Cursuri Azure SQL Database

Cursuri Azure SQL Database

Cursurile de formare live Azure SQL Database, online sau la fața locului, demonstrează, prin exersare interactivă, elementele fundamentale și subiectele avansate ale Azure SQL Database. Instruirea Azure SQL Database este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Baza de date Azure SQL este cunoscută și sub denumirea de bază de date Microsoft Azure SQL, Microsoft Azure SQL sau AzureSQL. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Azure SQL Database Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
În primul rând, Oracle sistemele de gestionare a datelor de bază pot fi costisitoare și dificil de menținut pentru organizațiile de dimensiuni medii și mari. Migrația Oracle bazelor de date către Azure SQL (cunoscută și sub numele de Microsoft Azure SQL Database, Microsoft Azure SQL sau AzureSQL) sau PostgreSQL (cunoscută și sub numele de Postgres sau Postgre SQL) este o soluție practică pentru întreprinderile în creștere pentru a aborda gestionarea, întreținerea și scalabilitatea bazelor de date la un cost optim. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată administratorilor de date și arhitecților cloud care doresc să migreze Oracle baze de date la Azure SQL sau PostgreSQL. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Compara Azure SQL cu PostgreSQL pentru a alege baza de date care îndeplinește cel mai bine obiectivele și nevoile afacerii. Pregătiți bazele de date pentru a muta definițiile, datele și procedurile de la Oracle la AzureSQL sau PostgreSQL sistemul de bază de date. Faceți pași după migrație pentru a testa, a optimiza, a actualiza și a menține o bază de date migrată.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Azure SQL Database Cursuri, Seara Azure SQL Database Training, Azure SQL Database Camp, Azure SQL Database Cu instructor, Sfarsit de saptamana Azure SQL Database Training, Seara Azure SQL Database Cursuri, Azure SQL Database Coaching, Azure SQL Database Instructor, Azure SQL Database Trainer, Azure SQL Database Cursuri, Azure SQL Database Clase, Azure SQL Database Pe pagina, Azure SQL Database curs privat, Azure SQL Database one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions