentru dezvoltarea jocurilor video pentru PC, console, dispozitive mobile și site-uri Web Această formare acoperă fundamentele dezvoltării jocului cu Unitatea în timp ce participanții la mers pe jos trec printr-un joc propriu Public Dezvoltatori de jocuri pentru începători Formatul cursului Discuție, proiectare și dezvoltare manuală și chestionare .
21 hours
Overview
Microsoft Visual Studio este un mediu integrat de dezvoltare (IDE) VBNET (Visual BasicNET) este un limbaj de programare multiparadigma, orientat pe obiecte, implementat peNET Framework .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana C# Cursuri, Seara C# Training, C# Camp, C# Cu instructor, Sfarsit de saptamana C# Training, Seara C# Cursuri, C# Coaching, C# Instructor, C# Trainer, C# Cursuri, C# Clase, C# Pe pagina, C# curs privat, C# one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!