Cursuri Cloud Computing

Cursuri Cloud Computing

Cursurile de formare live în cloud, conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin exersare practică, elementele fundamentale ale cloud computingului și cum să beneficiați de cloud computing. Formarea în cloud computing este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Cloud Computing Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Alibaba Cloud este o platformă de cloud computing care oferă o gamă completă de servicii cloud pentru rețele, baze de date, securitate, analiză, date mari, servicii de aplicații și multe altele.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor IT care doresc să învețe elementele fundamentale ale Alibaba Cloud și cum să utilizeze serviciile sale de cloud computing.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți arhitectura soluției Alibaba Cloud. Aflați despre produsele și serviciile de bază Alibaba Cloud. Înțelegeți capacitățile Alibaba Cloud în tratarea datelor mari și a bazelor de date.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Amazon Web Services (AWS) este o platformă de cloud computing de la Amazon care oferă diferite servicii pe o infrastructură globală de cloud. Astfel de platforme includ AWS Lambda care permite utilizatorilor să construiască, să implementeze și să întrețină aplicații fără a fi nevoie de servere de furnizare.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să creeze aplicații fără server folosind servicii în platforma AWS fără server.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Implementați cele mai bune practici bazate pe evenimente în proiectarea aplicațiilor fără server, folosind serviciile AWS adecvate. Creați aplicații fără server folosind serviciile AWS. Monitorizați, securizați și scalați aplicațiile fără server pe AWS. Utilizați diferite instrumente pentru dezvoltatori pentru a configura și automatiza implementarea aplicațiilor fără server. Creați și mențineți o listă de resurse fără server care vor ajuta la dezvoltarea aplicațiilor fără server.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
Azure este o platformă de servicii de cloud computing de la Microsoft care oferă o colecție largă de servicii pentru a accesa și gestiona resurse și servicii cloud.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează administratorilor de securitate care doresc să învețe cum să configureze Azure securitatea în cloud pentru a securiza sarcinile de lucru care rulează în Azure.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Configurați securitatea gazdei și a rețelei. Configurați Azure opțiuni avansate de securitate. Utilizați Azure pentru a securiza sarcinile de lucru cloud computing. Utilizați securitatea serviciilor de protecție a punctelor terminale împotriva programelor malware și virușilor. Securizează încărcăturile de lucru ale containerului care rulează în Azure.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
28 hours
Boomi, cunoscut și sub numele de Dell Boomi, este o platformă de integrare ca serviciu (iPaas) care permite conectarea și procesarea datelor între sisteme, aplicații și alte surse.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de integrare de nivel mediu până la avansat și administratorilor de sistem care doresc să învețe tehnici avansate Boomi pentru construirea, gestionarea și implementarea soluțiilor bazate pe cloud pe platformele de integrare.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați AtomSphere și lucrați cu Boomi documente. Creați și proiectați procese complexe de integrare pentru logica avansată și procesarea datelor. Gestionați implementarea proceselor de integrare, jurnalizarea și raportarea. Capturați și gestionați erorile. Aplicați cele mai bune practici și tehnici pentru integrarea cu Boomi.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Azure Kubernetes Serviciul (AKS) este un serviciu hospital Kubernetes care simplifica dezvoltarea și gestionarea unui Kubernetes cluster în Azure.  În această instrucțională, formarea de viu (alin sau a locului), participanții vor învăţa cum să stabilească și să gestioneze un mediu de container cu escala producției folosesc Kubernetes pe AKS.  Până la sfârșitul acestei formaţii, parteneri vor putea:
  Configurează și gestionează Kubernetes la AKS. Deploraţie, gestionarea și escalarea unui cluster Kubernetes. Aplicații de deploie (Docker) de containerizate la Azure. Migrația unui mediu existent Kubernetes de la premizare la noaptea AKS. Integrat Kubernetes cu software de integrare continuă din terțe părți (CI). Asigură disponibilitatea ridicată și recuperarea dezastrelor în Kubernetes.
Formatul cursului
  Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
14 hours
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup. In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Configure and manage Kubernetes on EKS
 • Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
 • Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
 • Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
 • Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS
Audience
 • Developers
 • System Administrators
 • DevOps Engineers
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Google Kubernetes Engine este un serviciu găzduit Kubernetes care simplifică desfășurarea și gestionarea unui cluster Kubernetes în Google Cloud.   în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța să înființați și să gestioneze un mediu container de producție la scară folosind Kubernetes pe Google Cloud.   până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • configurați și gestionați Kubernetes pe Google Cloud.
 • implementați, gestionați și scalați un cluster Kubernetes.
 • implementa aplicații containerizate (Docker) pe Google Cloud.
 • migrarea unui mediu Kubernetes existent de la on-premise la Google Cloud.
 • integrarea Kubernetes cu software-ul de integrare continuă a treia parte (CI).
 • asigura disponibilitate ridicată și recuperarea în caz de dezastru în Kubernetes.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • diferite imagini Docker pot fi folosite ca demo-uri în această formare (de exemplu, nginx, MongoDB, Tomcat, etc).
 • pentru a solicita imagini specifice sau orice altă personalizare pentru acest training, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
Analiza datelor se referă la procesul de obținere, curățare și analiză a datelor, de multe ori într-un mod vizual, pentru a derivă înțelegeri pentru o mai bună luare a deciziilor. Din ce în ce mai multe date sunt stocate în baze de date în cloud, deci este important să avem o strategie pentru a înțelege, a gestiona și a accesa astfel de date. Un instrument popular pentru accesarea și vizualizarea datelor este Power Bi. Această formare directă (online sau on-site) este destinată persoanelor tehnice care doresc să obțină o înțelegere practică a soluțiilor cloud disponibile, a proceselor de analiză a datelor necesare pentru a lucra cu datele în cloud și a practicilor practice pentru a aplica instrumente precum Power BI pentru a analiza datele. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Power BI. Evaluarea diferitelor soluții de date oferite de furnizorii de cloud, cum ar fi Azure. Obțineți o înțelegere a diferitelor structuri, abordări de modelare și designuri de stocare a datelor utilizate pentru stocarea, gestionarea și accesul Big Data. Aplicați instrumente și tehnici pentru a curăța datele în pregătirea pentru analiză. Construiți soluții de raportare și de analiză bazate pe date on-premise și cloud. Integrarea soluțiilor de analiză a datelor cu un depozit de date. Reduce riscurile de securitate a datelor și asigură confidențialitatea datelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
•  
21 hours
Serverless este o arhitectură DevOps care permite crearea și implementarea aplicațiilor de întreprindere foarte scalabile fără furnizarea oricărui server. Kubernetes este o platformă cu sursă deschisă pentru construirea de proiecte bazate pe containere și native cloud. Un cadru fără server poate fi integrat cu Kubernetes pentru a oferi infrastructura de găzduire automată necesară pentru executarea implementărilor CaaS și FaaS. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatori și DevOps ingineri care doresc să utilizeze o abordare fără server pentru a construi aplicații pentru întreprinderi în Kubernetes. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Setarea și configurarea Kubernetes a sistemului pentru a începe dezvoltarea cu o arhitectură fără server. Înțelegeți conceptele și principiile fundamentale pentru mediile fără server. Operați lanțurile de instrumente necesare pentru dezvoltarea fără server și integrați-le cu Kubernetes componente. Practicați abilitățile lor în Python limbajul de programare și aplicați-l pentru implementarea sistemelor fără server. Aplicații de întreprindere sigure care sunt implementate printr-un cadru fără server pe Kubernetes. Utilizați metode moderne de calcul cloud pentru a optimiza fluxurile de lucru de prelucrare a sarcinilor DevOps.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Există o serie de opțiuni pentru implementarea Docker și Kubernetes pe AWS, inclusiv Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS pentru Kubernetes , AWS Fargate și Amazon EC2. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să evalueze fiecare dintre aceste servicii pentru a lua decizii în cunoștință de cauză despre care să se desfășoare în cadrul organizației lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Stabiliți un mediu de dezvoltare care să includă toate instrumentele necesare pentru a începe dezvoltarea.
 • Configurați, configurați și implementați o serie de containere demo folosind o serie de abordări diferite.
 • Înțelegeți diferențele arhitecturale și de design dintre diferitele soluții Docker / Kubernetes din AWS.
 • Automatizarea implementării containerelor Docker .
 • Configurați o conductă de integrare și implementare continuă.
 • Integrați Docker și Kubernetes într-un sistem de integrare continuă existent.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Scopul acestui curs este de a se familiariza cu mediul OpenStack atât din partea operatorului, cât și a administratorului. După o scurtă introducere la cloud computing veți obține propria OpenStack instanta și efectua practic acțiuni operaționale și administrative. Cursul acoperă toate componentele de bază ale OpenStack de la arhitectura generală la administrarea cloudului. Formatul cursului cuprinde aproximativ 75% din atelierele practice în mediul real OpenStack.
14 hours
Scopul acestui curs este dublu - dobândi cunoștințe solide despre OpenStack arhitectura și dobândi abilități profunde de rezolvare a problemelor. În secțiunea de arhitectură veți învăța cum să proiectați hardware-ul pentru cloudul public și privat, să pregătiți un plan de control de înaltă disponibilitate, să alegeți dimensiunea potrivită a gusturilor și să depășiți în siguranță resursele cloud, printre altele. Obținerea cunoștințelor despre internalele Neutronului (Networking Serviciul) este o altă parte esențială a arhitecturii OpenStack. Apoi participantul va fi introdus în metodele de rezolvare a problemelor în OpenStack cluster, începând de la sfaturi generale, prin rezolvarea problemelor de rețea până la caveaturile serviciilor principale OpenStack. Aproximativ 75% din curs cuprinde ateliere practice în mediul de formare reală OpenStack.
28 hours
Cursul este o formare cuprinzătoare pe OpenStack. Începe cu introducerea sistemului, apoi prin ateliere practice oferă cunoștințe practice cu privire la gestionarea cloudurilor private bazate pe OpenStack, în cele din urmă rezolvarea problemelor și subiectele arhitecturale avansate sunt prezente. Obiectivul acestui curs este de a se familiariza cu OpenStack ecosistem, precum și de a oferi un fundal puternic pentru extinderea și rafinarea OpenStack nori. Cursul cuprinde toate subiectele necesare pentru finalizarea examenului Certificat OpenStack Administrator. 75% din curs se bazează pe ateliere practice în mediul de formare reală.
35 hours
Cursul este o pregătire cuprinzătoare pe OpenStack, versiunea extinsă a cursului OpenStack Bootcamp include excerzii suplimentare, rezolvarea problemelor și sarcinile de examinare a eșantionelor. Conținutul extins este înălțat în curent în curent. Aceasta începe cu introducerea la sistem, apoi prin ateliere hands-on oferă cunoștințe practice despre gestionarea cloud-urilor private bazate pe OpenStack, în cele din urmă rezolvarea problemelor și subiectele arhitecturale avansate sunt prezente. Obiectivul acestui curs este de a se familiariza cu OpenStack ecosistem, precum și de a oferi un fundal puternic pentru extinderea și rafinarea OpenStack nori. Cursul cuprinde toate subiectele necesare pentru finalizarea examenului Certificat OpenStack Administrator. 75% din curs se bazează pe ateliere practice în mediul de formare reală. După curs, participanții primesc toate materialele și mediul de formare pentru auto-studiu și caracteristici / rezolvarea problemelor.
14 hours
Cursul oferă cunoștințe practice cu privire la OpenStack și securitatea cloud privat. Se începe cu introducerea sistemului, apoi participanții obțin cunoștințe practice cu privire la securitatea în cloud-urile private și securizarea OpenStack a instalării.
21 hours
Cursul este un antrenament profund pe OpenStack networking. Începe cu introducerea în OpenStack și arhitectura acesteia, apoi clarifică proiectele de bază OpenStack precum serviciul de identitate (Keystone), serviciul de imagine (Glance), serviciul de calcul (Nova), stocarea bloc (Cinder) pentru a descrie împrejurimile. a rețelelor din OpenStack și se concentrează în principal pe proiectul Networking (Neutron). Infrastructura rețelei virtuale este descrisă și bazată pe proiectul Open Virtual Network, Open vSwitch și OpenFlow. Scopul cursului este de a înțelege operațiunile și arhitectura de bază ale OpenStack, precum și de a familiariza participanții cu diverse tehnologii de rețea din spatele OpenStack, extinzând informații despre OVN și fluxurile subiacente, resurse și instrumente.Opțiuni de personalizareTraining-ul poate fi contractat pe 2 zile, concentrându-se pe aspectele de bază relevante pentru client. Instruirea poate fi extinsă și în ceea ce privește subiectele administrative, de proiectare, de rețea și/sau de depanare privind implementările OpenStack. Este posibil să descriem alte soluții SDN de bază, cum ar fi Linux Bridge sau OvS.
21 hours
Cursul este dedicat inginerilor și arhitecților IT care caută o soluție pentru a găzdui cloud IaaS privat sau public (Infrastructure as a Service). Scopul cursului:
 • acumularea de cunoștințe de bază cu privire la proiectarea, instalarea și administrarea OpenStack ,
 • pregătirea pentru examenul EX210 (Red Hat Certified Administrator System în Red Hat OpenStack ),
 • instalarea și configurarea automată și manuală a clusterului OpenStack .
7 hours
Acest curs a fost creat pentru persoanele care doresc să înțeleagă cum să beneficieze de cloud computing. Utilizează exemplul Amazon EC2, dar poate fi adaptat altor furnizori.
21 hours
Public Arhitecți IT, manageri IT la nivel mediu, consultanți IT Formatul cursului În prezent, prelegeri de 100%.
35 hours
Ziua 1 - oferă o acoperire fin-to-end a subiectelor fundamentale de cloud computing, deoarece acestea se referă atât la tehnologie, cât și la afaceri. Modulul este împărțit în o serie de secțiuni, fiecare din care este însoțit de un exercițiu practic. Ziua 2 - Explora subiectele legate de tehnologie care se referă la platformele de calcul cloud. Nu intră în detaliile de implementare sau de programare, ci mai degrabă menține acoperirea la un nivel conceptual, concentrându-se pe subiecte care abordează arhitectura serviciilor cloud, amenințările și tehnologiile de securitate cloud, virtualizarea și prelucrarea datelor. Ziua 3 - oferă o înțelegere tehnică a platformelor de calcul cloud de bază. Mediile Infrastructura ca Serviciu (IaaS), Platforma ca Serviciu (PaaS) și Software ca Serviciu (SaaS) sunt explorate ca modele compuse, compuse din blocuri de clădiri unice și partajate. Acest modul este structurat ca o excursie ghidată prin aceste straturi arhitecturale, descrie componentele principale, evidențiază componentele partajate și explică modul în care blocurile de construcții pot fi adunate și implementate prin mecanisme și practici de calcul cloud. Ziua 4 - se bazează pe Ziua 3 pentru a oferi o scufundare profundă în arhitecturi de tehnologie elastică, rezilentă și multitenantă, precum și arhitecturi de soluții specializate, cum ar fi explozia cloud și echilibrul cloud. Prin studiul mecanismelor arhitecturale, al tehnologiilor industriale și al modelelor de design, sunt descrise atât componentele de bază, cât și componentele extinse care combină pentru a realiza elasticitatea, reziliența și multitenanța ca caracteristici principale ale platformelor cloud. Prin utilizarea acestor seturi native și îmbunătățite de scalabilitate și de caracteristici legate de defecțiuni, sunt descrise arhitecturi de soluții specializate pentru a permite exploatarea între nori și mediile on-premise și cloud, precum și echilibrarea sarcinilor de funcționare prin cloud pentru performanță și scopuri de defecțiune. Ziua 5 - prezintă participanții cu o serie de exerciții și probleme care sunt concepute pentru a testa capacitatea lor de a aplica cunoștințele lor despre subiectele acoperite anterior.
35 hours
Acest curs este creat pentru persoanele care se confruntă cu alegeri ce soluție să aleagă pentru o anumită problemă. Administratorii IT, Arhitecții de soluții, Administratorii de teste, Administratorii de sistem și dezvoltatorii pot beneficia de acest curs înțelegând beneficiile și costurile soluțiilor Cloud / SaaS / Iaas disponibile.
7 hours
HashiCorp este o companie de software open-source care oferă instrumente pentru aprovizionarea, securizarea și rularea infrastructurii pentru aplicații distribuite. Suita lor DevOps include:
 • Vault - pentru securizarea aplicațiilor distribuite
 • Terraform - pentru furnizarea de infrastructură și resurse de aplicație în cloud public, cloud privat și servicii externe
 • Nomad - un distribuitor de cluster distribuitor, foarte disponibil, bazat pe date-date și planificator pentru implementarea aplicațiilor pe orice infrastructură, la orice scară.
 • Consul - pentru descoperirea și configurarea serviciilor din infrastructura dumneavoastră.
Acest curs se concentrează pe consul. Trecem peste arhitectura și caracteristicile consulului și realizăm o implementare și o implementare live a unui server consul.
  Formatul cursului
  • Conferință de parte, discuție parțială, practică practică și implementare grea, testare ocazională pentru a măsura progresul
  7 hours
  OSv este un sistem de operare open source pentru cloud În cadrul acestei instruiri instruite, participanții vor învăța cum OSv se compară cu tehnologiile și abordările convenționale de virtualizare, deoarece acestea instalează un exemplu de OSv într-un mediu de laborator Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Rulați operațiunile OSv pe memorie minimă și pe CPU, în comparație cu sistemele tradiționale de operare Instalați, configurați și depanați OSv Reduceți dimensiunea și numărul de instanțe care rulează OS Executați aplicații mari precum Cassandra pe OSv Public Administratorii de sistem Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  21 hours
  Audience Software Engineer/Computer Scientists with adequate concepts of algorithms and
  familiarity with at least one programming/scripting language but without any experience of Cloud
  Computing Duration 3 days (7 hours / day)
   
  21 hours
  Calcularea multicloud (multi-cloud) se referă la utilizarea serviciilor cloud de la mai mulți furnizori, de exemplu, utilizarea serviciilor de infrastructură (Iaas) de la diferiți furnizori simultan, printr-o singură consolă de administrare. Morpheus este un nor Cerere de Management platformă pentru gestionarea aplicațiilor pe mai multe nori precum și orchestrarea nor resurse ei înșiși. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța să înființeze, să configureze și să gestioneze Morpheus. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Instalați și configurați Morpheus
  • Furnizați resurse cloud în diferite infrastructuri
  • Orchestrează și gestionează norii, inclusiv jurnal, monitorizare și copii de rezervă
  • Migrați aplicațiile de la premisa la noruri private sau publice
  • Integrați Morpheus cu instrumente ale unor terțe părți precum Ansible , Chef , Consul și altele
  Public
  • Administratorii
  • Dezvoltatori
  • Ingineri DevOps
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  Notă
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  21 hours
  Această instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) este orientată către ingineri care doresc să învețe cum să proiecteze, să construiască și să desfășoare aplicații folosind o strategie nativă care include integrare continuă, motoare cu container și orchestratori. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Selectați, configurați și gestionați instrumentele potrivite pentru activarea unei strategii native native.
  • Optimizați viteza, scalabilitatea și costurile de implementare a aplicațiilor cloud de întreprindere.
  • Creați noduri care se auto-vindecă și sunt multi-chiriași.
  • Scalați numărul de mașini până la zeci de mii de noduri.
  • Comunicați eficient cu părțile interesate de afaceri cu privire la strategia cloud
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  7 hours
  Această formare directă (online sau on-site) este destinată manageri care doresc să înțeleagă și să dezvolte o strategie nativă în cloud pentru datele și aplicațiile organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Începeți procesul de a muta afacerea lor în cloud. Descoperiți diferența dintre aplicațiile IT tradiționale și cloud-native. Înțelegeți componentele tehnologice necesare pentru a dezvolta o platformă cloud. Comunicați eficient cu dezvoltatorii și echipele de operare pe o strategie cloud.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Numeroase exerciții și activități.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  35 hours
  Analiza datelor se referă la procesul de obținere, curățare și analiză a datelor, de multe ori în mod vizual, pentru a obține informații pentru o mai bună luare a deciziilor. Din ce în ce mai multe date sunt stocate în bazele de date din cloud, de aceea este important să existe o strategie pentru înțelegerea, gestionarea și accesarea acestor date. Un instrument popular pentru accesarea și vizualizarea datelor este Power Bi. Acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), este orientat către persoane tehnice care doresc să înțeleagă practic soluțiile cloud disponibile, procesele de analiză a datelor necesare pentru a lucra cu datele din cloud și practica practică pentru a aplica instrumente precum Power BI pentru a analiza datele. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Instalați și configurați Power BI .
  • Evaluează diferitele soluții de date oferite de furnizorii de cloud, cum ar fi Azure .
  • Obțineți o înțelegere a diferitelor structuri, abordări de modelare și proiecte ale depozitului de date utilizate pentru stocarea, gestionarea și accesarea Big Data .
  • Aplicați instrumente și tehnici pentru curățarea datelor în pregătirea analizei.
  • Construiți soluții de raportare și analitice bazate pe premise, precum și date cloud.
  • Integrați soluții de analiză a datelor cu un depozit de date.
  • Diminuarea riscurilor de securitate a datelor și asigurarea confidențialității datelor.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  MinIO este un server de stocare bazat pe Cloud pentru stocarea obiectelor și a datelor nestructurate. Cu MinIO, utilizatorii sunt capabili de a construi infrastructuri de înaltă performanță, care sunt ușoare și scalabile. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor de nor care doresc să stocheze obiecte și date nestructurate folosind MinIO. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
  • Furnizați o alternativă la comenzi UNIX cu clientul MinIO.
  • Utilizați MinIO pentru a construi infrastructuri de înaltă performanță pentru învățarea automată, analiză și multe altele.
  • Implementați MinIO pe Kubernetes pentru desfășurarea orchestrat la scară.
  Formatul cursului
  • Prelegere interactivă și discuții.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare curs
  • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
  14 hours
  G Suite este o suită de produse Go ogle Cloud și software pentru cloud computing, colaborare și multe altele. Cu G Suite, administratorii de sistem vor putea crea și gestiona un profil de companie, pot alege servicii, pot configura opțiuni avansate de securitate etc. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează administratorilor de sistem care doresc să gestioneze și să implementeze G Suite pentru organizații. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Aplicați practicile de securitate Go ogle cu 2SV și SSO.
  • Monitorizați utilizarea domeniului și serviciilor prin rapoarte în Consola de administrare.
  • Configurați și configurați o consolă de administrare G Suite.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Cloud Computing Cursuri, Seara Cloud Computing Training, Cloud Computing Camp, Cloud Computing Cu instructor, Sfarsit de saptamana Cloud Computing Training, Seara Cloud Computing Cursuri, Cloud Computing Coaching, Cloud Computing Instructor, Cloud Computing Trainer, Cloud Computing Cursuri, Cloud Computing Clase, Cloud Computing Pe pagina, Cloud Computing curs privat, Cloud Computing one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions