Cursuri Terraform

Cursuri Terraform

Cursurile de formare Terraform live, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Terraform pentru a gestiona infrastructura cloud. Antrenamentul Terraform este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Terraform Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să folosească Terraform pentru a planifica și construi infrastructura cloud. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Terraform .
 • Implementați o abordare „infrastructură ca cod” pentru gestionarea mediilor cloud private și publice.
 • Scrieți fișiere de configurare declarative pentru gestionarea și colaborarea mai eficientă a schimbărilor.
 • Îmbunătățirea transparenței în procesul de achiziție a infrastructurii.
 • Creați, lansați și eliminați resurse de pe diferiți furnizori de infrastructură (AWS, GCP, Azure , OpenStack , VMware, etc.) dintr-un singur instrument.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre Terraform , accesați: https://www.terraform.io/
21 hours
Publicul:
  DevOps ingineri Administratori de sistem Arhitecți de sistem
Terraform, creat de Hashicorp, este un instrument pentru gestionarea oricărei infrastructuri. Instrumentele IaC fac ca gestionarea serverelor și aplicațiilor foarte complexe, de nivel de producție, să fie practică, eficientă și chiar plăcută. Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează inginerilor care doresc să utilizeze Terraform cu infrastructura lor pentru a planifica și construi mai multe medii. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Instalați și configurați Terraform. Implementați o abordare "infrastructure as code" de gestionare a mediilor IT. Creați, lansați și dezmembrați infrastructura din cadrul unui singur instrument. Scrieți fișiere de configurare declarative care pot fi gestionate ca orice alt cod sursă într-un sistem de control al versiunilor. Actualizați rapid fișierele de configurare pentru a răspunde eficient la nevoile în schimbare ale resurselor de calcul. Colaborați cu alți ingineri de infrastructură prin partajarea fișierelor de configurare într-un depozit de cod comun. Îmbunătățiți transparența în procesul de achiziție a infrastructurii.
Formatul cursului:
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
14 hours
Terraform, de Hashicorp, este un instrument de orchestrare de configurare pentru construirea și gestionarea infrastructurii pe și în afara cloudului. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor cu experiență de bază în gestionarea infrastructurii care doresc să utilizeze Terraform pentru a proiecta, construi și automatiza mai multe configurații de mediu și procese complexe. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați spații de lucru pentru mai multe medii cu Terraform. Cunoaște cele mai bune practici în gestionarea infrastructurii la scară. Utilizați instrumentele avansate și configurațiile CLI în Terraform. Proiectarea și dezvoltarea modulelor complexe Terraform. Obțineți expertiză în operatorii HCL avansate și tehnici de codare. Implementarea sistemului de securitate și analiza codului. Procesele de testare automată și tuburile CI/CD.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Amazon Web Services (AWS) oferă infrastructură pentru aplicațiile de construcție în cloud. Terraform, creat de Hashicorp, este un instrument pentru gestionarea acestei infrastructuri. Combinația AWS și Terraform face gestionarea serverelor și aplicațiilor de grad de producție extrem de complexă, practică, eficientă și chiar plăcută. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze Terraform pe AWS pentru a planifica și a construi infrastructura cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Terraform pe AWS. Implementarea unei infrastructuri ca abordare cod" pentru gestionarea mediilor cloud AWS. Creați, lansați și demontați infrastructura dintr-un singur instrument. Scrieți fișierele de configurare declarative care pot fi gestionate ca orice alt cod de sursă într-un sistem de control al versiunii. Actualizarea rapidă a fișierelor de configurare pentru a răspunde în mod eficient nevoilor de resurse informatice schimbătoare. Colaborați cu alți ingineri de infrastructură prin împărtășirea fișierelor de configurare într-un repository de cod comun. Îmbunătățirea transparenței în procesul de achiziții de infrastructură.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Google Cloud Platform (GCP) oferă infrastructură pentru aplicațiile de construcție în cloud. Terraform, creat de Hashicorp, este un instrument pentru gestionarea acestei infrastructuri. Combinația GCP și Terraform face gestionarea serverelor și aplicațiilor de grad de producție extrem de complexă, practică, eficientă și chiar plăcută. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze Terraform pe GCP pentru a planifica și construi infrastructura cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Terraform pe GCP. Implementarea unei infrastructuri ca abordare cod" pentru gestionarea mediilor cloud private și publice. Creați, lansați și demontați infrastructura dintr-un singur instrument. Scrieți fișierele de configurare declarative care pot fi gestionate ca orice alt cod de sursă într-un sistem de control al versiunii. Actualizarea rapidă a fișierelor de configurare pentru a răspunde în mod eficient cerințelor de schimbare a resurselor informatice. Colaborați cu alți ingineri de infrastructură prin împărtășirea fișierelor de configurare într-un repository de cod comun. Îmbunătățirea transparenței în procesul de achiziții de infrastructură.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Terraform Cursuri, Seara Terraform Training, Terraform Camp, Terraform Cu instructor, Sfarsit de saptamana Terraform Training, Seara Terraform Cursuri, Terraform Coaching, Terraform Instructor, Terraform Trainer, Terraform Cursuri, Terraform Clase, Terraform Pe pagina, Terraform curs privat, Terraform one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions