Cursuri Boomi

Cursuri Boomi

Cursurile de formare live Boomi, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Boomi pentru a construi, gestiona și implementa platforme de integrare pentru soluții bazate pe cloud. Antrenamentul Boomi este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. Boomi este cunoscut și sub numele de Dell Boomi. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Boomi Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Boomi, cunoscut și sub numele de Dell Boomi, este o platformă de integrare ca serviciu (iPaas) care permite conectarea și procesarea datelor între sisteme, aplicații și alte surse.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor de integrare de nivel mediu până la avansat și administratorilor de sistem care doresc să învețe tehnici avansate Boomi pentru construirea, gestionarea și implementarea soluțiilor bazate pe cloud pe platformele de integrare.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Utilizați AtomSphere și lucrați cu Boomi documente. Creați și proiectați procese complexe de integrare pentru logica avansată și procesarea datelor. Gestionați implementarea proceselor de integrare, jurnalizarea și raportarea. Capturați și gestionați erorile. Aplicați cele mai bune practici și tehnici pentru integrarea cu Boomi.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Boomi, cunoscut și sub numele de Dell Boomi, este o platformă de integrare as-a-service (iPaas) pentru a construi aplicații, date, rețele și integrări de management API. Acesta oferă o platformă sigură, cu cod scăzut și unificată, folosind tehnologii cloud pentru a măsura și accelera procesele de afaceri și fluxurile de lucru. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor de integrare, sysadminilor și integratorilor de sisteme care doresc să utilizeze Boomi pentru a construi, a gestiona și a deplasa platforme de integrare pentru soluții bazate pe cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul necesar pentru a începe construirea de integrări cu Boomi. Înțelege Boomi caracteristicile, arhitectura și conceptele de bază ale AtomSphere. Aflați cum să proiectați, să construiți și să implementați procese de integrare cu Boomi. Utilizați Boomi's dashboard și opțiuni de raportare pentru a monitoriza aplicațiile. Gestionarea configuratiilor si deploimentelor pentru atom, molecule si cloud atomic. Permite integrarea și gestionarea serviciilor web și a API-urilor cu Boomi.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Boomi Cursuri, Seara Boomi Training, Boomi Camp, Boomi Cu instructor, Sfarsit de saptamana Boomi Training, Seara Boomi Cursuri, Boomi Coaching, Boomi Instructor, Boomi Trainer, Boomi Cursuri, Boomi Clase, Boomi Pe pagina, Boomi curs privat, Boomi one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions