Cursuri Change Data Capture (CDC)

Cursuri Change Data Capture (CDC)

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin practică interactivă cum să captezi modificările bazei de date. Instruirea privind Captarea datelor privind modificarea (CDC) este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Change Data Capture (CDC) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Debezium este o platformă distribuită cu sursă deschisă pentru captarea schimbărilor de bază de date. Debezium funcționează ca un serviciu de conector între o bază de date și aplicații care doresc să proceseze modificările bazei de date. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să permită aplicațiilor să monitorizeze și să transmită în mod continuu toate angajamentele făcute în baza lor de date. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați ZooKeeper, Kafka și serviciul de conector Debezium. Configurați aplicații pentru a consuma automat și a răspunde la intrările, actualizările și ștergerea datelor de bază. Conversați schimbările de nivel de ordine ale bazei de date în fluxuri de evenimente la care aplicațiile pot răspunde imediat. Stream fiecare schimbare a nivelului de rând în aceeași ordine pe care a fost angajată la baza de date.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Change Data Capture (CDC) Cursuri, Seara Change Data Capture (CDC) Training, Change Data Capture (CDC) Camp, Change Data Capture (CDC) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Change Data Capture (CDC) Training, Seara Change Data Capture (CDC) Cursuri, Change Data Capture (CDC) Coaching, Change Data Capture (CDC) Instructor, Change Data Capture (CDC) Trainer, Change Data Capture (CDC) Cursuri, Change Data Capture (CDC) Clase, Change Data Capture (CDC) Pe pagina, Change Data Capture (CDC) curs privat, Change Data Capture (CDC) one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions