Cursuri MySQL

Cursuri MySQL

Local, instructor-led live MySQL training courses demonstrate through discussion and hands-on practice the fundamentals of MySQL.

MySQL training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live MySQL training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Audiență: orice profesioniști IT care aspiră să devină DBA sau profesioniști de suport baze de date pe bază de date MySql pe platforme linx / windows.

Format: 40% teoretice / prelegeri, 60% practice / mâini pe laborator
14 hours
Overview
Cursul de pregătire pentru administrația MariaDB este pentru oricine dorește să administreze serverul de bază de date MariaDB Este un curs cuprinzător care acoperă toate atribuțiile administratorului Cursul explică modul în care funcționează baza de date MariaDB, ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi, cum putem asigura serverul de baze de date MariaDB și îl putem configura În timpul cursului veți învăța cum să gestionați conturile de utilizatori și cum funcționează sistemul de acces MariaDB Access Privilege De asemenea, veți afla cum să vă mențineți baza de date, să vă salvați și să recuperați bazele dvs de date și să efectuați recuperarea de accidente .
28 hours
Overview
MariaDB este o furcă a MySQL și unul dintre cele mai populare servere de baze de date În acest training instruit, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să administreze MariaDB pentru disponibilitate și performanță ridicată Alte subiecte includ backup și recuperare, securitate și grupare Public Dezvoltatori Administratorii de baze de date Administratorii de sistem Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Overview
Acest curs este destinat administratorilor de baze de date.

Cursul prezintă opțiuni pentru soluții de înaltă disponibilitate utilizând Galera Cluster.

Veți învăța elementele de bază ale tehnologiei Galera, precum și subiecte mai avansate și cunoștințe practice legate de configurarea, optimizarea și administrarea unui cluster Galera.
14 hours
Overview
Cursul de formare pentru administrarea MySQL este pentru oricine dorește să administreze serverul de baze de date MySQL. Este un curs cuprinzător care acoperă toate atribuțiile administratorului.

Cursul explică modul în care funcționează baza de date MySQL, ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi, cum putem securiza serverul de baze de date MySQL și îl putem configura. În timpul cursului veți învăța cum să gestionați conturile de utilizator și cum funcționează MySQL Access Privilege System. De asemenea, veți afla cum să vă mențineți baza de date, să vă salvați și să recuperați bazele dvs. de date și să efectuați recuperarea de accidente.
14 hours
Overview
Serverul Percona pentru MySQL face parte dintr-un sistem integrat de soluții de bază de date care oferă performanțe mai bune, fiabilitate și costuri mai mici de utilizare (când se utilizează pachetul) Acesta este un instrument unic dezvoltat pentru platforma software Percona care garantează copierea de rezervă online, comprimarea datelor și diagnosticarea instantanee și rezolvarea problemelor .
14 hours
Overview
Acest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date din orice bază de date și pentru a crea rapoarte. Membrii cursului vor învăța:

- cum să scrieți interogări SQL
- ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
- care sunt relațiile și cum să le creezi
- structura datelor
- diferențele dintre dialectele SQL (Oracle, T-SQL, ANSI)
- abilități practice pentru scrierea de interogări

Acest curs SQL se ocupă de genericul ANSI SQL. Acesta poate fi utilizat în orice bază de date, inclusiv Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL orice alte baze de date relaționale.
14 hours
Overview
- Cum se construiește o interogare?
- Ce oportunități are SQL într-o bază de date MySQL?
- Ce este o bază de date relațională?
- Care este structura și comenzile SQL?
7 hours
Overview
Acest curs a fost creat pentru persoanele deja familiarizate cu SQL. Cursul vă introduce în secretele comune tuturor bazelor de date SQL, precum și în sintaxa specifică MySQL, funcții și caracteristici.
420 hours
Overview
În acest training instruit, participanții vor învăța bazele dezvoltării web, pe măsură ce parcurg crearea și implementarea unei aplicații de probă Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Proiectați și implementați noi caracteristici ale utilizatorilor Optimizați aplicațiile web pentru a maximiza viteza și scala Scrieți codul clienților pentru aplicațiile bazate pe web Creați aplicații de producție rapide, ușor de utilizat, cu volum mare și dezvoltați rapid prototipuri Public Dezvoltatori web pentru incepatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana MySQL Cursuri, Seara MySQL Training, MySQL Camp, MySQL Cu instructor, Sfarsit de saptamana MySQL Training, Seara MySQL Cursuri, MySQL Coaching, MySQL Instructor, MySQL Trainer, MySQL Cursuri, MySQL Clase, MySQL Pe pagina, MySQL curs privat, MySQL one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!