Cursuri ClickHouse

Cursuri ClickHouse

Cursurile de instruire ClickHouse live, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează, prin practică interactivă, cum să configurați, să gestionați și să utilizați ClickHouse pentru procesarea interogărilor SQL mai rapid decât sistemele tradiționale de gestionare a bazelor de date. Instruirea ClickHouse este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

ClickHouse Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
ClickHouse este un sistem de gestionare a datelor cu sursă deschisă (DBMS) pentru prelucrarea analitică online (OLAP). Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și profesioniștilor IT care doresc să stabilească, să gestioneze și să utilizeze ClickHouse pentru a procesa SQL întrebări mai repede decât sistemele tradiționale de gestionare a datelor de bază. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea și configurarea ClickHouse. Înțelegeți caracteristicile și arhitectura ClickHouse. Cunoașteți diferențele dintre ClickHouse și alte sisteme de date (MySQL, PostgreSQL, etc.) Configurați autentificarea utilizatorului, rolurile și controlul accesului în ClickHouse. Încearcă SQL interogări, manipulează datele și administrează tabele în ClickHouse. Aplicați instrumente și tehnici administrative pentru a optimiza performanța. Implementarea integrărilor personalizate cu sistemele externe (MySQL, PostgreSQL, MongoDB, Apache Kafka, etc.)
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana ClickHouse Cursuri, Seara ClickHouse Training, ClickHouse Camp, ClickHouse Cu instructor, Sfarsit de saptamana ClickHouse Training, Seara ClickHouse Cursuri, ClickHouse Coaching, ClickHouse Instructor, ClickHouse Trainer, ClickHouse Cursuri, ClickHouse Clase, ClickHouse Pe pagina, ClickHouse curs privat, ClickHouse one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions