Cursuri MariaDB

Cursuri MariaDB

Cursurile locale de instruire MariaDB, instruite live, demonstrează prin intermediul discuțiilor interactive și al practicii manuale cum funcționează baza de date MariaDB, ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi și cum putem asigura serverul de bază de date MariaDB și îl configuram Instruirea MariaDB este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

MariaDB Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Cursul de pregătire administrativă MariaDB este pentru oricine dorește să administreze serverul de baze de date MariaDB . Este un curs cuprinzător care acoperă toate îndatoririle de administrator.

Cursul explică modul în care funcționează Database MariaDB , ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi, cum putem asigura securitatea Database MariaDB și configurarea acesteia. În timpul cursului de formare, veți învăța cum să gestionați conturile de utilizator și cum funcționează sistemul de privilegii de Access MariaDB . De asemenea, veți învăța cum să vă mențineți baza de date, să faceți backup și să vă recuperați bazele de date și să efectuați recuperarea blocărilor.
21 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat administratorilor de baze de date.

Cursul prezintă opțiuni pentru soluții de înaltă disponibilitate utilizând Galera Cluster.

Veți învăța elementele de bază ale tehnologiei Galera, precum și subiecte mai avansate și cunoștințe practice legate de configurarea, optimizarea și administrarea unui cluster Galera.
28 hours
Sinoptic
- Administratori și dezvoltatori Linux / Unix creat și interesați de implicarea în serverele LInux / Unix
- Chiar și începătorii, care dețin abilitățile și cunoștințele de bază pe Linux , pot fi la curent cu acest curs, doar dacă urmați în detaliu laboratorul și explicația instructorului.
- Acest curs este destinat să practice suficient de gestionat servere Linux și să demonstreze că este foarte ușor de înțeles serverele Linux / Unix.
- Acest curs va fi oferit publicului cu 40% prelegeri, 50% laboratoare și 10% Q&A. Acest curs de cinci zile accentuează puternic activitățile bazate pe laborator.
- Veți afla cum să implementați și să gestionați cele mai mari 4 servere Linux care oferă servicii de rețea extrem de utile într-un mediu de întreprindere critic pentru misiuni.
- Poate fi livrat pe orice distribuție (Fedora, CentOS sunt utilizate frecvent)
28 hours
Sinoptic
MariaDB este o furculiță a My SQL și unul dintre cele mai populare servere de baze de date.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să gestioneze MariaDB pentru o mare disponibilitate și performanță. Alte subiecte includ backup și recuperare, securitate și clustering.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Sfarsit de saptamana MariaDB Cursuri, Seara MariaDB Training, MariaDB Camp, MariaDB Cu instructor, Sfarsit de saptamana MariaDB Training, Seara MariaDB Cursuri, MariaDB Coaching, MariaDB Instructor, MariaDB Trainer, MariaDB Cursuri, MariaDB Clase, MariaDB Pe pagina, MariaDB curs privat, MariaDB one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions