Cursuri Graph Database

Cursuri Graph Database

Online sau la fața locului, cursurile live de instruire Graph Database conduse de instructor demonstrează, prin practică, modul în care Graph Database utilizează teoria graficelor pentru a stoca, a mapa și a interoga relațiile. Instruirea Graph Database este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Graph Database Subcategories

Graph Database Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
FlockDB este o bază de date cu distribuție open-source distribuită, faulttolerant pentru gestionarea graficelor de rețea largi, dar puțin adânci A fost inițial folosit de Twitter pentru a stoca relațiile între utilizatori În acest training instruit, participanții vor învăța cum să configureze și să folosească o bază de date FlockDB pentru a răspunde la întrebările din rețelele sociale, cum ar fi cine urmează cine, cine îi blochează etc Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați FlockDB Înțelegeți caracteristicile unice ale FlockDB, în raport cu alte baze de date grafice, cum ar fi Neo4j Utilizați FlockDB pentru a menține un set de date grafice mari Utilizați FlockDB împreună cu MySQL pentru a oferi capabilități de stocare distribuite Interogați, creați și actualizați marginile grafice extrem de rapide Scalare FlockDB orizontal pentru a fi utilizat în medii on-line, lowlatency, high-throughput Public Dezvoltatori Tehnicieni de baze de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Un număr mare de probleme ale lumii reale pot fi descrise în termeni de grafice De exemplu, graficul Web, graficul rețelei sociale, graficul rețelei de tren și graficul de limbă Aceste grafice tind să fie extrem de mari; prelucrarea acestora necesită un set specializat de instrumente și procese, aceste instrumente și procese pot fi denumite Graph Computing (cunoscut și sub numele de Graph Analytics) În acest training instruit, participanții vor învăța despre ofertele de tehnologie și abordările de implementare pentru prelucrarea datelor grafice Scopul este de a identifica obiectele din lumea reală, de caracteristicile și relațiile lor, apoi de a modela aceste relații și de a le procesa ca date folosind o abordare grafică de calcul Începem cu o privire de ansamblu largă și se restrânge instrumentele specifice pe măsură ce trecem printr-o serie de studii de caz, exerciții de manevră și implementări live Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți modul în care datele grafice persistă și traversează Selectați cel mai bun cadru pentru o anumită sarcină (de la baze de date grafice la cadre de procesare în bloc) Implementați Hadoop, Spark, GraphX ​​și Pregel pentru a efectua calcul grafic în mai multe mașini în paralel Vizualizați problemele mari de date realworld din punct de vedere al graficelor, proceselor și traverselor Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
JanusGraph este o bază de date grafică pentru stocarea și căutarea graficelor care conțin sute de miliarde de verticale și margine distribuite prin intermediul unui cluster multi-machine. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze JanusGraph pentru a procesa graficele foarte mari care necesită stocare anormală și capacitate de calcul. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalare şi configurare JanusGraph. Integrare JanusGraph cu mai multe sisteme de stocare backend (Cassandra, HBase, etc.) și mai multe software-uri de indexare (Elasticsearch, Solr, etc.• & nbsp; Configurați mai multe mașini într-un cluster pentru utilizare prin JanusGraph. Căutați baza de date folosind limba de căutare Gremlin. Procesarea datelor grafice la scară, dincolo de ceea ce o singură mașină poate oferi. Suport pentru mii de utilizatori concurenți care traversează datele grafice în timp real. Query graph date pentru analiză.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Baza de date relativă, bazată pe tabel, cum ar fi Oracle și MySQL au fost de mult timp standardul pentru organizarea și stocarea datelor. Cu toate acestea, creșterea dimensiunii și fluidității datelor au făcut dificil pentru aceste sisteme tradiționale să execute în mod eficient întrebări foarte complexe cu privire la datele. Imaginați-vă înlocuirea stocării de date bazate pe rânduri și coloane cu stocarea de date bazată pe obiect, prin care entitățile (de exemplu, o persoană) ar putea fi stocate ca noduri de date, apoi ușor solicitate pe baza relației lor extinse, multi-lineare cu alte noduri. Și imaginați-vă căutarea acestor conexiuni și a obiectelor și proprietăților lor asociate folosind o sintaxă compactă, de până la 20 de ori mai ușoară decât SQL. Aceasta este ceea ce oferă bazele de date grafice, cum ar fi neo4j. În această instruire condusă de instructori, formare live hands-on, vom stabili un proiect live și vom pune în practică abilitățile de modelare, gestionare și acces la datele dvs. folosind neo4j. Noi contrastăm și comparăm bazele de date grafice cu bazele de date SQL, precum și alte bazele de date NoSQL și clarificăm când și unde este rezonabil să se implementeze fiecare în infrastructura dvs. Formatul cursului
  Un accent semnificativ pe practică. Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare practică.
14 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Neo4j AuraDB graph database to build cloud applications with high availability and zero administration. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing graph database applications with Neo4j AuraDB.
 • Understand the features, core concepts, and architecture of Neo4j AuraDB.
 • Learn how to build and scale graph database applications in the cloud.
 • Enhance cloud security with AuraDB's pre-configured authentication and encryption features.
 • Migrate existing Neo4j databases to AuraDB.
21 hours
Blazegraph este o bază de date grafice RDF bazată pe Java , pentru stocarea și reprezentarea datelor cu relații complexe. Acceptă Blueprints și RDF / SPARQL 1.1. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să folosească Blazegraph pentru a capta date complexe în format grafic pentru a fi recuperate dintr-o serie de aplicații de probă. Toate exercițiile vor fi efectuate manual într-un mediu de laborator viu. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Blazegraph în regim autonom, modul în Blazegraph (opțional) sau în mod încorporat (opțional)
 • Creați, testați și implementați o aplicație de probă pentru interogarea datelor complexe într-un Blazegraph date Blazegraph
 • Înțelegeți cum să folosiți GPU (unitate de procesare grafică) pentru a accelera calculele
Public
 • Dezvoltatori
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Graph Database Cursuri, Seara Graph Database Training, Graph Database Camp, Graph Database Cu instructor, Sfarsit de saptamana Graph Database Training, Seara Graph Database Cursuri, Graph Database Coaching, Graph Database Instructor, Graph Database Trainer, Graph Database Cursuri, Graph Database Clase, Graph Database Pe pagina, Graph Database curs privat, Graph Database one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions