Cursuri SQL

Cursuri SQL

Cursurile de formare live SQL (Structured Query Language) conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin exersare practică, abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date din orice bază de date și a crea rapoarte și cum să construiți interogări avansate și să adăugați, actualizați și ștergeți date. , tabele, vizualizări și indecși. Instruirea SQL este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

SQL Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Python este cel mai popular limbaj de programare pentru știința datelor și învățarea mașinilor. SQL este cel mai utilizat instrument pentru gestionarea datelor de bază, în timp ce Tableau este un instrument de inteligență de afaceri și de vizualizare a datelor. Combinarea SQL, Python, și Tableau oferă o soluție puternică, de la capăt la capăt pentru analiza datelor. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze și să integreze SQL, Python, și Tableau pentru a efectua analize complexe de date, prelucrare și vizualizare. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul necesar pentru a efectua analiza datelor cu SQL, Python, și Tableau. Înțelegeți conceptele cheie ale integrării software-ului (data, serverele, clienții, API-urile, punctele finale etc.) Fă o refrescă asupra fundamentelor Python și SQL. Performanța tehnicilor de prelucrare a datelor în Python. Aflați cum să conectați Python și SQL pentru analiza datelor. Creați vizualizări și diagrame de date vizibile cu Tableau.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
ascultătorii Această instruire este adresată persoanelor care încep să lucreze cu limba SQL în Oracle date Oracle Răspunsul cursului pentru întrebări:
 • Cum se construiește o interogare?
 • Ce posibilități au SQL ?
 • Ce este o bază de date relațională?
 • Care este structura și comenzile SQL
14 hours
Acest curs de 3 zile oferă o introducere în SQL Developer, SQL * Plus și SQL, limba de interogare structurată utilizată pentru a accesa o bază de date relațională și include noile caracteristici ale ultimei versiuni a ORACLE. Principiile învățate pot fi, de asemenea, aplicate la bazele de date atât de diverse precum Microsoft SQL Server, MySQL, Access, Informix și DB2. Cursul are forma unui atelier, cu o combinație de prelegeri, exemple de lucru și exerciții practice. Deși conținutul poate fi personalizat, sunt necesare cel puțin 2 zile pentru a acoperi elementele de bază. Notele complete de curs sunt furnizate împreună cu fișiere de baze de date exemplu, exemple de fișiere SQL și instrumente software gratuite pentru a fi utilizate în accesarea unei baze de date ORACLE.
21 hours
Acest curs de 3 zile oferă o introducere în ORACLE PL / SQL, un mediu de dezvoltare a aplicațiilor care permite scrierea procedurilor, funcțiilor și declanșatorilor stocați folosind comenzi SQL și PL / SQL. Cursul are forma unui atelier, cu o combinație de prelegeri, exemple de lucru și exerciții practice. Deși conținutul poate fi personalizat, sunt necesare cel puțin 2 zile pentru a acoperi elementele de bază. Notele complete de curs sunt furnizate împreună cu fișiere de baze de date exemplu, exemple de fișiere SQL și instrumente software gratuite pentru a fi utilizate în accesarea unei baze de date ORACLE.
14 hours
Acest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date utilizând Microsoft Access. Membrii cursului vor învăța:
 • cum să scrieți interogări SQL
 • ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
 • care sunt relațiile și cum să le creezi
 • structura datelor
 • diferențele dintre dialectele SQL (Oracle, T-SQL, ANSI)
 • abilități practice pentru scrierea de interogări
Acest curs SQL se ocupă de dialectul Microsoft Access al SQL.
14 hours
Acest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date din orice bază de date și pentru a crea rapoarte. Membrii cursului vor învăța:
 • cum să scrieți interogări SQL
 • ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
 • care sunt relațiile și cum să le creezi
 • structura datelor
 • diferențele dintre T-SQL și alte dialecte
 • abilități practice pentru scrierea de interogări
Acest curs SQL se ocupă de dialectul Microsoft T-SQL. Dacă sunteți interesat de generic SQL, vă rugăm să consultați cursul Fundamentals SQL.
14 hours
Audience All who want to improve their basic skills in Oracle SQL and also systematize already gained knowledge. Format of the course 25% lectures, 75% labs
14 hours
Scopul acestui curs este de a oferi o înțelegere clară a utilizării avansate a ( SQL ) pentru Microsoft SQL Server și utilizarea avansată a Transact- SQL . Pentru o acoperire mai aprofundată a temelor, acest curs poate fi rulat ca curs de trei zile.
14 hours
 • Cum se construiește o interogare?
 • Ce este o bază de date relațională?
 • Care este structura și comenzile SQL ?
14 hours
Students will learn advanced queries and how to add, update, and delete data, tables, views, and indexes.
7 hours
Delegatii vor obtine o intelegere a unora dintre caracteristicile mai avansate ale SQL Transact, precum si posibilitatea de a face fiecare din urmatoarele:
 • Utilizați interogări pentru a reveni la seturile complexe de rezultate
 • Gestionați obiectele de bază de date pentru a ajuta la performanța interogării
 • Tuneți interogările pentru a fi mai eficiente
Acest curs este pentru oricine utilizează în prezent Transact SQL pentru a extrage date dintr-o Microsoft SQL Server date Microsoft SQL Server și dorește să-și extindă cunoștințele în special în domeniul analizei datelor și al îmbunătățirii vitezei de interogare.
14 hours
Delegații vor înțelege principiile de bază ale limbajului structurat de interogări și vor putea să realizeze fiecare dintre următoarele acțiuni:
 • Construiți interogări pentru extragerea și filtrarea datelor dintr-o SQL date SQL Server
 • Creați rezultate sintetizate
 • Schimbarea, derivarea și formarea datelor pentru a se potrivi cu ieșirea necesară
 • Modificați datele și mențineți componentele și definițiile bazei de date
