Cursuri NoSQL

Cursuri NoSQL

Cursurile de formare locală, instructate live, sunt destinate atât administratorilor de sistem, cât și dezvoltatorilor și demonstrează prin practica manuală cum să administreze sistemele NoSQL, precum și modul de integrare a bazelor de date NoSQL cu aplicațiile software Trainingul NoSQL este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "training live live" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

NoSQL Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Atunci când tehnologiile tradiționale de stocare nu se ocupă de cantitatea de date de care aveți nevoie pentru a stoca, există hundere de alternative Acest curs încearcă să ghideze participanții care sunt alternativele pentru stocarea și analizarea datelor mari și care sunt argumentele pro și contra lor Acest curs este axat în principal pe discuții și prezentări de soluții, deși exerciții de manoperă sunt disponibile la cerere .
21 hours
Sinoptic
Acest curs introduce HBase - un magazin No SQL pe partea de sus a Hadoop . Cursul este destinat dezvoltatorilor care vor folosi HBase pentru a dezvolta aplicații și administratorii care vor gestiona clusterele HBase.

Vom merge un dezvoltator prin arhitectura HBase și modelarea datelor și dezvoltarea aplicațiilor pe HBase. Acesta va discuta, de asemenea, folosind MapReduce cu HBase și câteva subiecte de administrare legate de optimizarea performanței. Cursul este foarte practic, cu multe exerciții de laborator.

Durata : 3 zile

Audiență : dezvoltatori și administratori
14 hours
Sinoptic
Cursul face parte din setul de cunoștințe Data Scientist (Domeniu: date și tehnologie).
14 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă tot ce trebuie să știe un dezvoltator de baze de date pentru a dezvolta cu succes aplicații folosind Aerospike .
21 hours
Sinoptic
Scylla este un magazin de date NoSQL distribuit cu surse deschise Este compatibil cu Apache Cassandra, dar are performanțe semnificativ mai mari și mai mici latențe În acest curs, participanții vor învăța despre caracteristicile și arhitectura Scylla, obținând în același timp experiență practică în ceea ce privește înființarea, administrarea, monitorizarea și depanarea Scylla Public Administratorii de baze de date Dezvoltatori Ingineri de sistem Formatul cursului Cursul este interactiv și include discuții despre principiile și abordările pentru implementarea și gestionarea bazelor de date și clusterelor distribuite de Scylla Cursul include o componentă grea a exercițiilor și practicii manuale .
14 hours
Sinoptic
Riak is an Erlang based open-source document database, similar to CouchDB. It is created and maintained by Basho.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to build, run and operate a Riak based web application.

By the end of this training, participants will be able to:

- Extend the number of hardware nodes and partition data across multiple servers
- Use bucket/key/values to organize and retrieve documents
- Use full-text search like query syntax
- Understand other Riak related technologies, such as Riak KV and Riak TS
- Test, secure, optimize and deploy a sample web application

Audience

- Developers
- Database engineers
- Operations staff

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Sinoptic
OrientDB este o SQL de Database fără mai multe modele SQL care funcționează cu modele Graph, Document, Key-Value, GeoSpatial și React ive. Flexibilitatea sa permite utilizatorilor să gestioneze diferite tipuri de date sub o singură bază de date centralizată.

În cadrul acestei instruiri, instruită în direct, participanții vor învăța cum să înceapă să folosească OrientDB și să își folosească flexibilitatea pentru a gestiona datele.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați OrientDB
- Aflați cum puteți crea și gestiona o bază de date cu OrientDB
- Explorați diferitele caracteristici și funcționalități ale OrientDB
- Aflați cum să lucrați cu diferite API-uri pe OrientDB
- Implementați OrientDB folosind Arhitectură distribuită

Public

- Ingineri software și tehnicieni
- Oameni tehnici din toate industriile
- Oamenii IT
- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
28 hours
Sinoptic
Mem SQL este un sistem de gestionare a bazelor de date SQL distribuit în memorie, pentru cloud și local. Este un depozit de date în timp real, care oferă informații despre date live și istorice.

În acest training, instruit în direct, instruit, participanții vor învăța esențialele Mem SQL pentru dezvoltare și administrare.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți conceptele și caracteristicile cheie ale Mem SQL
- Instalează, proiectează, întreține și operează Mem SQL
- Optimizați schemele în Mem SQL
- Îmbunătățiți interogările în Mem SQL
- Performanța de referință în Mem SQL
- Creați aplicații de date în timp real folosind Mem SQL

Public

- Dezvoltatori
- Administratorii
- Ingineri de funcționare

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
28 hours
Sinoptic
Bazele de date relaționale au fost tehnologia aleasă pentru stocarea, preluarea și interogarea datelor. Bazele de date relaționale permit utilizatorilor să își organizeze datele folosind un set structurat, bine definit de modele (model). În timp ce această abordare funcționează bine pentru stocarea datelor standardizate și bine înțelese în prealabil (gândiți-vă la o cerere de check-in spital care deține înregistrări ale pacienților cu același set constant de câmpuri predefinite ... id. Pacient, prenume numele, data ultimei vizite etc.), există limitări ale acestui model. Pentru organizațiile ale căror date de intrare nu sunt bine definite (gândiți-vă la un formular de anchetă online pentru un start al cărui proces este încă în proces de experimentare cu câmpuri diferite pentru colectarea datelor vizitatorilor, eliminarea și adăugarea câmpurilor pe măsură ce se adaptează naturii în schimbare a business), orice definiție stabilită pentru modul în care datele ar trebui să se încadreze într-o bază de date existentă ar trebui să fie redefinită în mod regulat. Aceasta ar necesita recrearea modelului de date (schemă) care dictează structura datelor și tipurile de date permise pentru a susține diferite tipuri de intrări de date etc., înainte de a putea fi salvate date noi în baza de date.

Nu introduceți baze de date SQL (nu numai SQL ). Nicio SQL date SQL nu permite utilizatorilor să predefinească structura datelor primite, permițându-le să insereze și să actualizeze date noi din mers. Nici o SQL date SQL nu este adesea mai rapidă decât bazele de date relaționale și poate trata cantități foarte mari de date cu ușurință. Nici o SQL date SQL nu se extinde la scară mai bună decât bazele de date relaționale, datorită capacității lor de a partiționa eficient datele pe mai multe servere (cluster) și de a echilibra încărcarea accesului la aceste date. Nici o SQL date SQL nu se integrează deosebit de bine cu aplicațiile care acceptă analize în timp real, personalizare site, IoT și aplicații mobile

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor înțelege arhitectura, principiile de proiectare și funcționalitatea celor mai populare SQL date fără SQL pe piață, în timp ce configurează, operează și asigură o serie de SQL date fără SQL într-un mediu de laborator live. Scopul acestei formări este de a oferi participanților capacitatea de a evalua, propune și implementa în mod inteligent o soluție de bază de date fără SQL adecvată în cadrul organizației lor.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați diferite tipuri de SQL date fără SQL , inclusiv MongoDB , Cassandra , Redis și Neo4j
- Înțelegeți avantajele și dezavantajele Fără SQL date SQL față de bazele relaționale
- Înțelegeți formele de date de bază utilizate de Nici SQL date SQL și modul în care aceste formate pot fi utilizate în avantaj atunci când dezvoltați aplicații moderne (desktop, mobil, cloud, IoT)
- Efectuați crearea, inserarea, actualizarea, ștergerea operațiunilor într-o SQL date fără SQL
- Configurați un mediu mixt, atât cu o bază de date relațională, cât și fără SQL funcționează în tandem
- Configurați un grup de baze de date fără SQL pentru procesarea distribuită a seturilor de date foarte mari
- Înțelegeți implicațiile de securitate ale utilizării unei SQL date fără SQL
- Implementați și scalați o SQL date fără SQL într-un mediu de producție

Public

- Profesioniști de Database
- Arhitecți de date
- Strategi de date
- Manageri de proiect
- Dezvoltatorii de aplicații care doresc să integreze o soluție de baze de date flexibilă în aplicația lor

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Upcoming NoSQL Courses

Sfarsit de saptamana NoSQL Cursuri, Seara NoSQL Training, NoSQL Camp, NoSQL Cu instructor, Sfarsit de saptamana NoSQL Training, Seara NoSQL Cursuri, NoSQL Coaching, NoSQL Instructor, NoSQL Trainer, NoSQL Cursuri, NoSQL Clase, NoSQL Pe pagina, NoSQL curs privat, NoSQL one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions