Cursuri MySQL

Cursuri MySQL

Local instructor-led live MySQL training courses in România.

MySQL Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
MySQL este un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDBMS) open-source care oferă o platformă pentru limbajul de interogare structurat (SQL) pentru gestionarea și manipularea bazelor de date. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează dezvoltatorilor de nivel avansat care doresc să învețe și să utilizeze tehnologiile MySQL și bazele de date pentru crearea de aplicații web. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Scrieți SQL interogări pentru a prelua, filtra, sorta și agrega date. Efectuarea de operațiuni de manipulare a datelor, cum ar fi inserarea, actualizarea și ștergerea datelor. Implementarea unor concepte avansate SQL, cum ar fi subinterogările, tabelele derivate și logica condițională. Integrarea MySQL cu limbaje de programare populare și executarea de interogări din codul aplicației.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
Cursul de formare va ajuta participanții să se pregătească pentru dezvoltarea aplicațiilor web folosind Python Programming cu Data Analytics. O astfel de vizualizare a datelor este un instrument excelent pentru Top Management în luarea deciziilor.
14 hours
 • Cum se construiește o interogare?
 • Ce este o bază de date relațională?
 • Care este structura și comenzile SQL ?
7 hours
Acest curs a fost creat pentru persoanele care au deja cunoștință de SQL . Cursul vă introduce în secrete comune tuturor SQL date SQL , precum și sintaxei, funcțiilor și funcțiilor specifice My SQL .
14 hours
Acest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date din orice bază de date și pentru a crea rapoarte. Membrii cursului vor învăța:
 • cum să scrieți interogări SQL
 • ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
 • care sunt relațiile și cum să le creezi
 • structura datelor
 • diferențele dintre dialectele SQL (Oracle, T-SQL, ANSI)
 • abilități practice pentru scrierea de interogări
Acest curs SQL se ocupă de genericul ANSI SQL. Acesta poate fi utilizat în orice bază de date, inclusiv Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL orice alte baze de date relaționale.
28 hours
Audiență: orice profesioniști IT care aspiră să devină DBA sau profesioniști de suport baze de date pe Database MySql pe platforme linx / windows. Format: 40% teoretice / prelegeri, 60% practice / mâini pe laborator
14 hours
Cursul de pregătire administrativă MariaDB este pentru oricine dorește să administreze serverul de baze de date MariaDB . Este un curs cuprinzător care acoperă toate îndatoririle de administrator. Cursul explică modul în care funcționează Database MariaDB , ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi, cum putem asigura securitatea Database MariaDB și configurarea acesteia. În timpul cursului de formare, veți învăța cum să gestionați conturile de utilizator și cum funcționează sistemul de privilegii de Access MariaDB . De asemenea, veți învăța cum să vă mențineți baza de date, să faceți backup și să vă recuperați bazele de date și să efectuați recuperarea blocărilor.
28 hours
MariaDB este o furculiță a My SQL și unul dintre cele mai populare servere de baze de date. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să gestioneze MariaDB pentru o mare disponibilitate și performanță. Alte subiecte includ backup și recuperare, securitate și clustering.
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  21 hours
  Acest curs este destinat administratorilor de baze de date. Cursul prezintă opțiuni pentru soluții de înaltă disponibilitate utilizând Galera Cluster. Veți învăța elementele de bază ale tehnologiei Galera, precum și subiecte mai avansate și cunoștințe practice legate de configurarea, optimizarea și administrarea unui cluster Galera.
  14 hours
  Cursul de formare MySQL Administration se adresează tuturor celor care doresc să administreze serverul de baze de date MySQL. Este un curs cuprinzător care acoperă toate sarcinile de administrator. Cursul explică modul în care funcționează MySQL Database, ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi, cum putem securiza serverul MySQL Database și cum îl putem configura. Pe parcursul cursului de formare veți învăța cum să gestionați conturile de utilizator și cum funcționează sistemul de privilegii de acces MySQL. De asemenea, veți învăța cum să vă întrețineți baza de date, să faceți copii de rezervă și să recuperați bazele de date și să efectuați recuperarea în caz de accident.
  21 hours
  Acest curs personalizat a fost conceput special în conformitate cu cerințele oferite de Now Managed Learning Services
  14 hours
  Percona Serverul pentru MySQL face parte dintr-un sistem integrat de soluții pentru bazele de date, który asigură o performanță mai bună, fiabilitate și costuri mai mici de utilizare (în cazul utilizării pachetului). Jest este unic dezvoltat pentru Platforma Percona Software Tool, które garantează crearea de backup online, compresia datelor și diagnosticarea rapidă și rezolvarea problemelorów.
  14 hours
  Proxy SQL este un proxy pentru My SQL , Percona Server și MariaDB . Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să utilizeze o abordare proxy pentru a asigura disponibilitate ridicată pentru bazele de date bazate pe My SQL . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Instalați și configurați Proxy SQL .
  • Activați mii de conexiuni de bază de date simultane pe mai multe servere backend.
  • Implementați mai multe proxy-uri care acoperă numeroase instanțe de bază.
  • Optimizați performanța unui cluster My SQL , fără a modifica aplicațiile de interogare.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  • Pentru a afla mai multe despre Proxy SQL , accesați: https://proxysql.com/

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana MySQL Cursuri, Seara MySQL Training, MySQL Camp, MySQL Cu instructor, Sfarsit de saptamana MySQL Training, Seara MySQL Cursuri, MySQL Coaching, MySQL Instructor, MySQL Trainer, MySQL Cursuri, MySQL Clase, MySQL Pe pagina, MySQL curs privat, MySQL one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions