Cursuri Microsoft SQL Server

Cursuri Microsoft SQL Server

Cursurile de formare Microsoft SQL Server (cunoscute și sub numele de MS SQL Server sau pur și simplu SQL Server), conduse de instructor, online sau la fața locului, demonstrează prin exersare practică noțiunile fundamentale ale Microsoft SQL Server. Instruirea Microsoft SQL Server este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

MS SQL Server Subcategories

SQL Server Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Microsoft SQL Server 2019 este un sistem de gestionare a bazelor de date relaționale (RDBMS) care oferă suport pentru stocarea și preluarea datelor și gestionarea volumului de lucru al datelor.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează administratorilor de baze de date la nivel avansat care doresc să învețe cum să configureze și să gestioneze volumul de lucru de date în bazele de date.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Creați și gestionați baze de date, tabele și interogări. Gestionați performanța interogărilor. Creați și restaurați copii de siguranță ale bazei de date.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Acest curs de instruire SQL este destinat persoanelor care doresc să obțină abilitățile necesare pentru a extrage și analiza date din orice bază de date și pentru a crea rapoarte. Membrii cursului vor învăța:
 • cum să scrieți interogări SQL
 • ce baze de date relaționale sunt și cum le putem folosi
 • care sunt relațiile și cum să le creezi
 • structura datelor
 • diferențele dintre T-SQL și alte dialecte
 • abilități practice pentru scrierea de interogări
Acest curs SQL se ocupă de dialectul Microsoft T-SQL. Dacă sunteți interesat de generic SQL, vă rugăm să consultați cursul Fundamentals SQL.
14 hours
Scopul acestui curs este de a oferi o înțelegere clară a utilizării avansate a ( SQL ) pentru Microsoft SQL Server și utilizarea avansată a Transact- SQL . Pentru o acoperire mai aprofundată a temelor, acest curs poate fi rulat ca curs de trei zile.
7 hours
Delegatii vor obtine o intelegere a unora dintre caracteristicile mai avansate ale SQL Transact, precum si posibilitatea de a face fiecare din urmatoarele:
 • Utilizați interogări pentru a reveni la seturile complexe de rezultate
 • Gestionați obiectele de bază de date pentru a ajuta la performanța interogării
 • Tuneți interogările pentru a fi mai eficiente
Acest curs este pentru oricine utilizează în prezent Transact SQL pentru a extrage date dintr-o Microsoft SQL Server date Microsoft SQL Server și dorește să-și extindă cunoștințele în special în domeniul analizei datelor și al îmbunătățirii vitezei de interogare.
14 hours
Delegații vor înțelege principiile de bază ale limbajului structurat de interogări și vor putea să realizeze fiecare dintre următoarele acțiuni:
 • Construiți interogări pentru extragerea și filtrarea datelor dintr-o SQL date SQL Server
 • Creați rezultate sintetizate
 • Schimbarea, derivarea și formarea datelor pentru a se potrivi cu ieșirea necesară
 • Modificați datele și mențineți componentele și definițiile bazei de date
Acest curs este destinat oricui are nevoie de informații dintr-o Microsoft SQL Server date Microsoft SQL Server . Este potrivit fie pentru dezvoltatorii de sisteme, fie pentru cei din alte domenii, care trebuie să utilizeze SQL pentru a extrage și analiza date.
14 hours
Acest curs de pregătire SQL este destinat persoanelor care doresc să dobândească abilități de bază pentru a face față SQL Database SQL Server. Cursul îi va ajuta pe membri să învețe:
 • Cum să lucrați cu SQL Server și SQL Server Management Studio.
 • Înțelesul Database de Database s, SQL și RDBMS etc.
 • Cum să creați tabele, utilizați DDL, DML și DAL.
 • Care sunt diferitele pachete RDBMS de pe piață și cum se compară între ele.
 • O introducere a nr SQL și modul în care sunt organizațiile se schimbă în baze de date hibride.
21 hours
Cursul este conceput pentru administratori, dezvoltatori și dezvoltatori de baze de date. Obiectivele antrenamentului:
  să dobândească și să consolideze abilitățile de a crea și de a gestiona baze de date cunoașterea sintezei și utilizarea SQL pentru recuperarea și modificarea datelor aplicarea normelor de securitate în baza de date utilizarea elementelor avansate (replicare, automatizare, BI) utilizarea capacităților Microsoft SQL Server pentru a crea rapoarte și soluții complexe pentru dezvoltatori
14 hours
Formarea este dedicată elementelor de bază ale creării unui mediu de stocare a datelor bazat pe MS SQL Server 2008. Participanții la curs obțin baza pentru proiectarea și construirea unui depozit de date care funcționează pe MS SQL Server 2008. Obțineți cunoștințe despre cum să construiți un proces simplu ETL bazat pe SSIS și apoi să proiectați și să implementați un cub de date folosind SSAS. Participanții vor putea gestiona baza de date OLAP: creați și ștergeți baza de date OLAP Procesarea unei schimbări de partiție on-line. Participanții vor dobândi cunoștințe de scripting XML / A și MDX.
14 hours
Acest curs a fost creat pentru delegați deja familiarizați cu SQL în Microsoft SQL Server Mediu 2008/2012. Cursul se concentrează pe chestionarea și tuningul de chestionare pe bază de set, lucrând cu indicii și analizând planurile de execuție. Antrenamentul include, de asemenea, expresii de masă, funcții de clasament și cum să se ocupe de tabele partiționate.
21 hours
Acest curs este împărțit în 3 secțiuni principale și este format dintr-un amestec de prezentări și exerciții practice.
  VB.NET Limbă în Visual Studio 2012 VB.NET Orientarea obiectului VB.NET și SQL Server 2012
35 hours
După finalizarea acestui curs, studenții vor putea:
 • Intelege Core Database concepte
 • Creare obiecte Database
 • Manipulare date
 • Înțelegeți stocarea datelor
 • Administrarea unui Database
14 hours
Ca nucleu al platformei de date Microsoft, SQL Server este un sistem de gestionare a bazelor de date operaționale.
14 hours
Cursul răspunde la întrebări
  Cum să construim o întrebare? Ce oportunități au SQL? Ce este o bază de date relațională? Care este structura și SQL comenzi?
21 hours
Microsoft SQL Server is a relational database management system (RDBMS) for storing and retrieving data. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn the essentials of the SQL language needed to query a Microsoft SQL Server database. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Microsoft SQL Server
 • Query a Microsoft SQL Server database using Microsoft's Transact-SQL (T-SQL) language
 • Understand the essentials of database design
 • Optimize a database through normalization
 • Use aggregate functions to generate results similar to those of "pivot-tables"
 • Access Microsoft SQL Server through Excel
Audience
 • Data analysts
 • Business Intelligence professionals
 • Business managers
 • Excel experts who wish to expand their analysis skill set
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
Course Customization Options
 • This training is based on the latest version of Microsoft SQL Server
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
35 hours
Dezvoltatorii, analiștii și utilizatorii de afaceri trebuie să analizeze rapid cantități mari de date , să înțeleagă aceste date, să recupereze cunoștințe ascunse în interiorul acesteia și să raporteze împotriva diferitelor surse de date profesional și eficient. Acest curs le va permite să facă acest lucru cu SQL Server Business Intelligence . Cursul de 5 zile va acoperi componentele și instrumentele SQL Server utilizate pentru proiectele BI . Cursul va include, de asemenea, noile caracteristici din SQL Server BI 2016. Serviciile de raportare, serviciile de analiză și serviciile de integrare vor fi explorate și lucrate cu acestea. Componentele Business Intelligence din SQL Server sunt complet independente de bazele de date SQL Server, astfel încât pot fi utilizate peste orice surse de date. Prin urmare, nu este necesar să cunoaștem SQL Serverul în sine. 4 Top Takeaways din curs
 1. Faceți ca datele dvs. existente să lucreze mai mult pentru dvs.
 2. Integrați diverse magazine de date într-un singur depozit
 3. Transformați datele brute în informații de afaceri
 4. Creați rapoarte elocvente din date brute
35 hours
Această instruire intensivă oferă cunoștințele și abilitățile fundamentale de utilizare a Windows PowerShell pentru automatizarea administrării computerelor bazate pe Windows. Abilitățile predate în acest curs se aplică tuturor produselor Microsoft care utilizează Windows PowerShell pentru administrarea zilnică. Instruirea se concentrează în principal pe utilizarea Windows PowerShell ca interfață de linie de comandă interactivă, dar include și o acoperire a subiectelor de scripting și programare.
28 hours
SQL Server 2012 Integration Services (SSIS) is a comprehensive ETL (Extract, Transform, Load) toolset provided by Microsoft. It allows users to solve complex business problems by copying or downloading files, extracting and transforming data from different data sources, and loading data into one or several destinations. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at beginner to intermediate-level developers and database administrators who wish to gain proficiency in SQL Server 2012 Integration Services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the principles of ETL and the role of SSIS.
 • Create, deploy, and manage SSIS packages.
 • Design and implement Control Flow to define the flow of tasks in a package.
 • Implement Workflow and set up constraints for effective task execution.
 • Construct Data Flows to extract, transform, and load data.
 • Work with Variables and Containers to enhance package flexibility.
 • Manage Transactions to ensure data consistency.
 • Implement effective error handling and debugging techniques.
 • Set up Logging for tracking and monitoring.
 • Handle Slowly Changing Dimensions for managing changing data.
 • Deploy a Package for production use.
 • Implement Security measures to protect sensitive data.
 • Utilize Scripting to extend SSIS functionality.
 • Apply Best Practices for efficient and maintainable SSIS solutions.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
SSAS (SQL Server Analysis Services), is a Microsoft SQL Server transactional processing (OLAP) and data mining tool for analyzing data across multiple databases, tables or files. The semantic data models provided by SSAS are used by client applications such as Power BI, Excel, Reporting Services, and other data visualization tools. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use SSAS to analyze large volumes of data in databases and data warehouses. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure SSAS
 • Understand the relationship between SSAS, SSIS, and SSRS
 • Apply multidimensional data modeling to extract business insights from data
 • Design OLAP (Online Analytical Processing) cubes 
 • Query and manipulate multidimensional data using the MDX (Multidimensional Expressions) query language
 • Deploy real-world BI solutions using SSAS
Audience
 • BI (Business Intelligence) professionals
 • Data Analysts
 • Database and data warehousing professionals
 
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
Course Customization Options
 • This training is based on the latest version of Microsoft SQL Server and SSAS.
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Microsoft SQL Server Cursuri, Seara Microsoft SQL Server Training, SQL Server Camp, MS SQL Server Cu instructor, Sfarsit de saptamana MS SQL Server Training, Seara MS SQL Server Cursuri, SQL Server Coaching, MS SQL Server Instructor, MS SQL Server Trainer, Microsoft SQL Server Cursuri, SQL Server Clase, MS SQL Server Pe pagina, MS SQL Server curs privat, Microsoft SQL Server one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions