Cursuri SQL

Cursuri SQL

Local, instructor-led live SQL (Structured Query Language) training courses demonstrate through hands-on practice the necessary skills to extract and analyse data from any database and create reports, and how to build advanced queries and add, update and delete data, tables, views and indexes. SQL training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live SQL trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop. NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
sqlfunSQL Fundamentals14 oreAcest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date din orice bază de date și pentru a crea rapoarte. Membrii cursului vor învăța:

- cum să scrieți interogări SQL
- ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
- care sunt relațiile și cum să le creezi
- structura datelor
- diferențele dintre dialectele SQL (Oracle, T-SQL, ANSI)
- abilități practice pentru scrierea de interogări

Acest curs SQL se ocupă de genericul ANSI SQL. Acesta poate fi utilizat în orice bază de date, inclusiv Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL orice alte baze de date relaționale.
osqlintOracle SQL Intermediate14 orePublic

Toți care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de bază în Oracle SQL și, de asemenea, să sistematizeze deja cunoștințele dobândite.

Formatul cursului

25% prelegeri, 75% laboratoare
teraintroTeradata Fundamentals21 oreTeradata este unul dintre cele mai populare sisteme de management al bazelor de date relaționale Este potrivit în special pentru construirea de aplicații de depozitare a datelor pe scară largă Teradata realizează acest lucru prin conceptul de paralelism Acest curs introduce delegații la Teradata .
DM7Getting Started with DM721 orePublic Dezvoltatori de baze de date pentru începători sau intermediari Administratori de baze de date pentru începători sau intermediari Programatorii Formatul cursului Aplicare accentuată a practicii handson Cele mai multe dintre concepte sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltarea manualelor .
ADSQLSQL Advanced14 oreElevii vor învăța interogări avansate și vor adăuga, actualiza și șterge datele, tabelele, vizualizările și indexurile .
mssql2016MS SQL Server 201614 oreFiind un nucleu al platformei de date Microsoft, SQL Server este un sistem de gestionare a bazelor de date operaționale .
hivehiveqlData Analysis with Hive/HiveQL7 oreAcest curs se referă la modul de utilizare a limbajului Hive SQL (AKA: Hive HQL, SQL pe stupi, HiveQL) pentru persoanele care extrag date din stup .
SQL100T-SQL Fundamentals with SQL Server Training Course14 oreAcest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să dobândească abilități de bază pentru a face față bazelor de date SQL Server. Cursul va ajuta membrii să învețe:

- Cum se lucrează cu SQL Server și SQL Server Management Studio.
- Înțelesul bazelor de date, SQL și RDBMS etc.
- Cum se creează tabele, utilizați DDL, DML și DAL.
- Care sunt diferitele pachete RDBMS de pe piață și cum se compară între ele.
- O introducere în NoSQL și modul în care sunt organizații se transformă în baze de date hibride.
osqldevdmOracle SQL for development and database management35 oreAcest curs de 5 zile demonstrează modul în care se utilizează Oracle SQL pentru dezvoltarea de baze de date și gestionarea bazelor de date.
osqlideOracle SQL Intermediate - Data Extraction14 oreObiectivul cursului este de a permite participanților să obțină o manieră a modului de lucru cu limba SQL în baza de date Oracle pentru extragerea datelor la nivel intermediar.
68403Introduction to SQL Server 2012 Integration Services (SSIS)28 ore
sqladvalsSQL Advanced level for Analysts 21 oreScopul acestui curs este de a oferi o înțelegere clară a utilizării SQL pentru diferite baze de date (Oracle, SQL Server, MS Access) Înțelegerea funcțiilor analitice și a modul în care să vă alăturați diferitelor tabele într-o bază de date vă va ajuta pe delegații să mute analiza datelor operațiuni în partea de bază de date, în loc de a face acest lucru în aplicația MS Excel Acest lucru poate, de asemenea ajutați în crearea oricărui sistem IT, care utilizează orice bază de date relațională .
sqlmysqladvSQL Advanced in MySQL7 oreAcest curs a fost creat pentru persoanele deja familiarizate cu SQL. Cursul vă introduce în secretele comune tuturor bazelor de date SQL, precum și în sintaxa specifică MySQL, funcții și caracteristici.
sqlmysqlSQL in MySQL14 ore- Cum se construiește o interogare?
- Ce oportunități are SQL într-o bază de date MySQL?
- Ce este o bază de date relațională?
- Care este structura și comenzile SQL?
transsqladvTransact SQL Advanced7 oreDelegatii vor obtine o intelegere a unora dintre caracteristicile mai avansate ale SQL Transact, precum si posibilitatea de a face fiecare din urmatoarele: Utilizați interogările pentru a reveni la seturile complexe de rezultate Gestionați obiectele bazei de date pentru a ajuta la performanța interogării Tuneți interogările pentru a fi mai eficiente Acest curs este destinat oricui utilizează în prezent Transact SQL pentru a extrage date dintr-o bază de date Microsoft SQL Server și dorește să-și extindă cunoștințele în special în domeniul analizei datelor și al îmbunătățirii vitezei de interogare .
transsqlbasTransact SQL Basic14 oreDelegații vor înțelege principiile de bază ale limbajului structurat de interogări, precum și posibilitatea de a face fiecare din următoarele acțiuni: Construiți interogări pentru extragerea și filtrarea datelor dintr-o bază de date SQL Server Creați rezultate sintetizate Modificați, obțineți și formatați datele pentru a corespunde rezultatului dorit Modificați datele și mențineți componentele și definițiile bazei de date Acest curs este destinat oricui are nevoie de informații dintr-o bază de date Microsoft SQL Server Este potrivit fie pentru dezvoltatorii de sisteme, fie pentru cei din alte domenii, care trebuie să utilizeze SQL pentru a extrage și analiza date .
pgsqladmPostgreSQL Administration and Development28 oreThis course handles the administration and performance tuning of PostgreSQL databases. Attendees will learn the use of specialised PostgreSQL (AKA Postgres) modules such as replication, connection pooling and full text searching.
mariadbadminMariaDB Database Administration14 oreCursul de pregătire pentru administrația MariaDB este pentru oricine dorește să administreze serverul de bază de date MariaDB Este un curs cuprinzător care acoperă toate atribuțiile administratorului Cursul explică modul în care funcționează baza de date MariaDB, ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi, cum putem asigura serverul de baze de date MariaDB și îl putem configura În timpul cursului veți învăța cum să gestionați conturile de utilizatori și cum funcționează sistemul de acces MariaDB Access Privilege De asemenea, veți afla cum să vă mențineți baza de date, să vă salvați și să recuperați bazele dvs de date și să efectuați recuperarea de accidente .
osqlfunORACLE SQL Fundamentals21 oreAcest curs de 3 zile oferă o introducere în SQL Developer, SQL * Plus și SQL, limba de interogare structurată utilizată pentru a accesa o bază de date relațională și include noile caracteristici ale ultimei versiuni a ORACLE. Principiile învățate pot fi, de asemenea, aplicate la bazele de date atât de diverse precum Microsoft SQL Server, MySQL, Access, Informix și DB2.

Cursul are forma unui atelier, cu o combinație de prelegeri, exemple de lucru și exerciții practice. Deși conținutul poate fi personalizat, sunt necesare cel puțin 2 zile pentru a acoperi elementele de bază.

Notele complete de curs sunt furnizate împreună cu fișiere de baze de date exemplu, exemple de fișiere SQL și instrumente software gratuite pentru a fi utilizate în accesarea unei baze de date ORACLE.
oplsqlfunORACLE PL/SQL Fundamentals21 oreAcest curs de 3 zile oferă o introducere în ORACLE PL / SQL, un mediu de dezvoltare a aplicațiilor care permite scrierea procedurilor, funcțiilor și declanșatorilor stocați folosind comenzi SQL și PL / SQL.

Cursul are forma unui atelier, cu o combinație de prelegeri, exemple de lucru și exerciții practice. Deși conținutul poate fi personalizat, sunt necesare cel puțin 2 zile pentru a acoperi elementele de bază.

Notele complete de curs sunt furnizate împreună cu fișiere de baze de date exemplu, exemple de fișiere SQL și instrumente software gratuite pentru a fi utilizate în accesarea unei baze de date ORACLE.
sqlmsaSQL in Microsoft Access14 oreAcest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date utilizând Microsoft Access. Membrii cursului vor învăța:

- cum să scrieți interogări SQL
- ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
- care sunt relațiile și cum să le creezi
- structura datelor
- diferențele dintre dialectele SQL (Oracle, T-SQL, ANSI)
- abilități practice pentru scrierea de interogări

Acest curs SQL se ocupă de dialectul Microsoft Access al SQL.
sqlsqlsvrSQL in SQL Server14 oreAcest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date din orice bază de date și pentru a crea rapoarte. Membrii cursului vor învăța:

- cum să scrieți interogări SQL
- ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
- care sunt relațiile și cum să le creezi
- structura datelor
- diferențele dintre T-SQL și alte dialecte
- abilități practice pentru scrierea de interogări

Acest curs SQL se ocupă de dialectul Microsoft T-SQL. Dacă sunteți interesat de generic SQL, vă rugăm să consultați cursul Fundamentals SQL.
advsqlptAdvanced SQL, Stored Procedures and Triggers for Microsoft SQL Server14 oreScopul acestui curs este de a oferi o înțelegere clară a utilizării avansate a SQL (SQL) pentru Microsoft SQL Server și utilizarea avansată a Transact-SQL. Pentru o acoperire mai aprofundată a temelor, acest curs poate fi rulat ca un curs de trei zile.
osqladvOracle SQL Advanced14 oreascultătorii

Acest curs este destinat persoanelor care doresc să utilizeze funcțiile avansate ale SQL în Oracle

Cursul răspunde la întrebări

- Cum se construiesc interogări avansate?
- Cum puteți crea rapoarte avansate?
osqlbgnOracle SQL for beginners21 oreascultătorii

Această instruire se adresează persoanelor care încep să lucreze cu limba SQL în baza de date Oracle

Răspunsul cursului pentru întrebări:

- Cum se construiește o interogare?
- Ce posibilități au SQL?
- Ce este o bază de date relațională?
- Care este structura și comenzile SQL

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Introduction to SQL Server 2012 Integration Services (SSIS) - Iasi, Piata UniriiLun, 2018-12-31 09:306000EUR / 7000EUR
Introduction to SQL Server 2012 Integration Services (SSIS) - Bucuresti, Centru NordLun, 2019-01-21 09:306000EUR / 7000EUR
Introduction to SQL Server 2012 Integration Services (SSIS) - Constanta, Str. Mircea cel BatranLun, 2019-01-28 09:306000EUR / 7000EUR
Introduction to SQL Server 2012 Integration Services (SSIS) - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-02-04 09:306000EUR / 7000EUR
Introduction to SQL Server 2012 Integration Services (SSIS) - Brasov, Strada Calea BucurestiMar, 2019-02-05 09:306000EUR / 7000EUR
Sfarsit de saptamana SQL Cursuri, Seara SQL Training, SQL Camp, SQL Cu instructor, Sfarsit de saptamana SQL Training, Seara SQL Cursuri, SQL Coaching, SQL Instructor, SQL Trainer, SQL Cursuri, SQL Clase, SQL Pe pagina, SQL curs privat, SQL one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
IoT ( Internet of Things) for Entrepreneurs, Managers and InvestorsBucuresti, Centru NordMar, 2019-02-05 09:30N/A / 5525EUR
Data analysis with TableauConstanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-02-19 09:303150EUR / 3750EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!