Cursuri Neo4j

Cursuri Neo4j

Cursurile de instruire live Neo4j, instruite live, demonstrează prin practica manuală modul de modelare, gestionare și accesare a datelor într-un proiect live Noi contrastăm și comparăm bazele de date grafice cu bazele de date SQLbased precum și alte baze de date NoSQL și clarificăm când și unde este logic să implementăm fiecare în cadrul infrastructurii dumneavoastră Instruirea neo4j este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Neo4j Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
relaționale, bazate pe tabele de baze de date, ar fi Oracle și MySQL au fost mult timp standardul pentru organizarea și stocarea datelor. Cu toate acestea, dimensiunea tot mai mare și fluiditatea datelor au făcut dificilă pentru aceste sisteme tradiționale pentru a executa în mod eficient interogări extrem de complexe cu privire la datele. Imaginați-vă înlocuirea de stocare de date bazate pe rânduri și coloane cu stocare de date bazate pe obiect, prin care entități (de exemplu, o persoană) ar putea fi stocate ca noduri de date, apoi cu ușurință interogate pe baza lor vasta, multi-liniară relație cu alte noduri. Și imaginați-vă interogarea aceste conexiuni și obiectele lor asociate și proprietățile folosind o sintaxa Compact, de până la 20 de ori mai ușoare decât SQL. Aceasta este ceea ce grafice de baze de date, ar fi neo4j oferta.

în acest instructor-condus, vii hands-on de formare, vom înfiinta un proiect live și pune în practică abilitățile de a modela, administra și accesa datele folosind neo4j. Noi contrast și compara bazele de date grafice cu baze de date bazate pe SQL, precum și alte baze de date NoSQL și să clarifice atunci când și în cazul în care are sens să pună în aplicare fiecare în infrastructura dumneavoastră.

format al cursului

- grele accentul pe hands-on practică. Cele mai multe dintre conceptele sunt învățate prin mostre, exerciții și hands-on dezvoltare.

Upcoming Neo4j Courses

Sfarsit de saptamana Neo4j Cursuri, Seara Neo4j Training, Neo4j Camp, Neo4j Cu instructor, Sfarsit de saptamana Neo4j Training, Seara Neo4j Cursuri, Neo4j Coaching, Neo4j Instructor, Neo4j Trainer, Neo4j Cursuri, Neo4j Clase, Neo4j Pe pagina, Neo4j curs privat, Neo4j one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions