Cursuri PostgreSQL

Cursuri PostgreSQL

Cursurile de formare PostgreSQL (AKA Postgres) live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, elementele fundamentale ale PostgreSQL și cum să gestionați administrarea și reglarea performanței bazelor de date PostgreSQL. Instruirea PostgreSQL este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

PostgreSQL Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Acest curs acoperă administrarea și reglarea performanței bazelor de date Postgre SQL . Publicul țintă include administratorii de sistem și arhitecții de baze de date. Participanții vor afla modulele specializate Postgre SQL (AKA Postgres) cum ar fi replicarea, combinarea conexiunilor și căutarea completă a textului.
28 hours
This course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
14 hours
Acest curs oferă interacțiune programatică cu bazele de date PostgreSQL și scrierea extensiilor PostgreSQL Publicul țintă include dezvoltatorii care doresc să utilizeze sau să extindă PostgreSQL, precum și arhitecții de baze de date .
14 hours
Acest training este conceput pentru administratorii de Database de Database și arhitecții care doresc să învețe Postgre SQL la elementele de bază. Veți învăța arhitectura Postgre SQL , instalare, proiectare, precum și cum să efectuați baze de date de rezervă și recuperare în Postgre SQL .
35 hours
PostgreSQL (sau Postgres) este una dintre cele mai populare baze de date relaționale opensource În cadrul acestei instruiri live (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța aspectele generale și avansate ale PostgreSQL, inclusiv administrarea, rotirea performanțelor, dezvoltarea avansată și replicarea, pe măsură ce parcurg o serie de exerciții handson, livelab care implică configurarea, testarea, implementarea și depanarea Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați tehnici avansate de administrare pentru a configura și administra un server PostgreSQL Optimizați baza de date și interogări pentru o performanță maximă Replicați și scalați un server PostgreSQL Public Administratorii de baze de date Administratori de sisteme Dezvoltatori cu experiență baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Acest curs se bazează pe PostreSQL 9, dar poate fi adaptat pentru o altă versiune Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Acest training este conceput pentru administratorii de Database de Database și arhitecții care doresc să ajusteze Postgre SQL Database Postgre SQL pentru performanță. Aflați cum să înregistrați încărcarea lentă de muncă și să găsiți posibilele puncte de durere într-o interogare. Acest subiect acoperă, de asemenea, cei mai importanți parametri care trebuie reglați pentru o performanță optimă.
14 hours
Acest training este conceput pentru administratorii de Database de Database și arhitecții care doresc să învețe instrumentele și tehnicile pentru implementarea înaltă disponibilitate și securitatea Database în Postgre SQL . Veți învăța, de asemenea, cum să găsiți interogări lente, să monitorizați performanța bazei de date și să ajustați Postgre SQL pentru performanță.
7 hours
Acest training este conceput pentru administratorii de Database de Database și arhitecții care doresc să învețe Streaming Replication în Postgre SQL și despre modul în care pgpool-II poate fi utilizat pentru a realiza eșecuri automate și pentru a configura un cluster de Database Postgre SQL extrem de disponibil.
21 hours
PostgreSQL (also known as Postgres) is an open source relational database management system or RDBMS. It is built to handle large data workloads while maintaining stability, reliability, and optimal performance. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at sysadmins and developers who wish to use PostgreSQL 13 to set up, build, and manage databases for high-performance applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure PostgreSQL 13.
 • Understand the features, architecture, and fundamentals of operating, managing, and maintaining databases with PostgreSQL 13.
 • Learn how to configure Postgres database tables and schemas.
 • Learn how to perform data manipulations and queries.
 • Explore the different programming interfaces (client and server) to fully utilize and extend functionalities in PostgreSQL 13.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
PostgreSQL (cunoscut și sub numele de Postgres) este un sistem de gestionare a datelor de bază relaționale open source sau RDBMS. Este construit pentru a gestiona sarcinile de lucru cu date mari, menținând în același timp stabilitatea, fiabilitatea și performanța optimă. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de date și administratorilor de date care doresc să utilizeze PostgreSQL pentru a gestiona datele la scară largă, optimizând în același timp sistemele de date pentru disponibilitate și performanță ridicată. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați PostgreSQL Înțelegeți caracteristicile și arhitectura PostgreSQL. Aflați cum să efectuați operațiunile de bază de date cu SQL. Faceți backup-ul și recuperarea bazei de date pentru a preveni pierderea datelor. Configurați serverul pentru disponibilitate ridicată. Aflați instrumentele și tehnicile pentru tuning de înaltă performanță. Explorați instrumentele externe pentru monitorizare și observabilitate.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
PostgreSQL (cunoscut și sub numele de Postgres) este un sistem de gestionare a datelor de bază relaționale open source sau RDBMS construit pentru a gestiona încărcăturile de lucru de date mari. Python este o limbă de programare dinamică și flexibilă care susține diferite baze de date, cum ar fi MySQL, Oracle, PostgreSQL, etc. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și administratorilor care doresc să utilizeze PostgreSQL cu Python pentru a construi aplicații sigure, fiabile și stabile la scară. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalaţi, configuraţi şi conectaţi PostgreSQL cu Python. Obțineți o refresh pe Python fundamentele de programare. Înțelegeți beneficiile utilizării PostgreSQL cu Python. Aflați cum să efectuați operațiunile de bază SQL cu Python. Învățați cum să utilizați caracteristicile avansate PostgreSQL cu Python. Implementarea tehnicilor de securitate, securitate, monitorizare și optimizare a datelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
În primul rând, Oracle sistemele de gestionare a datelor de bază pot fi costisitoare și dificil de menținut pentru organizațiile de dimensiuni medii și mari. Migrația Oracle bazelor de date către Azure SQL (cunoscută și sub numele de Microsoft Azure SQL Database, Microsoft Azure SQL sau AzureSQL) sau PostgreSQL (cunoscută și sub numele de Postgres sau Postgre SQL) este o soluție practică pentru întreprinderile în creștere pentru a aborda gestionarea, întreținerea și scalabilitatea bazelor de date la un cost optim. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată administratorilor de date și arhitecților cloud care doresc să migreze Oracle baze de date la Azure SQL sau PostgreSQL. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Compara Azure SQL cu PostgreSQL pentru a alege baza de date care îndeplinește cel mai bine obiectivele și nevoile afacerii. Pregătiți bazele de date pentru a muta definițiile, datele și procedurile de la Oracle la AzureSQL sau PostgreSQL sistemul de bază de date. Faceți pași după migrație pentru a testa, a optimiza, a actualiza și a menține o bază de date migrată.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana PostgreSQL Cursuri, Seara PostgreSQL Training, PostgreSQL Camp, PostgreSQL Cu instructor, Sfarsit de saptamana PostgreSQL Training, Seara PostgreSQL Cursuri, PostgreSQL Coaching, PostgreSQL Instructor, PostgreSQL Trainer, PostgreSQL Cursuri, PostgreSQL Clase, PostgreSQL Pe pagina, PostgreSQL curs privat, PostgreSQL one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions