Cursuri Oracle

Cursuri Oracle

Local, instructor-led live Oracle Database (Oracle RDBMS or Oracle) training courses demonstrate through discussion and hands-on practice the fundamentals of Oracle. Oracle training is available as "onsite live training" or "remote live training". România onsite live Oracle trainings can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop. NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
sqlfunSQL Fundamentals14 oreAcest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date din orice bază de date și pentru a crea rapoarte. Membrii cursului vor învăța:

- cum să scrieți interogări SQL
- ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
- care sunt relațiile și cum să le creezi
- structura datelor
- diferențele dintre dialectele SQL (Oracle, T-SQL, ANSI)
- abilități practice pentru scrierea de interogări

Acest curs SQL se ocupă de genericul ANSI SQL. Acesta poate fi utilizat în orice bază de date, inclusiv Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL orice alte baze de date relaționale.
oplsqlfunORACLE PL/SQL Fundamentals21 oreAcest curs de 3 zile oferă o introducere în ORACLE PL / SQL, un mediu de dezvoltare a aplicațiilor care permite scrierea procedurilor, funcțiilor și declanșatorilor stocați folosind comenzi SQL și PL / SQL.

Cursul are forma unui atelier, cu o combinație de prelegeri, exemple de lucru și exerciții practice. Deși conținutul poate fi personalizat, sunt necesare cel puțin 2 zile pentru a acoperi elementele de bază.

Notele complete de curs sunt furnizate împreună cu fișiere de baze de date exemplu, exemple de fișiere SQL și instrumente software gratuite pentru a fi utilizate în accesarea unei baze de date ORACLE.
osqlfunORACLE SQL Fundamentals21 oreAcest curs de 3 zile oferă o introducere în SQL Developer, SQL * Plus și SQL, limba de interogare structurată utilizată pentru a accesa o bază de date relațională și include noile caracteristici ale ultimei versiuni a ORACLE. Principiile învățate pot fi, de asemenea, aplicate la bazele de date atât de diverse precum Microsoft SQL Server, MySQL, Access, Informix și DB2.

Cursul are forma unui atelier, cu o combinație de prelegeri, exemple de lucru și exerciții practice. Deși conținutul poate fi personalizat, sunt necesare cel puțin 2 zile pentru a acoperi elementele de bază.

Notele complete de curs sunt furnizate împreună cu fișiere de baze de date exemplu, exemple de fișiere SQL și instrumente software gratuite pentru a fi utilizate în accesarea unei baze de date ORACLE.
osqlintOracle SQL Intermediate14 orePublic

Toți care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de bază în Oracle SQL și, de asemenea, să sistematizeze deja cunoștințele dobândite.

Formatul cursului

25% prelegeri, 75% laboratoare
osqlideOracle SQL Intermediate - Data Extraction14 oreObiectivul cursului este de a permite participanților să obțină o manieră a modului de lucru cu limba SQL în baza de date Oracle pentru extragerea datelor la nivel intermediar.
osqldevdmOracle SQL for development and database management35 oreAcest curs de 5 zile demonstrează modul în care se utilizează Oracle SQL pentru dezvoltarea de baze de date și gestionarea bazelor de date.
berkeleydbBerkeley DB for Developers21 oreBerkeley DB (BDB) este o bibliotecă software destinată furnizării unei baze de date integrate de înaltă performanță pentru date cheie / valoare Berkeley DB este scris în C cu legături API pentru C ++, C #, Java, Perl, PHP, Python, Ruby, Smalltalk, Tcl și multe alte limbi de programare Berkeley DB nu este o bază de date relațională [1] Acest curs va introduce arhitectura și capabilitățile programului Berkeley DB și va participa la cursuri prin dezvoltarea propriei aplicații de probă folosind Berkeley DB Public Dezvoltatori de aplicații Ingineri de software Consultanți tehnici Formatul cursului Prelegere parte, discuție parțială, elaborarea și punerea în aplicare a testelor, teste de înțelegere a măsurătorilor .
sqladvalsSQL Advanced level for Analysts 21 oreScopul acestui curs este de a oferi o înțelegere clară a utilizării SQL pentru diferite baze de date (Oracle, SQL Server, MS Access) Înțelegerea funcțiilor analitice și a modul în care să vă alăturați diferitelor tabele într-o bază de date vă va ajuta pe delegații să mute analiza datelor operațiuni în partea de bază de date, în loc de a face acest lucru în aplicația MS Excel Acest lucru poate, de asemenea ajutați în crearea oricărui sistem IT, care utilizează orice bază de date relațională .
ENG-ADM-ORACLE12c-MMOracle 12c database administration28 oreInstruirea este destinată nu numai administratorilor de baze de date Oracle, care încep să lucreze cu serverele Oracle și care deja lucrează la un astfel de sistem și doresc să învețe despre noile modele futures în versiunea 12c Această instruire poate fi de asemenea utilă pentru programatorii care datorită înțelegerii arhitecturii serverului și a regulilor mecanismelor sale vor putea crea aplicații eficiente care să funcționeze cu baza de date Oracle 12c .
osqlbgnOracle SQL for beginners21 oreascultătorii

Această instruire se adresează persoanelor care încep să lucreze cu limba SQL în baza de date Oracle

Răspunsul cursului pentru întrebări:

- Cum se construiește o interogare?
- Ce posibilități au SQL?
- Ce este o bază de date relațională?
- Care este structura și comenzile SQL
osqladvOracle SQL Advanced14 oreascultătorii

Acest curs este destinat persoanelor care doresc să utilizeze funcțiile avansate ale SQL în Oracle

Cursul răspunde la întrebări

- Cum se construiesc interogări avansate?
- Cum puteți crea rapoarte avansate?

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Berkeley DB for Developers - Constanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-01-01 09:304500EUR / 5300EUR
Berkeley DB for Developers - Bucuresti, Centru NordMie, 2019-01-02 09:304500EUR / 5300EUR
Berkeley DB for Developers - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMie, 2019-01-09 09:304500EUR / 5300EUR
Berkeley DB for Developers - Iasi, Piata UniriiMar, 2019-01-29 09:304500EUR / 5300EUR
Berkeley DB for Developers - Brasov, Strada Calea BucurestiLun, 2019-02-04 09:304500EUR / 5300EUR
Sfarsit de saptamana Oracle Cursuri, Seara Oracle Training, Oracle Camp, Oracle Cu instructor, Sfarsit de saptamana Oracle Training, Seara Oracle Cursuri, Oracle Coaching, Oracle Instructor, Oracle Trainer, Oracle Cursuri, Oracle Clase, Oracle Pe pagina, Oracle curs privat, Oracle one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
IoT ( Internet of Things) for Entrepreneurs, Managers and InvestorsBucuresti, Centru NordMar, 2019-02-05 09:30N/A / 5525EUR
Data analysis with TableauConstanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-02-19 09:303150EUR / 3750EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!