Acest curs este destinat oricui are nevoie de informații dintr-o Microsoft SQL Server date Microsoft SQL Server . Este potrivit fie pentru dezvoltatorii de sisteme, fie pentru cei din alte domenii, care trebuie să utilizeze SQL pentru a extrage și analiza date.
14 hours
Listeners This course is designed for people who want to use the advanced features of SQL in Oracle The course answers the questions
 • How to build advanced queries?
 • How to create advanced reports?
7 hours
Acest curs a fost creat pentru persoanele care au deja cunoștință de SQL . Cursul vă introduce în secrete comune tuturor SQL date SQL , precum și sintaxei, funcțiilor și funcțiilor specifice My SQL .
14 hours
This SQL training course is for people who want to acquire basic skills to deal with SQL Server Databases. Course will help the members to learn:
 • How to work with SQL Server and SQL Server Management Studio.
 • Meaning of Databases, SQL and RDBMS etc.
 • How to create tables, use DDL, DML and DAL.
 • Which are the various RDBMS Packages in the market and how they compare with each other.
 • An Introduction to NoSQL and how they are organizations are changing into hybrid databases.
14 hours
In this instructor-led, live training in România, participants will learn three different approaches for accessing, analyzing and visualizing data. We start with an introduction to RDMS databases; the focus will be on accessing and querying an Oracle database using the SQL language. Then we look at strategies for accessing an RDMS database programmatically using the Python language. Finally, we look at how to visualize and present data graphically using TIBCO Spotfire.  Format of the Course
Interactive lecture and discussion.
Lots of exercises and practice.
Hands-on implementation in a live-lab environment.
7 hours
Acest curs îi ajută pe client să aleagă stocarea datelor de scriere depinde de nevoile lor Acoperă aproape toate abordările moderne posibile .
14 hours
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
35 hours
This 5-day course demonstrates how to use Oracle SQL for database development and database management.
14 hours
The objective of the course is to enable participants to gain a mastery of how to work with the SQL language in Oracle database for data extraction at intermediate level.
21 hours
Scopul acestui curs este de a oferi o înțelegere clară a utilizării SQL pentru diferite Baza de date (Oracle, SQL Server, MS Access...). Înțelegerea funcțiilor analitice și a modul în care să se alăture tabele diferite într-o bază de date va ajuta delegații să meargă analiza datelor operațiuni pe partea de bază, în loc de a face acest lucru în MS Excel aplicație. Acest lucru poate, de asemenea, Ajută la crearea oricărui sistem IT, care utilizează orice bază de date relaționale.
14 hours
Acest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date din orice bază de date și pentru a crea rapoarte. Membrii cursului vor învăța:
 • cum să scrieți interogări SQL
 • ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
 • care sunt relațiile și cum să le creezi
 • structura datelor
 • diferențele dintre dialectele SQL (Oracle, T-SQL, ANSI)
 • abilități practice pentru scrierea de interogări
Acest curs SQL se ocupă de genericul ANSI SQL. Acesta poate fi utilizat în orice bază de date, inclusiv Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL orice alte baze de date relaționale.
14 hours
Cursul este conceput pentru persoanele cu baze de date pre-informație folosind SQL întrebări sau întrebări.
21 hours
Acest curs este împărțit în 3 secțiuni principale și este format dintr-un amestec de prezentări și exerciții practice.
  VB.NET Limbă în Visual Studio 2012 VB.NET Orientarea obiectului VB.NET și SQL Server 2012
14 hours
Cursul răspunde la întrebări
  Cum să construim o întrebare? Ce oportunități au SQL? Ce este o bază de date relațională? Care este structura și SQL comenzi?
14 hours
Formarea este dedicată elementelor de bază ale creării unui mediu de stocare a datelor bazat pe MS SQL Server 2008. Participanții la curs obțin baza pentru proiectarea și construirea unui depozit de date care funcționează pe MS SQL Server 2008. Obțineți cunoștințe despre cum să construiți un proces simplu ETL bazat pe SSIS și apoi să proiectați și să implementați un cub de date folosind SSAS. Participanții vor putea gestiona baza de date OLAP: creați și ștergeți baza de date OLAP Procesarea unei schimbări de partiție on-line. Participanții vor dobândi cunoștințe de scripting XML / A și MDX.
21 hours
Audience
 • Beginner or intermediate database developers
 • Beginner or intermediate database administrators
 • Programmers
Format of the course
 • Heavy emphasis on hands-on practice.
 • Most of the concepts are learned through samples, exercises, and hands-on development.
35 hours
Bootcampul de dezvoltare SQL oferă lecții cuprinzătoare pentru dezvoltare SQL. Subiectele acoperite includ tehnici de proiectare a bazelor de date, manipulare a datelor și metode simple și complexe de căutare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată începătorilor, programatorilor și administratorilor de date care doresc să învețe sau să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele de dezvoltare. La sfârșitul acestei cursuri, participanții vor fi capabili să instaleze, să creeze, să gestioneze, să manipuleze și să monitorizeze bazele de date folosind SQL și sistemele de gestionare a bazelor de date. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Această instruire live condusă de un instructor se adresează utilizatorilor de nivel mediu SQL care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de bază în SQL și, de asemenea, să sistematizeze cunoștințele deja dobândite. 
14 hours
This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at intermediate to advanced level users who wish to use learn more about SQL. Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana SQL Cursuri, Seara SQL Training, SQL Camp, SQL Cu instructor, Sfarsit de saptamana SQL Training, Seara SQL Cursuri, SQL Coaching, SQL Instructor, SQL Trainer, SQL Cursuri, SQL Clase, SQL Pe pagina, SQL curs privat, SQL one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions