Cursuri AWS | Cursuri Amazon Web Services (AWS)

Cursuri AWS

Local, instructor-led live AWS (Amazon Web Services) training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals and advanced topics of AWS.

AWS training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live AWS training can be carried out locally on customer premises in România or in NobleProg corporate training centers in România. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Marturii

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Schita de curs

CodNumeDuratăRezumat
awsarch1AWS Architect Certification21 oreOn demand AWS Architect Certification training course is designed to help professionals to become cloud-enabled using Amazon Web Services. This course is taught with real life examples, helps participants understand the practical application of concepts such as fundamentals of cloud computing, Amazon Web services (AWS), Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS), Private Clouds and Cloud programming. After this course participants will be able to have their own implementations on cloud using EC2 instances, S3 buckets etc.
awsdevAWS DevOps Engineers21 orePublic: Ingineri de cloud, arhitecți de soluții, echipa de excelență, administratori de server de ferestre, administratori Unix / Linux, administratori de stocare, administratori de rețea, administratori de virtualizare Obiectivele cursului: Acest curs este conceput pentru a vă învăța cum să: Utilizați principalele concepte și practici din spatele metodologiei DevOps Proiectați și implementați o infrastructură pe AWS care susține unul sau mai multe proiecte de dezvoltare DevOps Utilizați AWS CloudFormation și AWS OpsWorks pentru a implementa infrastructura necesară pentru a crea medii de dezvoltare, testare și producție pentru un proiect de dezvoltare software Utilizați AWS CodeCommit și înțelegeți opțiunea de a activa un mediu de integrare continuă pe AWS Utilizați AWS CodePipeline pentru a proiecta și implementa o conductă continuă de integrare și livrare pe AWS Implementați mai multe cazuri de utilizare continuă a aplicațiilor continue folosind tehnologii AWS, inclusiv implementarea albastră / verde și testarea A / B Distingeți între seria de tehnologii de implementare a aplicațiilor disponibile pe AWS (inclusiv AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, Amazon EC2 Container Service și Amazon EC2 Container Registry) și decideți ce tehnologie se potrivește cel mai bine unui anumit scenariu Reglați bine aplicațiile pe care le furnizați pe AWS pentru performanțe ridicate și utilizați instrumentele și tehnologiile AWS pentru a monitoriza aplicația și mediul dvs pentru posibile probleme .
awsdevasAWS Developer Associate28 oreAcest curs de 4 zile va oferi: O înțelegere a serviciilor, utilizărilor și a celor mai bune practici de arhitectură de bază Experiență în proiectarea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor bazate pe cloud folosind AWS Experiență în dezvoltarea și întreținerea aplicațiilor scrise pentru Amazon Simple Storage Service, Amazon DynamoDB, Amazon Simple Queue Service, Amazon Simple Notification Service, Amazon Simple Workflow Service, AWS Elastic Beanstalk și AWS CloudFormation Public: Ingineri de cloud, echipa de excelență, administratori de server de ferestre, administratori Unix / Linux, administratori de stocare, administratori de rețea, administratori de virtualizare La finalizarea acestui program de instruire participanții ar trebui să poată implementa și utiliza serviciile AWS din punctul de vedere al dezvoltatorului .
awspaasAWS: A Hands-on Introduction to Cloud Computing7 oreAceastă instruire oferă o imagine de ansamblu asupra produselor, serviciilor și soluțiilor AWS Se adresează persoanelor și echipelor care sunt: evaluarea / pregătirea pentru implementarea inițială a infrastructurii lor IT pe AWS evaluarea / pregătirea pentru a migra infrastructura IT existentă la norul public AWS Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor avea o înțelegere clară a principalelor componente care alcătuiesc oferta norilor Amazon Exercițiile de manevră, discuțiile și desfășurările de la inclass vor oferi participanților practica și feedback-ul de care au nevoie pentru a se simți confortabil și pregătiți să-și desfășoare propriile misiuni live în AWS Public Ingineri, administratori de sistem, DBA, DevOps Formatul cursului Instruirea va fi interactivă și va include activitățile de laborator și implementarea live .
amazonredshiftAmazon Redshift21 oreAmazon Redshift este un serviciu de stocare de date pe bază de date pe bază de date pe bază de date pe bază de cloud în AWS În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele Amazon Redshift Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Redshift Amazon Încărcați, configurați, implementați, interogați și vizualizați date cu Amazon Redshift Public Dezvoltatori Profesioniști IT Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
kubernetesawsKubernetes on AWS14 oreEKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.

By the end of this training, participants will be able to:

- Configure and manage Kubernetes on EKS
- Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
- Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
- Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
- Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS

Audience

- Developers
- System Administrators
- DevOps Engineers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
awsiotcoreAWS IoT Core14 oreAceastă instruire desfășurată de instructor (live sau la distanță) este destinată inginerilor care doresc să implementeze și să gestioneze dispozitivele IoT pe AWS.

Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea construi o platformă IoT care include implementarea și gestionarea unui backend, a unei gateway-uri și a dispozitivelor pe partea superioară a AWS.

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea manuală într-un mediu live-lab.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Exercițiile vor fi bazate pe oricare dintre limbile și SDK-urile suportate de AWS IoT (C, Java, JavaScript, Python, Arduino Yun, iOS, Android, etc.). Pentru a solicita o anumită limbă sau un set SDK, contactați-ne pentru a aranja.
- Pentru a afla mai multe despre Core IoT Core, vă rugăm să vizitați: https://aws.amazon.com/iot-core/
awslambdafordevAWS Lambda for Developers14 oreacest instructor-condus, Live Training (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să utilizeze AWS Lambda pentru a construi și implementa servicii și aplicații la nor, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la furnizarea de mediu de executie (servere, VMs și containere, disponibilitate, scalabilitate, depozitare, etc.).

până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea:

- configura AWS Lambda pentru a executa o funcție.
- înțelege Faragau (funcții ca un serviciu) și avantajele de dezvoltare server.
- construi, încărcați și să execute AWS Lambda funcții.
- integrează funcțiile Lambda cu diferite surse de evenimente.
- pachet, implementa, monitoriza și depana aplicații bazate pe Lambda.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
- pentru a afla mai multe despre AWS Lambda, vă rugăm să vizitați: https://docs.aws.amazon.com/lamda

Upcoming Courses

CursData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
Amazon Redshift - Timisoara, Boulevard Iosif BulbucaMie, 2019-03-27 09:304500EUR / 5300EUR
Amazon Redshift - Iasi, Piata UniriiMar, 2019-04-02 09:304500EUR / 5300EUR
Amazon Redshift - Constanta, Str. Mircea cel BatranMar, 2019-04-09 09:304500EUR / 5300EUR
Amazon Redshift - Bucuresti, Centru NordMie, 2019-04-10 09:304500EUR / 5300EUR
Amazon Redshift - Brasov, Strada Calea BucurestiMie, 2019-04-17 09:304500EUR / 5300EUR
Sfarsit de saptamana AWS Cursuri, Seara AWS Training, AWS Camp, AWS Cu instructor, Sfarsit de saptamana AWS Training, Seara AWS Cursuri, AWS Coaching, AWS Instructor, AWS Trainer, AWS Cursuri, AWS Clase, AWS Pe pagina, AWS curs privat, AWS one on one training Sfarsit de saptamana Amazon Web Services Cursuri, Seara Amazon Web Services Training, Amazon Web Services Camp, AWS (Amazon Web Services) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Amazon Web Services Training, Seara Amazon Web Services Cursuri, Amazon Web Services (AWS) Coaching, Amazon Web Services Instructor, AWS Trainer, Amazon Web Services (AWS) Cursuri, AWS (Amazon Web Services) Clase, AWS (Amazon Web Services) Pe pagina, Amazon Web Services (AWS) curs privat, Amazon Web Services (AWS) one on one training

Discounts pentru curs

CursLoculData cursuluiPretul cursului [Tele - Clasa]
QT ProgrammingTimisoara, Boulevard Iosif BulbucaLun, 2019-03-25 09:304725EUR / 5525EUR
Algebra for Machine LearningConstanta, Str. Mircea cel BatranJoi, 2019-04-11 09:303150EUR / 3750EUR
Signavio Process ManagerIasi, Piata UniriiMar, 2019-04-30 09:301575EUR / 1975EUR
Using C++ in Embedded Systems - Applying C++11/C++14Bucuresti, Centru NordMie, 2019-05-22 09:304725EUR / 5525EUR
Neural computing – Data scienceIasi, Piata UniriiMar, 2019-05-28 09:303500EUR / 4100EUR

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei Dvs de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să v-ă dezabonați complet oricand.

Unii din clientii nostri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!