Cursuri C#

Cursuri C#

Cursurile de instruire C # (Csharp sau C sharp), instruite live, demonstrează prin practica manuală cum să dezvolte aplicații cu C # Instruirea C # este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

C sharp Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
Grup țintă:

Lider de echipă tehnică, dezvoltator de software

Obiectiv de învățare:

Scopul antrenamentului este de a înțelege sintaxa lui C# și subiecte legate de programarea orientată obiect în C# .

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a susține procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio .
21 hours
Sinoptic
Grup țintă:

Responsabil tehnic, dezvoltator de software

Obiectiv de învățare:

Scopul instruirii este de a dobândi abilitatea de a dezvolta aplicații internet de afaceri în tehnologia ASP.NET MVC 4 și în limbajul C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio .
21 hours
Sinoptic
Grup țintă:

Responsabil tehnic, dezvoltator de software

Obiectiv de învățare:

Scopul instruirii este de a dobândi capacitatea de a dezvolta aplicații pentru desktop-uri în tehnologia WPF 4.5 și în limbajul C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a sprijini procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio .
14 hours
Sinoptic
Grup țintă:

Lider de echipă tehnică, dezvoltator de software

Obiectiv de învățare:

Scopul instruirii este dobândirea capacității de a proiecta structuri avansate de dezvoltare / proiect în C #.

În timpul cursului, studenții se familiarizează cu resursele și instrumentele MSDN pentru a susține procesul de dezvoltare, cum ar fi Microsoft Visual Studio , ReSharper.
35 hours
Sinoptic
Delegații vor fi introduși în cadrulNet și vor învăța să dezvolte aplicații web folosind C # 40 La terminarea cursului, delegatii ar trebui să fie familiarizați cu cadrul, experimentat în dezvoltarea aplicației web de bază și familiarizat cu accesul la baze de date folosind LINQ Aplicațiile vor fi create folosind programarea Object Oriented După finalizarea acestui curs, delegații vor putea: Utilizați Visual Studio 2010 eficient Aflați C # 40 Creați aplicații Web ASPNET comerciale Înțelegeți programarea OO, clasele și obiectele Debug Aplicații Dezvoltați interfețele utilizatorilor utilizând Pagini Master, Navigare în Site și Teme Utilizați ADONet și LINQ pentru a citi și scrie în baze de date Dezvoltați aplicații de internet bogate folosind ASPNET AJAX Creați și apelați serviciile WCF .
21 hours
Sinoptic
Microsoft Visual Studio este un mediu de dezvoltare integrat (IDE). VB.NET (Visual Basic .NET) este un limbaj de programare multi-paradigmă, orientat obiect, implementat pe .NET Framework.
14 hours
Sinoptic
Cursul este conceput pentru persoanele care doresc să învețe limbajul de programare bazat pe C# și să învețe capacitățile de bază ale platformei .NET. În timpul instruirii, participanții vor afla cum este încorporat în C# , cum să creeze un mediu pentru a scrie programe de bază, să folosească bibliotecile standard.
35 hours
Sinoptic
C# este un limbaj eficient, orientat pe obiecte pentru dezvoltarea aplicațiilor pe platforma Microsoft .NET .

Acest instruire în direct, dirijat de instructor, introduce funcții avansate de C# , examinează utilizarea acestuia atât ca limbaj de programare pentru aplicații desktop cât și ca limbaj de programare web pentru rezolvarea problemelor din lumea reală.

Tehnicile și directorii de Programming sunt demonstrați și practicați prin exerciții practice, hands-on și walk-through.

Formatul cursului

- Principiile C# avansate sunt discutate pe măsură ce participanții trec prin crearea unei aplicații din lumea reală.
14 hours
Sinoptic
Acest instruire în direct, dirijat de instructor, îi introduce pe participanți la testarea automată cu Selenium WebDriver și C# în Visual Studio . Dacă nu aveți experiență de programare C# sau nu doriți să vă perfecționați pe C# , vă rugăm să consultați cursul: [C# pentru Inginerii de testare în automatizare](/cc/csharpfortesters) .

Formatul cursului

- Prelegeri de părți, discuții în parte, practici practice grele, teste ocazionale pentru evaluarea înțelegerii
21 hours
Sinoptic
Acest curs este conceput pentru oricine este interesat să învețe C # în scopul testării automatizării Acesta este un curs intensificat, intensiv, cu o mulțime de exerciții de manevră pentru a atrage participanții rapid cu abilitățile de programare esențiale necesare pentru aplicarea în testarea automatizării software-ului Accentul se pune pe fundamentele C # care pot fi aplicate direct și imediat pentru automatizarea testelor Acest curs nu acoperă cadrele de testare în profunzime cum ar fi seleniul Dacă sunteți deja versat în C # și doriți să obțineți direct în testarea cu Selenium, vă rugăm să verificați: Selenium WebDriver în C #: Introducere în automatizarea testare web în C # Public Testere începători care doresc să învețe C # pentru testarea automatizării Testere profesionale cu experiență în alte limbi de programare, cum ar fi Java sau Javascript, care doresc să transfere setul de calificări de testare la C # Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, practică greu de manevrat, teste ocazionale pentru a înțelege înțelegerea .
28 hours
Sinoptic
Unity este un motor de jocuri cu mai multe platforme pentru dezvoltarea jocurilor video pentru PC, console, dispozitive mobile și site-uri web.

Acest antrenament live, condus de instructor, acoperă elementele fundamentale ale dezvoltării jocului cu Unity timp ce participanții pas cu pas prin crearea propriului joc.

Formatul cursului

- Discuții, proiectare și dezvoltare hands-on și testări
14 hours
Sinoptic
Testarea unităților este o metodă de testare care testează unitățile individuale de cod sursă modificând proprietățile lor sau declanșând un eveniment pentru a confirma dacă rezultatul este așa cum era de așteptat În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie și să execute teste unitare pe un exemplu de aplicațieNet folosind C # și Visual Studio Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați cadre de testare, cum ar fi NUnit și xUnitnet, pentru a crea și administra un cod de testare unitate Definirea și punerea în aplicare a unei abordări de testare bazate pe încercări mai largi Adaptați cadrul de testare pentru a extinde acoperirea de testare pentru o aplicație Public Ingineri de testare software Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Sinoptic
Course overview

C# 6 is new in Visual Studio, and is the latest evolution of Microsoft’s primary programming language. This course covers the latest language features in C# 6 and the .NET platform. You’ll get a deep and broad understanding of C# as a programming language, and gain confidence to explore the richness of the .NET Framework library including asynchronous programming, LINQ, and EF.

What you’ll learn

- Essential C# syntax
- Implementing object-oriented designs in C#
- Using generics, collection classes, and exceptions
- What’s new in C# 6 and .NET 2015
- Using LINQ and EF
- Introduction to asynchronous programming
- Overview of MVC6
14 hours
Sinoptic
C# este un limbaj de programare multi-paradigmă care cuprinde discipline orientate pe obiect și componente. LINQ (interogare de limbaj integrată) este o componentă care adaugă capacități native de interogare a datelor în limbajele de programare.

Acest instruire în direct, dirijat de instructor (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să interogheze și să actualizeze date mari cu LINQ folosind C# .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Creați și executați interogări LINQ.
- Implementați biblioteci avansate pentru interogarea datelor.
- Filtrați, căutați, transformați și manipulați obiecte locale sau la distanță.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at web developers who wish to use Blazor to create full stack C# web applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Develop web applications with C# and Blazor.
- Use C# code to call JavaScript APIs and libraries.
- Run client-side C# code and client logic directly in a browser or server.
- Deploy Blazor web applications with Azure.
45 hours
Sinoptic
Participanții care participă la acest curs vor

- Înțelegeți conceptele de bază ale teoriei calculului
- Aflați traducerea procesului uman în automatizare computerizată
- Aflați organizarea fișierelor și structurile de date
- Înțelegeți practic fluxul de date
- Învață să folosești diferite caracteristici ale C#
- Aflați despre greșelile tipice de codare și cum să le evitați
- Obțineți surse și lecturi suplimentare cu privire la practicile sigure de codare
- Stabiliți consecvența și rezolvați probleme avansate folosind programarea C# .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Upcoming C# Courses

Sfarsit de saptamana C# Cursuri, Seara C# Training, C sharp Camp, C-sharp Cu instructor, Sfarsit de saptamana C-sharp Training, Seara C-sharp Cursuri, C sharp Coaching, C-sharp Instructor, C-sharp Trainer, C# Cursuri, C sharp Clase, C-sharp Pe pagina, C-sharp curs privat, C# one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions