Cursuri Graph Database

Cursuri Graph Database

Cursurile de instruire la nivel local, instruite live Graph oferă cursuri de practică cu privire la modul de utilizare a bazei de date Graph, care utilizează teoria graficelor pentru a stoca, a cartona și a interoga relațiile Gestiunea bazei de date grafice este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Graph Database Subcategories

Graph Database Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Blazegraph este o bază de date grafice RDF bazată pe Java , pentru stocarea și reprezentarea datelor cu relații complexe. Acceptă Blueprints și RDF / SPARQL 1.1.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Blazegraph pentru a capta date complexe în format grafic pentru a fi recuperate dintr-o serie de aplicații de probă. Toate exercițiile vor fi efectuate manual într-un mediu de laborator viu.

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Instalați și configurați Blazegraph în regim autonom, modul în Blazegraph (opțional) sau în mod încorporat (opțional)
- Creați, testați și implementați o aplicație de probă pentru interogarea datelor complexe într-un Blazegraph date Blazegraph
- Înțelegeți cum să folosiți GPU (unitate de procesare grafică) pentru a accelera calculele

Public

- Dezvoltatori

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice

Notă

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Sinoptic
FlockDB este o bază de date cu distribuție open-source distribuită, faulttolerant pentru gestionarea graficelor de rețea largi, dar puțin adânci A fost inițial folosit de Twitter pentru a stoca relațiile între utilizatori În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configureze și să folosească o bază de date FlockDB pentru a răspunde la întrebările din rețelele sociale, cum ar fi cine urmează cine, cine îi blochează etc Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați FlockDB Înțelegeți caracteristicile unice ale FlockDB, în raport cu alte baze de date grafice, cum ar fi Neo4j Utilizați FlockDB pentru a menține un set de date grafice mari Utilizați FlockDB împreună cu MySQL pentru a oferi capabilități de stocare distribuite Interogați, creați și actualizați marginile grafice extrem de rapide Scalare FlockDB orizontal pentru a fi utilizat în medii on-line, lowlatency, high-throughput Public Dezvoltatori Tehnicieni de baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Sinoptic
Un număr mare de probleme ale lumii reale pot fi descrise în termeni de grafice De exemplu, graficul Web, graficul rețelei sociale, graficul rețelei de tren și graficul de limbă Aceste grafice tind să fie extrem de mari; prelucrarea acestora necesită un set specializat de instrumente și procese, aceste instrumente și procese pot fi denumite Graph Computing (cunoscut și sub numele de Graph Analytics) În acest training instruit, participanții vor învăța despre ofertele de tehnologie și abordările de implementare pentru prelucrarea datelor grafice Scopul este de a identifica obiectele din lumea reală, de caracteristicile și relațiile lor, apoi de a modela aceste relații și de a le procesa ca date folosind o abordare grafică de calcul Începem cu o privire de ansamblu largă și se restrânge instrumentele specifice pe măsură ce trecem printr-o serie de studii de caz, exerciții de manevră și implementări live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți modul în care datele grafice persistă și traversează Selectați cel mai bun cadru pentru o anumită sarcină (de la baze de date grafice la cadre de procesare în bloc) Implementați Hadoop, Spark, GraphX ​​și Pregel pentru a efectua calcul grafic în mai multe mașini în paralel Vizualizați problemele mari de date realworld din punct de vedere al graficelor, proceselor și traverselor Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Sinoptic
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at engineers who wish to use JanusGraph to process very large graphs that require abnormal storage and computational capacity.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure JanusGraph.
- Integrate JanusGraph with multiple backend storage systems (Cassandra, HBase, etc.) and multiple indexing software (Elasticsearch, Solr, etc.).
- Configure multiples machines into a cluster for use by JanusGraph.
- Query the database using the Gremlin query language.
- Process graph data at scale, beyond what a single machine can provide.
- Support thousands of concurrent users traversing graph data in real time.
- Query graph data for analysis.
21 hours
Sinoptic
relaționale, bazate pe tabele de baze de date, ar fi Oracle și MySQL au fost mult timp standardul pentru organizarea și stocarea datelor. Cu toate acestea, dimensiunea tot mai mare și fluiditatea datelor au făcut dificilă pentru aceste sisteme tradiționale pentru a executa în mod eficient interogări extrem de complexe cu privire la datele. Imaginați-vă înlocuirea de stocare de date bazate pe rânduri și coloane cu stocare de date bazate pe obiect, prin care entități (de exemplu, o persoană) ar putea fi stocate ca noduri de date, apoi cu ușurință interogate pe baza lor vasta, multi-liniară relație cu alte noduri. Și imaginați-vă interogarea aceste conexiuni și obiectele lor asociate și proprietățile folosind o sintaxa Compact, de până la 20 de ori mai ușoare decât SQL. Aceasta este ceea ce grafice de baze de date, ar fi neo4j oferta.

în acest instructor-condus, vii hands-on de formare, vom înfiinta un proiect live și pune în practică abilitățile de a modela, administra și accesa datele folosind neo4j. Noi contrast și compara bazele de date grafice cu baze de date bazate pe SQL, precum și alte baze de date NoSQL și să clarifice atunci când și în cazul în care are sens să pună în aplicare fiecare în infrastructura dumneavoastră.

format al cursului

- grele accentul pe hands-on practică. Cele mai multe dintre conceptele sunt învățate prin mostre, exerciții și hands-on dezvoltare.

Upcoming Graph Database Courses

Sfarsit de saptamana Graph Database Cursuri, Seara Graph Database Training, Graph Database Camp, Graph Database Cu instructor, Sfarsit de saptamana Graph Database Training, Seara Graph Database Cursuri, Graph Database Coaching, Graph Database Instructor, Graph Database Trainer, Graph Database Cursuri, Graph Database Clase, Graph Database Pe pagina, Graph Database curs privat, Graph Database one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions