Cursuri C#

Cursuri C#

Local, instructor-led live C# (C-sharp or C sharp) training courses demonstrate through hands-on practice how to develop applications with C#.

C# training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live C# training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
pcvs2012Programming in C# 5.0 with Visual Studio 201228 oreGrup țintă:

Lider tehnic de echipă, dezvoltator de software

Obiectivul învățării:

Scopul instruirii este de a înțelege sintaxa C # și subiectele legate de programarea orientată obiect în C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio.
pamvc5Programming in ASP.NET MVC 521 oreGrup țintă:

Lider tehnic de echipă, dezvoltator de software

Obiectivul învățării:

Scopul instruirii este de a dobândi abilitatea de a dezvolta aplicații internet de afaceri în tehnologia ASP.NET MVC 4 și în limba C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio.
pwpf45Programming in WPF 4.521 oreGrup țintă:

Lider tehnic de echipă, dezvoltator de software

Obiectivul învățării:

Scopul instruirii este de a dobândi capacitatea de a dezvolta aplicații pentru desktop-uri în tehnologia WPF 4.5 și în limbajul C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio.
dpcsDesign Patterns in C#14 oreGrup țintă:

Lider tehnic de echipă, dezvoltator de software

Obiectivul învățării:

Scopul instruirii este de a dobândi capacitatea de a proiecta structuri avansate de dezvoltare / proiect în C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio, ReSharper.
asp4ASP.Net 4.035 oreDelegații vor fi introduși în cadrulNet și vor învăța să dezvolte aplicații web folosind C # 40 La terminarea cursului, delegatii ar trebui să fie familiarizați cu cadrul, experimentat în dezvoltarea aplicației web de bază și familiarizat cu accesul la baze de date folosind LINQ Aplicațiile vor fi create folosind programarea Object Oriented După finalizarea acestui curs, delegații vor putea: Utilizați Visual Studio 2010 eficient Aflați C # 40 Creați aplicații Web ASPNET comerciale Înțelegeți programarea OO, clasele și obiectele Debug Aplicații Dezvoltați interfețele utilizatorilor utilizând Pagini Master, Navigare în Site și Teme Utilizați ADONet și LINQ pentru a citi și scrie în baze de date Dezvoltați aplicații de internet bogate folosind ASPNET AJAX Creați și apelați serviciile WCF .
vsvbVisual Studio with VB.Net21 oreMicrosoft Visual Studio este un mediu integrat de dezvoltare (IDE) VBNET (Visual BasicNET) este un limbaj de programare multiparadigma, orientat pe obiecte, implementat peNET Framework .
pjcsProgramming in C#14 oreCursul este destinat persoanelor care doresc să învețe limbaje de programare bazate pe C # și să învețe capabilitățile de bază ale platformei .NET. În timpul instruirii participanții vor învăța cum este construit în C #, cum să creeze un mediu pentru a scrie programe de bază, să folosească bibliotecile standard.
advancedcsharpAdvanced Programming in C#35 oreC # este un limbaj eficient, orientat pe obiecte pentru dezvoltarea aplicațiilor pe platforma MicrosoftNET Acest curs introduce caracteristici avansate ale C #, analizează utilizarea sa atât ca limbaj de programare a aplicațiilor desktop, cât și ca limbaj de programare web pentru rezolvarea problemelor din lumea reală Tehnicile de programare și directorii sunt demonstrate și practicate prin exerciții inclass, handson și walkthroughs Public Dezvoltatori / programatori Formatul cursului Principiile avansate C # sunt discutate ca participanți prin crearea unei aplicații în lumea reală .
seleniumCsharpSelenium WebDriver in C#: Introduction to Web Testing Automation in C#14 oreAcest curs introduce participanții la testarea automată cu Selenium WebDriver și C # în Visual Studio Dacă nu aveți experiență de programare C # sau nu doriți să vă spălați C #, vă rugăm să verificați cursul: C # pentru inginerii de testare în automatizare Public Dezvoltatori și testere cu cunoștințe despre C # care doresc să instaleze testul de automatizare cu Selenium Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat, teste ocazionale pentru a înțelege înțelegerea .
CsharpfortestersC# for Automation Test Engineers21 oreAcest curs este conceput pentru oricine este interesat să învețe C # în scopul testării automatizării Acesta este un curs intensificat, intensiv, cu o mulțime de exerciții de manevră pentru a atrage participanții rapid cu abilitățile de programare esențiale necesare pentru aplicarea în testarea automatizării software-ului Accentul se pune pe fundamentele C # care pot fi aplicate direct și imediat pentru automatizarea testelor Acest curs nu acoperă cadrele de testare în profunzime cum ar fi seleniul Dacă sunteți deja versat în C # și doriți să obțineți direct în testarea cu Selenium, vă rugăm să verificați: Selenium WebDriver în C #: Introducere în automatizarea testare web în C # Public Testere începători care doresc să învețe C # pentru testarea automatizării Testere profesionale cu experiență în alte limbi de programare, cum ar fi Java sau Javascript, care doresc să transfere setul de calificări de testare la C # Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat, teste ocazionale pentru a înțelege înțelegerea .
unityUnity: Developing 3D Games with C# and Javascript28 oreUnitatea este un motor de joc încrucișat pentru dezvoltarea jocurilor video pentru PC, console, dispozitive mobile și site-uri Web Această formare acoperă fundamentele dezvoltării jocului cu Unitatea în timp ce participanții la mers pe jos trec printr-un joc propriu Public Dezvoltatori de jocuri pentru începători Formatul cursului Discuție, proiectare și dezvoltare manuală și chestionare .
unittestingwithcsharpUnit Testing with C#14 oreTestarea unităților este o metodă de testare care testează unitățile individuale de cod sursă modificând proprietățile lor sau declanșând un eveniment pentru a confirma dacă rezultatul este așa cum era de așteptat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie și să execute teste unitare pe un exemplu de aplicațieNet folosind C # și Visual Studio Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați cadre de testare, cum ar fi NUnit și xUnitnet, pentru a crea și administra un cod de testare unitate Definirea și punerea în aplicare a unei abordări de testare bazate pe încercări mai largi Adaptați cadrul de testare pentru a extinde acoperirea de testare pentru o aplicație Public Ingineri de testare software Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
CS001Developing in C# 6 Development28 oreCourse overview

C# 6 is new in Visual Studio, and is the latest evolution of Microsoft’s primary programming language. This course covers the latest language features in C# 6 and the .NET platform. You’ll get a deep and broad understanding of C# as a programming language, and gain confidence to explore the richness of the .NET Framework library including asynchronous programming, LINQ, and EF.

What you’ll learn

- Essential C# syntax
- Implementing object-oriented designs in C#
- Using generics, collection classes, and exceptions
- What’s new in C# 6 and .NET 2015
- Using LINQ and EF
- Introduction to asynchronous programming
- Overview of MVC6

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Advanced Programming in C# - Cluj-Napoca, Strada PiteștiLun, 2019-03-11 09:307500EUR / 8700EUR
Advanced Programming in C# - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-03-11 09:307500EUR / 8700EUR
Advanced Programming in C# - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-11 09:307500EUR / 8700EUR
Advanced Programming in C# - Iasi, Piata UniriiLun, 2019-03-11 09:307500EUR / 8700EUR
Advanced Programming in C# - Bucuresti, Centru NordLun, 2019-04-22 09:307500EUR / 8700EUR
Sfarsit de saptamana C# Cursuri, Seara C# Training, C# Camp, C# Cu instructor, Sfarsit de saptamana C# Training, Seara C# Cursuri, C# Coaching, C# Instructor, C# Trainer, C# Cursuri, C# Clase, C# Pe pagina, C# curs privat, C# one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!