Cursuri Database

Cursuri Database

Cursurile de formare locale (DB) sau baze de date bazate pe instrumentele de bază (DBMS) sunt direcționate atât către administratori de sistem, cât și ca dezvoltatori și demonstrează prin practica manuală cum să administreze sistemele de baze de date, precum și modul de integrare a unei baze de date cu aplicațiile software Instruirea bazei de date este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Database Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Cursul My SQL administrare My SQL este pentru oricine dorește să administreze serverul My SQL date My SQL . Este un curs cuprinzător care acoperă toate îndatoririle de administrator.

Cursul explică modul în care funcționează Database My SQL Database My SQL , ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi, cum putem securiza Serverul My SQL Database My SQL și îl putem configura. În timpul cursului de instruire, veți învăța cum să gestionați conturile de utilizator și cum funcționează sistemul My SQL privilegii de Access My SQL . De asemenea, veți învăța cum să vă mențineți baza de date, să faceți backup și să vă recuperați bazele de date și să efectuați recuperarea blocărilor.
28 hours
Sinoptic
MariaDB este o furculiță a My SQL și unul dintre cele mai populare servere de baze de date.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să gestioneze MariaDB pentru o mare disponibilitate și performanță. Alte subiecte includ backup și recuperare, securitate și clustering.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Sinoptic
Blazegraph este o bază de date grafice RDF bazată pe Java , pentru stocarea și reprezentarea datelor cu relații complexe. Acceptă Blueprints și RDF / SPARQL 1.1.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Blazegraph pentru a capta date complexe în format grafic pentru a fi recuperate dintr-o serie de aplicații de probă. Toate exercițiile vor fi efectuate manual într-un mediu de laborator viu.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați Blazegraph în regim autonom, modul în Blazegraph (opțional) sau în mod încorporat (opțional)
- Creați, testați și implementați o aplicație de probă pentru interogarea datelor complexe într-un Blazegraph date Blazegraph
- Înțelegeți cum să folosiți GPU (unitate de procesare grafică) pentru a accelera calculele

Public

- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
35 hours
Sinoptic
PostgreSQL (sau Postgres) este una dintre cele mai populare baze de date relaționale opensource În cadrul acestei instruiri live (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța aspectele generale și avansate ale PostgreSQL, inclusiv administrarea, rotirea performanțelor, dezvoltarea avansată și replicarea, pe măsură ce parcurg o serie de exerciții handson, livelab care implică configurarea, testarea, implementarea și depanarea Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați tehnici avansate de administrare pentru a configura și administra un server PostgreSQL Optimizați baza de date și interogări pentru o performanță maximă Replicați și scalați un server PostgreSQL Public Administratorii de baze de date Administratori de sisteme Dezvoltatori cu experiență baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Acest curs se bazează pe PostreSQL 9, dar poate fi adaptat pentru o altă versiune Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
28 hours
Sinoptic
Bazele de date relaționale au fost tehnologia aleasă pentru stocarea, preluarea și interogarea datelor. Bazele de date relaționale permit utilizatorilor să își organizeze datele folosind un set structurat, bine definit de modele (model). În timp ce această abordare funcționează bine pentru stocarea datelor standardizate și bine înțelese în prealabil (gândiți-vă la o cerere de check-in spital care deține înregistrări ale pacienților cu același set constant de câmpuri predefinite ... id. Pacient, prenume numele, data ultimei vizite etc.), există limitări ale acestui model. Pentru organizațiile ale căror date de intrare nu sunt bine definite (gândiți-vă la un formular de anchetă online pentru un start al cărui proces este încă în proces de experimentare cu câmpuri diferite pentru colectarea datelor vizitatorilor, eliminarea și adăugarea câmpurilor pe măsură ce se adaptează naturii în schimbare a business), orice definiție stabilită pentru modul în care datele ar trebui să se încadreze într-o bază de date existentă ar trebui să fie redefinită în mod regulat. Aceasta ar necesita recrearea modelului de date (schemă) care dictează structura datelor și tipurile de date permise pentru a susține diferite tipuri de intrări de date etc., înainte de a putea fi salvate date noi în baza de date.

Nu introduceți baze de date SQL (nu numai SQL ). Nicio SQL date SQL nu permite utilizatorilor să predefinească structura datelor primite, permițându-le să insereze și să actualizeze date noi din mers. Nici o SQL date SQL nu este adesea mai rapidă decât bazele de date relaționale și poate trata cantități foarte mari de date cu ușurință. Nici o SQL date SQL nu se extinde la scară mai bună decât bazele de date relaționale, datorită capacității lor de a partiționa eficient datele pe mai multe servere (cluster) și de a echilibra încărcarea accesului la aceste date. Nici o SQL date SQL nu se integrează deosebit de bine cu aplicațiile care acceptă analize în timp real, personalizare site, IoT și aplicații mobile

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor înțelege arhitectura, principiile de proiectare și funcționalitatea celor mai populare SQL date fără SQL pe piață, în timp ce configurează, operează și asigură o serie de SQL date fără SQL într-un mediu de laborator live. Scopul acestei formări este de a oferi participanților capacitatea de a evalua, propune și implementa în mod inteligent o soluție de bază de date fără SQL adecvată în cadrul organizației lor.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați diferite tipuri de SQL date fără SQL , inclusiv MongoDB , Cassandra , Redis și Neo4j
- Înțelegeți avantajele și dezavantajele Fără SQL date SQL față de bazele relaționale
- Înțelegeți formele de date de bază utilizate de Nici SQL date SQL și modul în care aceste formate pot fi utilizate în avantaj atunci când dezvoltați aplicații moderne (desktop, mobil, cloud, IoT)
- Efectuați crearea, inserarea, actualizarea, ștergerea operațiunilor într-o SQL date fără SQL
- Configurați un mediu mixt, atât cu o bază de date relațională, cât și fără SQL funcționează în tandem
- Configurați un grup de baze de date fără SQL pentru procesarea distribuită a seturilor de date foarte mari
- Înțelegeți implicațiile de securitate ale utilizării unei SQL date fără SQL
- Implementați și scalați o SQL date fără SQL într-un mediu de producție

Public

- Profesioniști de Database
- Arhitecți de date
- Strategi de date
- Manageri de proiect
- Dezvoltatorii de aplicații care doresc să integreze o soluție de baze de date flexibilă în aplicația lor

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
28 hours
Sinoptic
Instruirea este destinată nu numai administratorilor bazei de date Oracle atât cei care încep să lucreze cu serverele Oracle , cât și care lucrează deja la un astfel de serviciu și doresc să afle despre noile viitoruri în versiunea 12c. Această pregătire poate fi utilă și pentru programatorii care - datorită înțelegerii arhitecturii serverului și a regulilor mecanismelor sale - vor putea crea aplicații eficiente care lucrează cu baza de date Oracle 12c.
21 hours
Sinoptic
This bespoke course has been designed specifically against the requirements provided by Now Managed Learning Services
7 hours
Sinoptic
GraphQL , dezvoltat de Facebook în 2012 și apoi deschis în 2015, este un limbaj de interogare a datelor pentru performanțe mai bune de obținere a datelor cu dispozitive mobile. Oferă o alternativă la REST și oferă clienților puterea de a cere exact ceea ce au nevoie, nimic mai mult și nimic mai puțin, din bazele de date de pe un server.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele GraphQL măsură ce pășesc prin crearea unei API simple cu GraphQL .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți ce este GraphQL și ce îl diferențiază de REST.
- Înțelegeți termenii GraphQL nivel GraphQL .
- Configurați un mediu de codare GraphQL .
- Construiți și îmbunătățiți o API GraphQL .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice.

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
28 hours
Sinoptic
React este o bibliotecă de scripturi Java pentru construirea unor pagini web interactive și rapide. Împreună cu arhitectura Flux și GraphQL interogare GraphQL , se pot construi aplicații web extrem de puternice și eficiente.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să construiască aplicații React folosind Flux și GraphQL . Cursul acoperă instalarea, configurarea, integrarea, testarea, desfășurarea și cele mai bune practici în timp ce parcurge participanții prin crearea unei serii de aplicații de probă care demonstrează cum se adaugă niveluri suplimentare de complexitate și „răcoare” unei aplicații folosind cele mai avansate seturi de instrumente și tehnici.

Dezvoltarea aplicațiilor cu React necesită un alt fel de gândire, în comparație cu ceea ce sunt obișnuiți unii dezvoltatori, în special atunci când provin din mentalitatea altor cadre MVC, cum ar fi Angular JS și Bootstrap .

Această instruire acoperă elementele fundamentale din spatele tehnologiilor utilizate la fiecare pas al drumului, astfel încât participanții nu numai că sunt capabili să construiască o aplicație funcțională, ci și să înțeleagă de ce se folosește o abordare particulară. Aceasta pune bazele gândirii independente și creative despre proiectarea și rezultatele dorite pentru construirea propriilor aplicații în viitor.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
După antrenament, veți putea scrie extras și modifica datele din MongoDB date MongoDB . Veți afla, de asemenea, despre o conductă de agregare puternică, care este un instrument flexibil și rapid pentru analiza datelor și, dacă nu este suficient pentru dvs., cum să conectați instrumentele actuale de BI precum Tableau sau Excel la datele stocate în Mongo.
28 hours
Sinoptic
In this instructor-led, live training in România, participants will learn the fundamentals of SAP ASE (SAP Adaptive Server Enterprise) Database Administration as they step through the creation and deployment of a sample SAP ASE Database System.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure SAP ASE for data storage as well as transactional operations.
- Understand and use SAP ASE components, tools, and utilities.
- Integrate SAP ASE with non-SAP ASE applications.
28 hours
Sinoptic
Mem SQL este un sistem de gestionare a bazelor de date SQL distribuit în memorie, pentru cloud și local. Este un depozit de date în timp real, care oferă informații despre date live și istorice.

În acest training, instruit în direct, instruit, participanții vor învăța esențialele Mem SQL pentru dezvoltare și administrare.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți conceptele și caracteristicile cheie ale Mem SQL
- Instalează, proiectează, întreține și operează Mem SQL
- Optimizați schemele în Mem SQL
- Îmbunătățiți interogările în Mem SQL
- Performanța de referință în Mem SQL
- Creați aplicații de date în timp real folosind Mem SQL

Public

- Dezvoltatori
- Administratorii
- Ingineri de funcționare

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Sinoptic
OrientDB este o SQL de Database fără mai multe modele SQL care funcționează cu modele Graph, Document, Key-Value, GeoSpatial și React ive. Flexibilitatea sa permite utilizatorilor să gestioneze diferite tipuri de date sub o singură bază de date centralizată.

În cadrul acestei instruiri, instruită în direct, participanții vor învăța cum să înceapă să folosească OrientDB și să își folosească flexibilitatea pentru a gestiona datele.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați OrientDB
- Aflați cum puteți crea și gestiona o bază de date cu OrientDB
- Explorați diferitele caracteristici și funcționalități ale OrientDB
- Aflați cum să lucrați cu diferite API-uri pe OrientDB
- Implementați OrientDB folosind Arhitectură distribuită

Public

- Ingineri software și tehnicieni
- Oameni tehnici din toate industriile
- Oamenii IT
- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
28 hours
Sinoptic
Un număr mare de probleme ale lumii reale pot fi descrise în termeni de grafice De exemplu, graficul Web, graficul rețelei sociale, graficul rețelei de tren și graficul de limbă Aceste grafice tind să fie extrem de mari; prelucrarea acestora necesită un set specializat de instrumente și procese, aceste instrumente și procese pot fi denumite Graph Computing (cunoscut și sub numele de Graph Analytics) În acest training instruit, participanții vor învăța despre ofertele de tehnologie și abordările de implementare pentru prelucrarea datelor grafice Scopul este de a identifica obiectele din lumea reală, de caracteristicile și relațiile lor, apoi de a modela aceste relații și de a le procesa ca date folosind o abordare grafică de calcul Începem cu o privire de ansamblu largă și se restrânge instrumentele specifice pe măsură ce trecem printr-o serie de studii de caz, exerciții de manevră și implementări live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți modul în care datele grafice persistă și traversează Selectați cel mai bun cadru pentru o anumită sarcină (de la baze de date grafice la cadre de procesare în bloc) Implementați Hadoop, Spark, GraphX ​​și Pregel pentru a efectua calcul grafic în mai multe mașini în paralel Vizualizați problemele mari de date realworld din punct de vedere al graficelor, proceselor și traverselor Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
Acest curs îi ajută pe client să aleagă stocarea datelor de scriere depinde de nevoile lor Acoperă aproape toate abordările moderne posibile .
35 hours
Sinoptic
Dezvoltatorii, analiștii și utilizatorii de afaceri trebuie să analizeze rapid cantități mari de date , să înțeleagă aceste date, să recupereze cunoștințe ascunse în interiorul acesteia și să raporteze împotriva diferitelor surse de date profesional și eficient. Acest curs le va permite să facă acest lucru cu SQL Server Business Intelligence . Cursul de 5 zile va acoperi componentele și instrumentele SQL Server utilizate pentru proiectele BI .

Cursul va include, de asemenea, noile caracteristici din SQL Server BI 2016. Serviciile de raportare, serviciile de analiză și serviciile de integrare vor fi explorate și lucrate cu acestea. Componentele Business Intelligence din SQL Server sunt complet independente de bazele de date SQL Server, astfel încât pot fi utilizate peste orice surse de date. Prin urmare, nu este necesar să cunoaștem SQL Serverul în sine.

4 Top Takeaways din curs

- Faceți ca datele dvs. existente să lucreze mai mult pentru dvs.
- Integrați diverse magazine de date într-un singur depozit
- Transformați datele brute în informații de afaceri
- Creați rapoarte elocvente din date brute
7 hours
Sinoptic
FlockDB este o bază de date cu distribuție open-source distribuită, faulttolerant pentru gestionarea graficelor de rețea largi, dar puțin adânci A fost inițial folosit de Twitter pentru a stoca relațiile între utilizatori În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configureze și să folosească o bază de date FlockDB pentru a răspunde la întrebările din rețelele sociale, cum ar fi cine urmează cine, cine îi blochează etc Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați FlockDB Înțelegeți caracteristicile unice ale FlockDB, în raport cu alte baze de date grafice, cum ar fi Neo4j Utilizați FlockDB pentru a menține un set de date grafice mari Utilizați FlockDB împreună cu MySQL pentru a oferi capabilități de stocare distribuite Interogați, creați și actualizați marginile grafice extrem de rapide Scalare FlockDB orizontal pentru a fi utilizat în medii on-line, lowlatency, high-throughput Public Dezvoltatori Tehnicieni de baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Hypertable este un sistem de gestionare a bazelor de date bazate pe software-ul bazat pe designul Bigtable-ului Google În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să înființeze și să gestioneze un sistem bază de date Hypertable Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați, configurați și actualizați o instanță Hypertable Configurați și administrați un cluster Hypertable Monitorizați și optimizați performanța bazei de date Proiectați o schemă hipertermică Lucrați cu API-ul Hypertable Remedierea problemelor operaționale Public Dezvoltatori Inginerii de operațiuni Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
Riak is an Erlang based open-source document database, similar to CouchDB. It is created and maintained by Basho.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to build, run and operate a Riak based web application.

By the end of this training, participants will be able to:

- Extend the number of hardware nodes and partition data across multiple servers
- Use bucket/key/values to organize and retrieve documents
- Use full-text search like query syntax
- Understand other Riak related technologies, such as Riak KV and Riak TS
- Test, secure, optimize and deploy a sample web application

Audience

- Developers
- Database engineers
- Operations staff

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Sinoptic
kdb + este o bază de date inmemory, orientată pe coloane și q este limbajul bazat pe vectori construit, interpretat În kdb +, tabelele sunt coloane de vectori și q este folosit pentru a efectua operații pe datele tabelului ca și cum ar fi fost o listă kdb + și q sunt frecvent utilizate în tranzacțiile de înaltă frecvență și sunt populare la principalele instituții financiare, inclusiv Goldman Sachs, Morgan Stanley, Merrill Lynch, JP Morgan etc În acest training instruit, participanții vor învăța cum să creeze o aplicație de date pentru serii de timp folosind kdb + și q Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți diferența dintre o bază de date orientată pe rând și o bază de date orientată pe coloane Selectați date, scrieți scripturi și creați funcții pentru a efectua analize avansate Analizați datele din serii de timp, cum ar fi datele privind stocul și schimbul de mărfuri Utilizați capabilitățile inmemory ale kdb + pentru a stoca, analiza, procesa și prelua seturi mari de date la viteză mare Gândiți-vă la funcții și date la un nivel mai înalt decât abordarea standard (argumentare) comună în limbile nonvector Explorați alte aplicații sensibile la timp pentru kdb +, inclusiv tranzacționarea energiei electrice, telecomunicații, datele senzorilor, datele din jurnal și monitorizarea utilizării mașinilor și a rețelelor Public Dezvoltatori Tehnicieni de baze de date Cercetătorii de date Analiști de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Sinoptic
Scopul acestui curs este de a oferi o înțelegere clară a utilizării SQL pentru diferite baze de date (Oracle, SQL Server, MS Access) Înțelegerea funcțiilor analitice și a modul în care să vă alăturați diferitelor tabele într-o bază de date vă va ajuta pe delegații să mute analiza datelor operațiuni în partea de bază de date, în loc de a face acest lucru în aplicația MS Excel Acest lucru poate, de asemenea ajutați în crearea oricărui sistem IT, care utilizează orice bază de date relațională .
14 hours
Sinoptic
Serverul Percona pentru MySQL face parte dintr-un sistem integrat de soluții de bază de date care oferă performanțe mai bune, fiabilitate și costuri mai mici de utilizare (când se utilizează pachetul) Acesta este un instrument unic dezvoltat pentru platforma software Percona care garantează copierea de rezervă online, comprimarea datelor și diagnosticarea instantanee și rezolvarea problemelor .
21 hours
Sinoptic
Acest curs va introduce Cassandra - o populară SQL date fără SQL . Acesta va acoperi principiile Cassandra , arhitectura și modelul de date. Studenții vor învăța modelarea datelor în CQL ( Cassandra Query Language) în laboratoare practice și interactive. Această sesiune discută, de asemenea, intern Cassandra și unele subiecte de administrare.

Durata: 3 zile

Public: Dezvoltatori
21 hours
Sinoptic
Teradata este unul dintre cele mai populare sisteme de Management Database Management Database relaționale. Este potrivit în principal pentru construirea de aplicații de depozitare a datelor la scară largă. Teradata realizează acest lucru prin conceptul de paralelism.

Acest curs îi introduce pe delegații la Teradata .
14 hours
Sinoptic
Voldemort este un depozit de date distribuit cu sursă deschisă, care este proiectat ca un magazin cu valoare cheie. Este utilizat la LinkedIn de numeroase servicii critice care alimentează o mare parte a site-ului.

Acest curs va introduce arhitectura și capabilitățile participanților Voldomort and walk prin configurarea și aplicarea unui depozit de date distribuit cu valoare cheie.

Public

- Dezvoltatori de software
- Administratori de sistem
- Ingineri DevOps

Formatul cursului

- Prelegeri de părți, discuții în parte, practici practice grele, teste ocazionale pentru evaluarea înțelegerii
21 hours
Sinoptic
Berkeley DB (BDB) este o bibliotecă software destinată furnizării unei baze de date încorporate de înaltă performanță pentru datele cheie / valoare. Berkeley DB este scris în C cu legături API pentru C++ , C# , Java , Perl , PHP , Python , Ruby , Smalltalk, Tcl și multe alte limbaje de programare. Berkeley DB nu este o bază de date relațională.

Acest curs va introduce arhitectura și capabilitățile Berkeley DB și va parcurge participanții prin dezvoltarea propriei aplicații de probă folosind Berkeley DB .

Public

- Dezvoltatori de aplicații
- Ingineri software
- Consultanți tehnici

Formatul cursului

- Partea de prelegere, discuția parțială, dezvoltarea și implementarea hands-on, teste pentru evaluarea înțelegerii
14 hours
Sinoptic
Microsoft Access is a pseudo-relational database engine from Microsoft.
21 hours
Sinoptic
Scylla este un magazin de date NoSQL distribuit cu surse deschise Este compatibil cu Apache Cassandra, dar are performanțe semnificativ mai mari și mai mici latențe În acest curs, participanții vor învăța despre caracteristicile și arhitectura Scylla, obținând în același timp experiență practică în ceea ce privește înființarea, administrarea, monitorizarea și depanarea Scylla Public Administratorii de baze de date Dezvoltatori Ingineri de sistem Formatul cursului Cursul este interactiv și include discuții despre principiile și abordările pentru implementarea și gestionarea bazelor de date și clusterelor distribuite de Scylla Cursul include o componentă grea a exercițiilor și practicii manuale .
21 hours
Sinoptic
Public

* Dezvoltator KDB + / Q

Formatul cursului

50% prelegeri, 40% laboratoare, 10% teste
21 hours
Sinoptic
Microsoft SQL Server is a relational database management system (RDBMS) for storing and retrieving data.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn the essentials of the SQL language needed to query a Microsoft SQL Server database.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Microsoft SQL Server
- Query a Microsoft SQL Server database using Microsoft's Transact-SQL (T-SQL) language
- Understand the essentials of database design
- Optimize a database through normalization
- Use aggregate functions to generate results similar to those of "pivot-tables"
- Access Microsoft SQL Server through Excel

Audience

- Data analysts
- Business Intelligence professionals
- Business managers
- Excel experts who wish to expand their analysis skill set

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Course Customization Options

- This training is based on the latest version of Microsoft SQL Server
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Upcoming Database Courses

Sfarsit de saptamana Database Cursuri, Seara Database Training, Database Camp, Database Cu instructor, Sfarsit de saptamana Database Training, Seara Database Cursuri, Database Coaching, Database Instructor, Database Trainer, Database Cursuri, Database Clase, Database Pe pagina, Database curs privat, Database one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions