Cursuri MariaDB

Cursuri MariaDB

Cursurile locale de instruire MariaDB, instruite live, demonstrează prin intermediul discuțiilor interactive și al practicii manuale cum funcționează baza de date MariaDB, ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi și cum putem asigura serverul de bază de date MariaDB și îl configuram Instruirea MariaDB este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
- Creat Administratori și dezvoltatori Linux / Unix care sunt interesați să se implice în serverele LInux / Unix
- Chiar și începătorii, care au abilitățile și cunoștințele de bază de pe Linux , pot prinde acest curs doar dacă urmați în detaliu laboratorul instructorului și explicația acestuia.
- Acest curs este destinat să exercite suficiente Gestionarea serverelor Linux și să demonstreze că este foarte ușor de înțeles serverele Linux / Unix.
- Acest curs va fi difuzat publicului cu 40% dintre prelegeri, 50% laboratoare și 10% Q & A. Acest curs de cinci zile pune accentul pe activitățile bazate pe laborator.
- Veți învăța cum să implementați și să gestionați Top 4 Linux Servers care oferă servicii de rețea extrem de utile pentru mediul de afaceri critic.
- Acesta poate fi livrat pe orice distribuție (Fedora, CentOS sunt utilizate în mod obișnuit)
14 hours
Sinoptic
Cursul de instruire Administrație MariaDB este pentru oricine dorește să administreze serverul de bază de date MariaDB . Este un curs cuprinzător care acoperă toate atribuțiile administratorului.

Cursul explică modul în care funcționează Database MariaDB , ce instrumente sunt disponibile, cum le putem folosi, cum putem asigura serverul de Database MariaDB și îl putem configura. În timpul cursului veți învăța cum să gestionați conturile de utilizatori și cum funcționează sistemul de Access MariaDB Access Privilege System. De asemenea, veți afla cum să vă mențineți baza de date, să vă salvați și să vă recuperați bazele de date și să efectuați recuperarea de accidente.
28 hours
Sinoptic
MariaDB este o furculiță a My SQL și unul dintre cele mai populare servere de baze de date.

În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să gestioneze MariaDB pentru o mare disponibilitate și performanță. Alte subiecte includ backup și recuperare, securitate și clustering.

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Sinoptic
Acest curs este destinat administratorilor de baze de date.

Cursul prezintă opțiuni pentru soluții de înaltă disponibilitate utilizând Galera Cluster.

Veți învăța elementele de bază ale tehnologiei Galera, precum și subiecte mai avansate și cunoștințe practice legate de configurarea, optimizarea și administrarea unui cluster Galera.
Sfarsit de saptamana MariaDB Cursuri, Seara MariaDB Training, MariaDB Camp, MariaDB Cu instructor, Sfarsit de saptamana MariaDB Training, Seara MariaDB Cursuri, MariaDB Coaching, MariaDB Instructor, MariaDB Trainer, MariaDB Cursuri, MariaDB Clase, MariaDB Pe pagina, MariaDB curs privat, MariaDB one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!