Cursuri PostgreSQL

Cursuri PostgreSQL

Cursurile de instruire postgresSQL (AKA Postgres), instruite live, demonstrează, prin discuții interactive și practică, principiile PostgreSQL și modul de gestionare a administrării și reglării performanței bazelor de date PostgreSQL Instruirea PostgreSQL este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

PostgreSQL Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
This course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
14 hours
Sinoptic
Acest curs acoperă administrarea și reglarea performanței bazelor de date Postgre SQL .

Publicul țintă include administratorii de sistem și arhitecții de baze de date. Participanții vor afla modulele specializate Postgre SQL (AKA Postgres) cum ar fi replicarea, combinarea conexiunilor și căutarea completă a textului.
14 hours
Sinoptic
Acest curs oferă interacțiune programatică cu bazele de date PostgreSQL și scrierea extensiilor PostgreSQL Publicul țintă include dezvoltatorii care doresc să utilizeze sau să extindă PostgreSQL, precum și arhitecții de baze de date .
35 hours
Sinoptic
PostgreSQL (sau Postgres) este una dintre cele mai populare baze de date relaționale opensource În cadrul acestei instruiri live (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța aspectele generale și avansate ale PostgreSQL, inclusiv administrarea, rotirea performanțelor, dezvoltarea avansată și replicarea, pe măsură ce parcurg o serie de exerciții handson, livelab care implică configurarea, testarea, implementarea și depanarea Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați tehnici avansate de administrare pentru a configura și administra un server PostgreSQL Optimizați baza de date și interogări pentru o performanță maximă Replicați și scalați un server PostgreSQL Public Administratorii de baze de date Administratori de sisteme Dezvoltatori cu experiență baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Acest curs se bazează pe PostreSQL 9, dar poate fi adaptat pentru o altă versiune Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Sinoptic
Acest training este conceput pentru administratorii de Database de Database și arhitecții care doresc să învețe Postgre SQL la elementele de bază.

Veți învăța arhitectura Postgre SQL , instalare, proiectare, precum și cum să efectuați baze de date de rezervă și recuperare în Postgre SQL .
14 hours
Sinoptic
Acest training este conceput pentru administratorii de Database de Database și arhitecții care doresc să învețe instrumentele și tehnicile pentru implementarea înaltă disponibilitate și securitatea Database în Postgre SQL .

Veți învăța, de asemenea, cum să găsiți interogări lente, să monitorizați performanța bazei de date și să ajustați Postgre SQL pentru performanță.
7 hours
Sinoptic
Acest training este conceput pentru administratorii de Database de Database și arhitecții care doresc să învețe Streaming Replication în Postgre SQL și despre modul în care pgpool-II poate fi utilizat pentru a realiza eșecuri automate și pentru a configura un cluster de Database Postgre SQL extrem de disponibil.
14 hours
Sinoptic
Acest training este conceput pentru administratorii de Database de Database și arhitecții care doresc să ajusteze Postgre SQL Database Postgre SQL pentru performanță. Aflați cum să înregistrați încărcarea lentă de muncă și să găsiți posibilele puncte de durere într-o interogare. Acest subiect acoperă, de asemenea, cei mai importanți parametri care trebuie reglați pentru o performanță optimă.
7 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at database administrators and cloud architects who wish to migrate Oracle databases to Azure SQL or PostgreSQL.

By the end of this training, participants will be able to:

- Compare Azure SQL with PostgreSQL to choose the database that best meets business objectives and needs.
- Prepare databases to move definitions, data, and procedures from Oracle to AzureSQL or PostgreSQL database system.
- Perform post-migration steps to test, optimize, update, and maintain a migrated database.

Upcoming PostgreSQL Courses

Sfarsit de saptamana PostgreSQL Cursuri, Seara PostgreSQL Training, PostgreSQL Camp, PostgreSQL Cu instructor, Sfarsit de saptamana PostgreSQL Training, Seara PostgreSQL Cursuri, PostgreSQL Coaching, PostgreSQL Instructor, PostgreSQL Trainer, PostgreSQL Cursuri, PostgreSQL Clase, PostgreSQL Pe pagina, PostgreSQL curs privat, PostgreSQL one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions