Cursuri AWS | Cursuri Amazon Web Services (AWS)

Cursuri AWS

Programele de formare AWS (Amazon Web Services) de la nivel local, instruite de către instructor demonstrează prin practica interactivă practica fundamentele și conceptele avansate ale AWS. Formarea AWS este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România România . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Amazon Redshift este un serviciu de stocare de date pe bază de date pe bază de date pe bază de date pe bază de cloud în AWS În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele Amazon Redshift Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Redshift Amazon Încărcați, configurați, implementați, interogați și vizualizați date cu Amazon Redshift Public Dezvoltatori Profesioniști IT Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
Sinoptic
On demand AWS Architect Certification training course is designed to help professionals to become cloud-enabled using Amazon Web Services. This course is taught with real life examples, helps participants understand the practical application of concepts such as fundamentals of cloud computing, Amazon Web services (AWS), Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS), Private Clouds and Cloud programming. After this course participants will be able to have their own implementations on cloud using EC2 instances, S3 buckets etc.
21 hours
Sinoptic
Public: Ingineri de cloud, arhitecți de soluții, echipa de excelență, administratori de server de ferestre, administratori Unix / Linux, administratori de stocare, administratori de rețea, administratori de virtualizare Obiectivele cursului: Acest curs este conceput pentru a vă învăța cum să: Utilizați principalele concepte și practici din spatele metodologiei DevOps Proiectați și implementați o infrastructură pe AWS care susține unul sau mai multe proiecte de dezvoltare DevOps Utilizați AWS CloudFormation și AWS OpsWorks pentru a implementa infrastructura necesară pentru a crea medii de dezvoltare, testare și producție pentru un proiect de dezvoltare software Utilizați AWS CodeCommit și înțelegeți opțiunea de a activa un mediu de integrare continuă pe AWS Utilizați AWS CodePipeline pentru a proiecta și implementa o conductă continuă de integrare și livrare pe AWS Implementați mai multe cazuri de utilizare continuă a aplicațiilor continue folosind tehnologii AWS, inclusiv implementarea albastră / verde și testarea A / B Distingeți între seria de tehnologii de implementare a aplicațiilor disponibile pe AWS (inclusiv AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, Amazon EC2 Container Service și Amazon EC2 Container Registry) și decideți ce tehnologie se potrivește cel mai bine unui anumit scenariu Reglați bine aplicațiile pe care le furnizați pe AWS pentru performanțe ridicate și utilizați instrumentele și tehnologiile AWS pentru a monitoriza aplicația și mediul dvs pentru posibile probleme .
28 hours
Sinoptic
Acest curs de 4 zile va oferi: O înțelegere a serviciilor, utilizărilor și a celor mai bune practici de arhitectură de bază Experiență în proiectarea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor bazate pe cloud folosind AWS Experiență în dezvoltarea și întreținerea aplicațiilor scrise pentru Amazon Simple Storage Service, Amazon DynamoDB, Amazon Simple Queue Service, Amazon Simple Notification Service, Amazon Simple Workflow Service, AWS Elastic Beanstalk și AWS CloudFormation Public: Ingineri de cloud, echipa de excelență, administratori de server de ferestre, administratori Unix / Linux, administratori de stocare, administratori de rețea, administratori de virtualizare La finalizarea acestui program de instruire participanții ar trebui să poată implementa și utiliza serviciile AWS din punctul de vedere al dezvoltatorului .
14 hours
Sinoptic
Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS or AWS ECS) is a container orchestration service for running containerized applications on AWS.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at engineers who wish to use Amazon ECS to deploy and scale containerized applications.

By the end of this training, participants will be able to:

- Create a containerized application running on Amazon ECS.
- Understand how ECS Clusters and the ECS Agent work.
- Auto Scale a Containerized Application.
- Automate the Deployment Process.
- Integrate the Docker application deployment process with new or existing Continuous Integration workflows.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
Amazon elastic container service pentru Kubernetes (Amazon EKS, sau AWS EKS) este un serviciu pentru rularea Kubernetes pe AWS fără a fi nevoie să instalați și să opereze Kubernetes tine.

acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să utilizeze Amazon ECS la implementarea și scalarea aplicațiilor containerizate.

până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:

- înființat un EKS bazat Kubernetes cluster.
- a crea un containerizat cerere running on Amazon EKS.
- auto-scale o aplicație Containerized
- automatiza procesul de implementare
- integrați aplicațiile pe bază de EKS cu un flux de lucru nou sau existent de integrare continuă.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
14 hours
Sinoptic
Această instruire desfășurată de instructor (live sau la distanță) este destinată inginerilor care doresc să implementeze și să gestioneze dispozitivele IoT pe AWS.

Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea construi o platformă IoT care include implementarea și gestionarea unui backend, a unei gateway-uri și a dispozitivelor pe partea superioară a AWS.

Formatul cursului

- Prelegere interactivă și discuții.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea manuală într-un mediu live-lab.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Exercițiile vor fi bazate pe oricare dintre limbile și SDK-urile suportate de AWS IoT (C, Java, JavaScript, Python, Arduino Yun, iOS, Android, etc.). Pentru a solicita o anumită limbă sau un set SDK, contactați-ne pentru a aranja.
- Pentru a afla mai multe despre Core IoT Core, vă rugăm să vizitați: https://aws.amazon.com/iot-core/
14 hours
Sinoptic
acest instructor-condus, Live Training (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să utilizeze AWS Lambda pentru a construi și implementa servicii și aplicații la nor, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la furnizarea de mediu de executie (servere, VMs și containere, disponibilitate, scalabilitate, depozitare, etc.).

până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea:

- configura AWS Lambda pentru a executa o funcție.
- înțelege Faragau (funcții ca un serviciu) și avantajele de dezvoltare server.
- construi, încărcați și să execute AWS Lambda funcții.
- integrează funcțiile Lambda cu diferite surse de evenimente.
- pachet, implementa, monitoriza și depana aplicații bazate pe Lambda.

format al cursului

- interactive prelegere și discuții.
- o mulțime de exerciții și practică.
- hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.

curs opțiuni de personalizare

- pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
- pentru a afla mai multe despre AWS Lambda, vă rugăm să vizitați: https://docs.aws.amazon.com/lamda
7 hours
Sinoptic
acest instructor-condus, de formare live oferă o imagine de ansamblu a AWS produse, servicii și soluții. Acesta este destinat persoanelor fizice și echipelor care sunt:

- evaluarea/pregătirea pentru o implementare inițială a infrastructurii lor IT pe AWS.
- evaluarea/pregătirea pentru migrarea infrastructurii IT existente în cloudul public AWS.

până la sfârșitul acestui training, participanții vor avea o înțelegere clară a principalelor componente care alcătuiesc Amazon & #39; s oferind nor. Exercițiile hands-on, discuțiile și implementările în clasă vor oferi participanților practica și feedback-ul de care au nevoie pentru a se simți confortabil și pregătiți să își desfășoare propriile implementări în direct la AWS.

format al cursului

- de formare va fi interactiv și include hands-on activități de laborator și de punere în aplicare live.
21 hours
Sinoptic
There are a number of options for deploying Docker and Kubernetes on AWS, including Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS for Kubernetes, AWS Fargate, and Amazon EC2.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at engineers who wish to evaluate each of these services to make an informed decisions about which to deploy within their organization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up a development environment that includes all needed tools to start developing.
- Set up, configure and deploy a series of demo containers using a number of different approaches.
- Understand the architectural and design differences among different Docker/Kubernetes solutions within AWS.
- Automate the deployment of Docker containers.
- Set up a continuous integration and deployment pipeline.
- Integrate Docker and Kubernetes into an existing continuous integration system.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Sinoptic
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.

By the end of this training, participants will be able to:

- Configure and manage Kubernetes on EKS
- Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
- Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
- Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
- Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS

Audience

- Developers
- System Administrators
- DevOps Engineers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana AWS Cursuri, Seara AWS Training, AWS Camp, AWS Cu instructor, Sfarsit de saptamana AWS Training, Seara AWS Cursuri, AWS Coaching, AWS Instructor, AWS Trainer, AWS Cursuri, AWS Clase, AWS Pe pagina, AWS curs privat, AWS one on one trainingSfarsit de saptamana Amazon Web Services Cursuri, Seara Amazon Web Services Training, Amazon Web Services Camp, AWS (Amazon Web Services) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Amazon Web Services Training, Seara Amazon Web Services Cursuri, Amazon Web Services (AWS) Coaching, Amazon Web Services Instructor, AWS Trainer, Amazon Web Services (AWS) Cursuri, AWS (Amazon Web Services) Clase, AWS (Amazon Web Services) Pe pagina, Amazon Web Services (AWS) curs privat, Amazon Web Services (AWS) one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!