Cursuri Citrix Hypervisor

Cursuri Citrix Hypervisor

Cursurile de formare Citrix Hypervisor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Citrix Hypervisor pentru a implementa, gestiona și optimiza virtualizarea centrelor de date pe desktop, servere și cloud. Instruirea Citrix Hypervisor este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Citrix Hypervisor este cunoscut anterior ca Citrix XenServer. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Citrix Hypervisor Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Citrix Hypervisor (anterior XenServer) este o platformă de gestionare a virtualizării open source pentru desktop, servere și cloud. Acesta ajută la asigurarea unui timp de actualizare consistent al centrului de date și a disponibilității ridicate prin optimizarea resurselor informatice și a încărcăturilor de lucru ale serverului virtual. Această formare directă (online sau on-site) este destinată sysadminilor sau administratorilor IT care doresc să utilizeze Citrix Hypervisor pentru a deplasa, a gestiona și a optimiza virtualizarea centrului de date pe desktop, servere și cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați mediul necesar pentru a începe gestionarea desktopului, a serverului și a virtualizării cloud cu Citrix Hypervisor. Simplificați managementul și operațiunile de virtualizare folosind caracteristicile și arhitectura completă a Citrix Hypervisor. Configurați și gestionați mediul Citrix Hypervisor folosind comenzi XenCenter și CLI. Aflați cum să instalați, să configurați și să gestionați mașinile virtuale, GPUs și depozitele de stocare. Optimizează performanța generală a Citrix Hypervisor piscinelor prin implementarea unui nivel ridicat de disponibilitate și echilibrare a sarcinii de lucru.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Citrix Hypervisor Cursuri, Seara Citrix Hypervisor Training, Citrix Hypervisor Camp, Citrix Hypervisor Cu instructor, Sfarsit de saptamana Citrix Hypervisor Training, Seara Citrix Hypervisor Cursuri, Citrix Hypervisor Coaching, Citrix Hypervisor Instructor, Citrix Hypervisor Trainer, Citrix Hypervisor Cursuri, Citrix Hypervisor Clase, Citrix Hypervisor Pe pagina, Citrix Hypervisor curs privat, Citrix Hypervisor one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions