Cursuri OpenStack

Cursuri OpenStack

Local instructor-led live OpenStack training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

OpenStack Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Scopul acestui curs este de a se familiariza cu mediul OpenStack atât din partea operatorului, cât și a administratorului. După o scurtă introducere la cloud computing veți obține propria OpenStack instanta și efectua practic acțiuni operaționale și administrative. Cursul acoperă toate componentele de bază ale OpenStack de la arhitectura generală la administrarea cloudului. Formatul cursului cuprinde aproximativ 75% din atelierele practice în mediul real OpenStack.
14 hours
Scopul acestui curs este dublu - dobândi cunoștințe solide despre OpenStack arhitectura și dobândi abilități profunde de rezolvare a problemelor. În secțiunea de arhitectură veți învăța cum să proiectați hardware-ul pentru cloudul public și privat, să pregătiți un plan de control de înaltă disponibilitate, să alegeți dimensiunea potrivită a gusturilor și să depășiți în siguranță resursele cloud, printre altele. Obținerea cunoștințelor despre internalele Neutronului (Networking Serviciul) este o altă parte esențială a arhitecturii OpenStack. Apoi participantul va fi introdus în metodele de rezolvare a problemelor în OpenStack cluster, începând de la sfaturi generale, prin rezolvarea problemelor de rețea până la caveaturile serviciilor principale OpenStack. Aproximativ 75% din curs cuprinde ateliere practice în mediul de formare reală OpenStack.
28 hours
Cursul este o formare cuprinzătoare pe OpenStack. Începe cu introducerea sistemului, apoi prin ateliere practice oferă cunoștințe practice cu privire la gestionarea cloudurilor private bazate pe OpenStack, în cele din urmă rezolvarea problemelor și subiectele arhitecturale avansate sunt prezente. Obiectivul acestui curs este de a se familiariza cu OpenStack ecosistem, precum și de a oferi un fundal puternic pentru extinderea și rafinarea OpenStack nori. Cursul cuprinde toate subiectele necesare pentru finalizarea examenului Certificat OpenStack Administrator. 75% din curs se bazează pe ateliere practice în mediul de formare reală.
35 hours
Cursul este o pregătire cuprinzătoare pe OpenStack, versiunea extinsă a cursului OpenStack Bootcamp include excerzii suplimentare, rezolvarea problemelor și sarcinile de examinare a eșantionelor. Conținutul extins este înălțat în curent în curent. Aceasta începe cu introducerea la sistem, apoi prin ateliere hands-on oferă cunoștințe practice despre gestionarea cloud-urilor private bazate pe OpenStack, în cele din urmă rezolvarea problemelor și subiectele arhitecturale avansate sunt prezente. Obiectivul acestui curs este de a se familiariza cu OpenStack ecosistem, precum și de a oferi un fundal puternic pentru extinderea și rafinarea OpenStack nori. Cursul cuprinde toate subiectele necesare pentru finalizarea examenului Certificat OpenStack Administrator. 75% din curs se bazează pe ateliere practice în mediul de formare reală. După curs, participanții primesc toate materialele și mediul de formare pentru auto-studiu și caracteristici / rezolvarea problemelor.
14 hours
Cursul oferă cunoștințe practice cu privire la OpenStack și securitatea cloud privat. Se începe cu introducerea sistemului, apoi participanții obțin cunoștințe practice cu privire la securitatea în cloud-urile private și securizarea OpenStack a instalării.
21 hours
Cursul este un antrenament profund pe OpenStack networking. Începe cu introducerea în OpenStack și arhitectura acesteia, apoi clarifică proiectele de bază OpenStack precum serviciul de identitate (Keystone), serviciul de imagine (Glance), serviciul de calcul (Nova), stocarea bloc (Cinder) pentru a descrie împrejurimile. a rețelelor din OpenStack și se concentrează în principal pe proiectul Networking (Neutron). Infrastructura rețelei virtuale este descrisă și bazată pe proiectul Open Virtual Network, Open vSwitch și OpenFlow. Scopul cursului este de a înțelege operațiunile și arhitectura de bază ale OpenStack, precum și de a familiariza participanții cu diverse tehnologii de rețea din spatele OpenStack, extinzând informații despre OVN și fluxurile subiacente, resurse și instrumente.Opțiuni de personalizareTraining-ul poate fi contractat pe 2 zile, concentrându-se pe aspectele de bază relevante pentru client. Instruirea poate fi extinsă și în ceea ce privește subiectele administrative, de proiectare, de rețea și/sau de depanare privind implementările OpenStack. Este posibil să descriem alte soluții SDN de bază, cum ar fi Linux Bridge sau OvS.
21 hours
Cursul este dedicat inginerilor și arhitecților IT care caută o soluție pentru a găzdui cloud IaaS privat sau public (Infrastructure as a Service). Scopul cursului:
 • acumularea de cunoștințe de bază cu privire la proiectarea, instalarea și administrarea OpenStack ,
 • pregătirea pentru examenul EX210 (Red Hat Certified Administrator System în Red Hat OpenStack ),
 • instalarea și configurarea automată și manuală a clusterului OpenStack .
14 hours
Cursul vă ajută să înțelegeți și să implementați infrastructura cloud bazată pe OpenStack . Participantul învață arhitectura și capabilitățile OpenStack și o varietate de scenarii de instalare.
7 hours
Cursul este dedicat inginerilor și arhitecților IT care caută o soluție pentru a găzdui cloud IaaS privat sau public (Infrastructure as a Service).
Aceasta este, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru managerii IT să obțină o imagine de ansamblu asupra posibilităților care pot fi activate de OpenStack . Înainte de a cheltui mulți bani pentru implementarea OpenStack , puteți lua în considerare toate argumentele pro și contra participând la cursul nostru.
Acest subiect este, de asemenea, valabil ca consultanță individuală. Scopul cursului:
 • dobândind cunoștințe de bază cu privire la OpenStack
14 hours
The course is dedicated to IT engineers and architects who are looking for a solution to host private or public IaaS (Infrastructure as a Service) cloud. Course goal:
 • gaining expert knowledge regarding OpenStack architecture design
14 hours
OpenStack este un open source IaaS (infrastructura ca un serviciu) stiva de software. Este   popular printre furnizorii de telecomunicații care doresc să optimizeze stiva lor de rețea prin intermediul funcțiilor de rețea de virtualizare (NFV). acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor, arhitecților și managerilor care doresc să implementeze un nor OpenStack pentru a gestiona infrastructura lor Telecom. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • plan, implementa, și de a administra OpenStack ca un nor privat.
 • intelege arhitectura IaaS și punerea sa în aplicare în cadrul OpenStack.
 • Înlocuiți routere fizice și servere cu mașini virtuale care rulează într-un nor privat.
 • Reduceți costurile de infrastructură și întreținere prin virtualizare și cloud computing.
 • Expedite de rollout de noi servicii pentru clienți.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
This instructor-led, live training in România (online or onsite) is aimed at DevOps engineers and developers who wish to deploy and manage OpenStack services on cloud infrastructures using Kubernetes. By the end of this training, participants will be able to:
 • Deploy, configure, and manage MOS and its components.
 • Access OpenStack APIs.
 • Perform common OpenStack operations tasks (backup, restore, etc.).
 • Upgrade OpenStack deployments.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana OpenStack Cursuri, Seara OpenStack Training, OpenStack Camp, OpenStack Cu instructor, Sfarsit de saptamana OpenStack Training, Seara OpenStack Cursuri, OpenStack Coaching, OpenStack Instructor, OpenStack Trainer, OpenStack Cursuri, OpenStack Clase, OpenStack Pe pagina, OpenStack curs privat, OpenStack one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions