Cursuri AWS | Cursuri Amazon Web Services (AWS)

Cursuri AWS

Cursurile de formare AWS (Amazon Web Services) online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin practică interactivă elementele de bază și conceptele avansate ale AWS.

Cursurile de formare AWS sunt disponibile sub forma de "formare online live" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (aka "remote live training") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, remote desktop. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în România sau în centrele de instruire corporative NobleProg în România.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Amazon Web Services Subcategories

Amazon Web Services Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Amazon Web Services (AWS) este o platformă de cloud computing de la Amazon care oferă diferite servicii pe o infrastructură globală de cloud. Astfel de platforme includ AWS Lambda care permite utilizatorilor să construiască, să implementeze și să întrețină aplicații fără a fi nevoie de servere de furnizare.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să creeze aplicații fără server folosind servicii în platforma AWS fără server.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Implementați cele mai bune practici bazate pe evenimente în proiectarea aplicațiilor fără server, folosind serviciile AWS adecvate. Creați aplicații fără server folosind serviciile AWS. Monitorizați, securizați și scalați aplicațiile fără server pe AWS. Utilizați diferite instrumente pentru dezvoltatori pentru a configura și automatiza implementarea aplicațiilor fără server. Creați și mențineți o listă de resurse fără server care vor ajuta la dezvoltarea aplicațiilor fără server.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup. In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Configure and manage Kubernetes on EKS
 • Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
 • Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
 • Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
 • Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS
Audience
 • Developers
 • System Administrators
 • DevOps Engineers
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Există o serie de opțiuni pentru implementarea Docker și Kubernetes pe AWS, inclusiv Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS pentru Kubernetes , AWS Fargate și Amazon EC2. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează inginerilor care doresc să evalueze fiecare dintre aceste servicii pentru a lua decizii în cunoștință de cauză despre care să se desfășoare în cadrul organizației lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Stabiliți un mediu de dezvoltare care să includă toate instrumentele necesare pentru a începe dezvoltarea.
 • Configurați, configurați și implementați o serie de containere demo folosind o serie de abordări diferite.
 • Înțelegeți diferențele arhitecturale și de design dintre diferitele soluții Docker / Kubernetes din AWS.
 • Automatizarea implementării containerelor Docker .
 • Configurați o conductă de integrare și implementare continuă.
 • Integrați Docker și Kubernetes într-un sistem de integrare continuă existent.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
On demand AWS Architect Certification training course is designed to help professionals to become cloud-enabled using Amazon Web Services. This course is taught with real life examples, helps participants understand the practical application of concepts such as fundamentals of cloud computing, Amazon Web services (AWS), Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS), Private Clouds and Cloud programming. After this course participants will be able to have their own implementations on cloud using EC2 instances, S3 buckets etc.
21 hours
Public: Ingineri de cloud, Arhitecți de soluții, Echipa de centru de excelență, Administratori de server de ferestre, Administrator Unix / Linux , Administratori de stocare, Administratori de rețea, Administratori de virtualizare Obiectivele cursului: Acest curs este conceput pentru a vă învăța cum să:
 • Utilizați conceptele și practicile principale din spatele metodologiei DevOps
 • Proiectarea și implementarea unei infrastructuri pe AWS care acceptă unul sau mai multe proiecte de dezvoltare DevOps
 • Utilizați AWS CloudFormation și AWS OpsWorks pentru a implementa infrastructura necesară pentru a crea medii de dezvoltare, testare și producție pentru un proiect de dezvoltare software
 • Utilizați AWS CodeCommit și înțelegeți gama de opțiuni pentru a permite un mediu de integrare continuă pe AWS
 • Utilizați AWS CodePipeline pentru a proiecta și implementa o integrare continuă și livrare pe AWS
 • Implementați mai multe cazuri comune de utilizare a implementării continue utilizând tehnologii AWS, inclusiv implementare albastru / verde și testare A / B
 • Distingeți între gama de tehnologii de implementare a aplicațiilor disponibile pe AWS (inclusiv AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, Amazon EC2 Container Service și Amazon EC2 Container Registry) și decideți ce tehnologie se potrivește cel mai bine unui scenariu dat.
 • Reglați perfect aplicațiile pe care le furnizați pe AWS pentru performanțe ridicate și folosiți instrumente și tehnologii AWS pentru a monitoriza aplicația și mediul dvs. pentru probleme potențiale.
28 hours
NOTE: to get the course 100% subsidized by the goverment of Quebec (Quebec residents only) please contact us at quebec@nobleprog.ca REMARQUE: pour que le cours soit subventionné à 100% par le gouvernement du Québec (résidents du Québec seulement), veuillez nous contacter à quebec@nobleprog.ca This 4 day course will provide: 
 • An understanding of the Core AWS services, uses, and basic architecture best practices.
 • Proficiency in designing, developing, and deploying cloud-based solutions using AWS.
 • Experience with developing and maintaining applications written for Amazon Simple Storage Service, Amazon DynamoDB, Amazon Simple Queue Service, Amazon Simple Notification Service, Amazon Simple Workflow Service, AWS Elastic Beanstalk, and AWS CloudFormation.
Audience: Cloud engineers, Centre of excellence team,  Window server administrators, Unix/Linux administrator, Storage administrators, Network administrators , Virtualization administrators. On Completion of this training programme participants should able to deploy and use AWS services from a Developer standpoint.
7 hours
Acest training live, condus de instructor oferă o imagine de ansamblu asupra produselor, serviciilor și soluțiilor AWS. Se adresează persoanelor și echipelor care sunt:
 • evaluarea / pregătirea pentru o implementare inițială a infrastructurii IT pe AWS.
 • evaluarea / pregătirea migrării infrastructurii IT existente în cloud public AWS.
Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor înțelege clar componentele principale care alcătuiesc oferta cloud a Amazon. Exercițiile practice, discuțiile și desfășurarea în clasă vor oferi participanților practica și feedback-ul de care au nevoie pentru a se simți confortabil și pregătiți să efectueze propriile implementări live în AWS.
  Formatul cursului
  • Instruirea va fi interactivă și include activități practice de laborator și implementare live.
  21 hours
  Amazon Redshift este un serviciu de stocare de date pe bază de date pe bază de date pe bază de date pe bază de cloud în AWS În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele Amazon Redshift Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Redshift Amazon Încărcați, configurați, implementați, interogați și vizualizați date cu Amazon Redshift Public Dezvoltatori Profesioniști IT Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
  14 hours
  Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS sau AWS ECS) este un serviciu de orchestrare a containerelor pentru executarea aplicațiilor containerizate pe AWS. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze Amazon ECS pentru a deplasa și a scala aplicații containerizate. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Creați o aplicație containerizată care rulează pe Amazon ECS. Înțelegeți modul în care funcționează Clusterele ECS și Agentul ECS. Scala automată a unei aplicații containerizate. Automatizarea procesului de implementare. Integrarea procesului de implementare a aplicației Docker cu fluxurile de lucru de integrare continuă noi sau existente.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  Amazon Elastic Container Service pentru Kubernetes (Amazon EKS sau AWS EKS) este un serviciu pentru rularea Kubernetes pe AWS fără a fi necesar să instalați și să folosiți Kubernetes singur. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), se adresează inginerilor care doresc să utilizeze Amazon EKS pentru a implementa și a scala aplicații containerizate în clusterele Kubernetes gestionate de AWS. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Configurați un cluster Kubernetes bazat pe EKS.
  • Creați și executați o aplicație containerizată pe Amazon EKS.
  • Scala automată a unei aplicații conținute
  • Automatizarea procesului de implementare
  • Integrați aplicațiile bazate pe EKS cu un flux de lucru de integrare continuă nou sau existent.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  28 hours
  Kubeflow este un cadru pentru desfăşurarea încărcăturilor de lucru Machine Learning pe Kubernetes. TensorFlow este o bibliotecă de învățare automată și Kubernetes este o platformă de orchestrare pentru gestionarea aplicațiilor containerizate. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să implementeze încărcături de lucru Machine Learning pe un server AWS EC2. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Instalați și configurați Kubernetes, Kubeflow și alte software necesare pe AWS. Utilizați EKS (Elastic Kubernetes Service) pentru a simplifica activitatea de inițializare a unui cluster Kubernetes pe AWS. Creați și deplasați un pipeline Kubernetes pentru automatizarea și gestionarea modelelor ML în producție. Instruiți și deplasați TensorFlow modele ML pe mai multe GPUs și mașini care funcționează în paralel. Livrați alte servicii gestionate de AWS pentru a extinde o aplicație ML.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) oferă infrastructură pentru aplicațiile de construcție în cloud. Terraform, creat de Hashicorp, este un instrument pentru gestionarea acestei infrastructuri. Combinația AWS și Terraform face gestionarea serverelor și aplicațiilor de grad de producție extrem de complexă, practică, eficientă și chiar plăcută. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze Terraform pe AWS pentru a planifica și a construi infrastructura cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Instalați și configurați Terraform pe AWS. Implementarea unei infrastructuri ca abordare cod" pentru gestionarea mediilor cloud AWS. Creați, lansați și demontați infrastructura dintr-un singur instrument. Scrieți fișierele de configurare declarative care pot fi gestionate ca orice alt cod de sursă într-un sistem de control al versiunii. Actualizarea rapidă a fișierelor de configurare pentru a răspunde în mod eficient nevoilor de resurse informatice schimbătoare. Colaborați cu alți ingineri de infrastructură prin împărtășirea fișierelor de configurare într-un repository de cod comun. Îmbunătățirea transparenței în procesul de achiziții de infrastructură.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  28 hours
  AWS Advanced Architecture se referă la proiectarea, instalarea și punerea în aplicare a infrastructurii și aplicațiilor pentru întreprinderi pe AWS. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor cloud care doresc să înțeleagă și să implementeze aspectele mai complexe ale arhitecturii AWS. Cursul acoperă multe dintre aceleași subiecte ca și cursurile de nivel AWS Certified Solutions Architect (Profesional). Cu toate acestea, acest curs nu este conceput pentru a pregăti participanții pentru a lua examenul. Acesta este un curs practic care demonstrează cum să se implementeze într-un mediu de laborator live multe dintre configurările, implementările și implementările pe care ar trebui să le realizeze un arhitect de soluții AWS. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Proiectarea soluțiilor cloud complexe pe AWS. Dezvoltați aplicații software pe AWS care sunt scalabile, foarte disponibile și tolerante de eroare. Integrarea celor mai potrivite servicii AWS cu o aplicație. Migrați o aplicație software complexă la AWS. Aplicați cele mai bune practici pentru proiectarea, implementarea, optimizarea și implementarea infrastructurii și aplicațiilor pe AWS.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  Amazon CloudFront este un serviciu CDN (rețea de livrare a conținutului) în AWS. Acesta constă dintr-o rețea distribuită la nivel mondial a serverelor proxy care cachează conținutul pentru a îmbunătăți viteza de descărcare a utilizatorilor în diferite locații. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să accelereze performanța site-ului sau a aplicației web prin intermediul unui Amazon CloudFront CDN (rețeaua de livrare a conținutului). La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Configurați contul AWS corespunzător pentru a accesa CloudFront. Conținutul media cache, cum ar fi video și audio în apropiere de consumatori, pentru a reduce latența și pentru a crește viteza de descărcare. Cache adesea accesat conținut static, cum ar fi imaginile site-ului și software-ul descărcat. Cache conținut dinamic, streaming și interactiv pentru a îmbunătăți experiența clienților.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  AWS Outposts este o soluție cloud hibridă care extinde infrastructura Amazon Web Services la mediile on-premise. Ceea ce o separă de alte modele hibridă este integrarea atât a serviciilor de bază de date locale, cât și a resurselor cloud publice. AWS Outposts, împreună cu instrumentele și caracteristicile sale native, ajută utilizatorii să obțină prelucrarea scăzută și sigură a datelor care găzduiește aplicații moderne pentru întreprinderi. Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor, dezvoltatorilor și personalului IT administrativ care doresc să optimizeze centrul de date și fluxurile de lucru ale organizației lor folosind sistemul complet susținut de AWS Outposts. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Evaluarea și pregătirea mediului on-premise pentru setarea și instalarea AWS Outposts. Configurați un Outpost bazat pe opțiunile de memorie și de stocare potrivite pentru întreprindere. Adaptați-vă la arhitectura cloud AWS și familiarizați-vă cu interfața AWS Outposts. Utilizați principalele instrumente și caracteristici ale unui Outpost pentru implementările de prelucrare și dezvoltare a datelor mari. Implementarea unor metode de management mai flexibile și fără probleme în cadrul organizației.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  7 hours
  AWS Technical Essentials se referă la conceptele fundamentale din spatele cloud computing, stocare și rețeaua pe AWS. Această formare directă (online sau on-site) este destinată persoanelor tehnice care doresc să înțeleagă produsele și serviciile AWS pentru a lua o decizie informată cu privire la modul de implementare a soluțiilor cloud AWS în cadrul organizației lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Identificați și înțelegeți rolul fiecărui serviciu oferit de AWS. Înțelegeți terminologia și conceptele legate de AWS. Creați și gestionați conturile utilizatorilor echipei în condiții de siguranță. Compara serviciile AWS cu problemele și cerințele unei organizații. Faceți decizii informate cu privire la ce servicii AWS trebuie implementate. Planificați o strategie largă de soluții cloud pentru o organizație.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  7 hours
  Amazon Web Services (AWS) CodePipeline este un serviciu de livrare pe care dezvoltatorii îl pot folosi pentru a automatiza procesele de eliberare a software-ului. CodePipeline ajută la gestionarea și configurarea schimbărilor continue în diferite etape de lansare a software-ului. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) vizează DevOps ingineri și dezvoltatori care doresc să utilizeze CodePipeline pentru a automatiza tuburile de eliberare pentru actualizarea eficientă a aplicațiilor și a infrastructurii. La sfârșitul acestei cursuri, participanții vor putea utiliza caracteristicile și instrumentele CodePipeline pentru a automatiza și configura fluxurile de lucru în fluxurile de lucru de lansare a software-ului. Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) SageMaker este un serviciu de învățare a mașinilor în cloud care permite dezvoltatorilor să construiască, să instruiască și să implementeze rapid modele de învățare a mașinilor la orice scară. Această formare directă (online sau on-site) este orientată către oamenii de știință și dezvoltatorii de date care doresc să creeze și să formeze modele de învățare a mașinilor pentru implementare în mediile de găzduire gata de producție. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Utilizați exemplele de notebook pentru a pregăti și încărca datele pentru formare. Formarea modelelor de învățare a mașinii folosind seturi de date de formare. Dezvoltați modele instruite la un punct final pentru a crea predicții.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) RoboMaker este o sursă deschisă, serviciu de cloud care ajută pe utilizatori crearea rapid și dezvoltarea aplicațiilor robotice. AWS RoboMaker îmbunătăţiște cadrul sistemului operativ de robot (ROS) cu noaptea sa, învăţarea machinelor, monitorizarea și simulații.Această formare de instructor, live (online sau on local) este destinată la dezvoltatorii care dorește să installeze, să configureze și să gestioneze capacitățile AWS RoboMaker pentru a crea, simula și să dezvolte aplicațiile pentru vehicule și dispoziții autonome.Până la sfârșitul acestui formaţii, participanţii vor putea folosi AWS RoboMaker pentru a construi, simula, dezvolta, gestiona, testa și monitoriza aplicațiilor robote.Formatul cursului
   Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
  Opțiuni de personalizare a cursului
   Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
  14 hours
  Amazon S3 (cunoscut și sub numele de Amazon Simple Storage Service) este un sistem de stocare a valorilor cheie bazat pe cloud, NoSQL, pe AWS. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Amazon S3 pentru a permite stocarea bazată pe cloud pentru site-urile lor web, aplicațiile web și / sau aplicațiile mobile. Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  acest instructor-condus, Live Training (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să utilizeze AWS Lambda pentru a construi și implementa servicii și aplicații la nor, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la furnizarea de mediu de executie (servere, VMs și containere, disponibilitate, scalabilitate, depozitare, etc.). până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea:
  • configura AWS Lambda pentru a executa o funcție.
  • înțelege Faragau (funcții ca un serviciu) și avantajele de dezvoltare server.
  • construi, încărcați și să execute AWS Lambda funcții.
  • integrează funcțiile Lambda cu diferite surse de evenimente.
  • pachet, implementa, monitoriza și depana aplicații bazate pe Lambda.
  format al cursului
  • interactive prelegere și discuții.
  • o mulțime de exerciții și practică.
  • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
  curs opțiuni de personalizare
  • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
  • pentru a afla mai multe despre AWS Lambda, vă rugăm să vizitați: https://docs.aws.amazon.com/lamda
  14 hours
  AWS Lambda este un serviciu de calcul care permite dezvoltatorilor să scrie și să ruleze cod, fără a fi nevoie să rotească containere și mașini virtuale, să mențină stocarea sau să procure resursele pentru rularea codului la scară. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să integreze funcțiile AWS Lambda cu servicii precum API Gateway, Kinesis Streams, etc. Instruirea demonstrează, de asemenea, modul de utilizare a browserului AWS Cloud9 IDE pentru dezvolta software în colaborare. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Dezvoltați colaborativ aplicații și servicii utilizând AWS Cloud9 IDE.
  • Integrați funcțiile AWS Lambda cu alte servicii AWS.
  • Creați și gestionați API-uri.
  • Configurați o funcție AWS Lambda pentru a citi și prelucra date de streaming în timp real.
  • Creați și gestionați o conductă de integrare continuă pentru construirea, testarea și implementarea unei aplicații AWS Lambda .
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  14 hours
  Această instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este orientată către ingineri care doresc să implementeze și să gestioneze dispozitive IoT pe AWS. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea construi o platformă IoT care include desfășurarea și gestionarea unui backend, gateway și dispozitive pe partea de sus a AWS. Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Exercitiile se vor baza pe oricare dintre limbile si SDK-urile suportate de AWS IoT (C, Java , Java Script, Python , Arduino Yún, iOS , Android , etc.). Pentru a solicita o limbă specifică sau SDK, vă rugăm să ne contactați pentru a vă aranja.
  • Pentru a afla mai multe despre AWS IoT Core, vizitați: https://aws.amazon.com/iot-core/
  8 hours
  Summary:
  • Basics of IoT architecture and functions
  • “Things”, “Sensors”, Internet and the mapping between business functions of IoT
  • Essential of all IoT software components- hardware, firmware, middleware, cloud and mobile app
  • IoT functions- Fleet manager, Data visualization, SaaS based FM and DV, alert/alarm, sensor onboarding, “thing” onboarding, geo-fencing
  • Basics of IoT device communication with cloud with MQTT.
  • Connecting IoT devices to AWS with MQTT (AWS IoT Core).
  • Connecting AWS IoT core with AWS Lambda function for computation and data storage using DynamoDB.
  • Connecting Raspberry PI with AWS IoT core and simple data communication.
  • Hands on with Raspberry PI and AWS IoT Core to build a smart device.
  • Sensor data visualization and communication with web interface.
  21 hours
  Amazon Web Services (AWS) Greengrass este o sursă deschisă, serviciu de cloud care ajută pe utilizatori crearea și dezvoltarea Internet of Things (IoT) aplicații pe dispoziții în case, maşini, spitale, întreprinderi și mai multe. AWS IoT Greengrass oferi calcularea locală, mesajării, sincronizarea, gestionarea datelor și capacitățile de inferență de învăţare a maşinilor pentru dispozițiilor într-un mod sigur și eficient de cost.Această formare de instructor, live (online sau sur site) este destinată la dezvoltatorii care dori să installeze, să configureze și să gestioneze AWS IoT Capacitățile Greengrass pentru a crea aplicații pentru diferite dispoziții.Până la sfârșitul acestui formaţii, participanții vor putea folosi AWS IoT Greengrass pentru a construi, a desfășura, a gestiona, asigură și monitoriza aplicațiile pe dispoziții inteligente.Formatul cursului
   Lecţia interactivă şi discuţia. Multe exerciţii şi practica. Implementarea mâinilor într-un mediu de live-lab.
  Opțiuni de personalizare a cursului
   Pentru a solicit o formare personalizată pentru acest curs, vă rog să ne contactăm pentru a arranja.
  7 hours
  Gestionarea unui mediu AWS este o lucrare complexă și predispusă la erori. CloudFormation permite furnizarea unui mediu cloud folosind șabloane YAML bazate pe text. Această instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este orientată către ingineri care doresc să utilizeze AWS CloudFormation pentru a automatiza procesul de gestionare a infrastructurii cloud AWS. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Activați serviciile AWS pentru a începe gestionarea infrastructurii.
  • Înțelegeți și aplicați principiul „infrastructurii ca cod”.
  • Îmbunătățirea calității și reducerea costurilor de implementare a infrastructurii.
  • Scrieți CloudFormation Șabloane folosind YAML.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  7 hours
  Amazon Web Services (AWS) CloudFormation este un serviciu care simplifică gestionarea infrastructurii prin tratarea infrastructurii ca cod. CloudFormation Modelele pot fi folosite pentru a gestiona și furniza resurse AWS. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor și dezvoltatorilor cloud care doresc să utilizeze CloudFormation pentru a gestiona resursele de infrastructură în cadrul ecosistemului AWS. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
   Implementarea CloudFormation de șabloane pentru gestionarea automată a infrastructurii. Integrarea resurselor AWS existente în CloudFormation. Utilizați StackSets pentru a gestiona stack-urile în mai multe conturi și regiuni.
  Formatul cursului
   Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare
   Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
  14 hours
  DynamoDB este un serviciu de baze de date fără SQL oferit de AWS ca parte a portofoliului AWS. Este o bază de date bazată pe cheie și bazată pe documente care oferă performanțe rapide. Acest instruire în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să integreze o SQL date DynamoDB Fără SQL într-o aplicație web găzduită pe AWS. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
  • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe integrarea datelor în DynamoDB.
  • Integrați DynamoDB în aplicații web și aplicații mobile.
  • Mutați datele în AWS cu serviciile AWS.
  • Implementați operațiuni cu AWS DAX.
  Formatul cursului
  • Prelegeri și discuții interactive.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
  4 hours
  Summery:
  • Basics of IoT architecture and functions
  • “Things”, “Sensors”, Internet and the mapping between business functions of IoT
  • Essential of all IoT software components- hardware, firmware, middleware, cloud and mobile app
  • IoT functions- Fleet manager, Data visualization, SaaS based FM and DV, alert/alarm, sensor onboarding, “thing” onboarding, geo-fencing
  • Basics of IoT device communication with cloud with MQTT.
  • Connecting IoT devices to AWS with MQTT (AWS IoT Core).
  • Connecting AWS IoT core with AWS Lambda function for computation and data storage.
  • Connecting Raspberry PI with AWS IoT core and simple data communication.
  • Alerts and events
  • Sensor calibration

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana AWS Cursuri, Seara AWS Training, AWS Camp, AWS Cu instructor, Sfarsit de saptamana AWS Training, Seara Amazon Web Services Cursuri, AWS Coaching, AWS Instructor, AWS (Amazon Web Services) Trainer, Amazon Web Services Cursuri, AWS (Amazon Web Services) Clase, AWS (Amazon Web Services) Pe pagina, AWS curs privat, AWS one on one trainingSfarsit de saptamana Amazon Web Services Cursuri, Seara Amazon Web Services Training, Amazon Web Services Camp, AWS (Amazon Web Services) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Amazon Web Services Training, Seara Amazon Web Services Cursuri, Amazon Web Services (AWS) Coaching, Amazon Web Services Instructor, AWS Trainer, Amazon Web Services (AWS) Cursuri, AWS (Amazon Web Services) Clase, AWS (Amazon Web Services) Pe pagina, Amazon Web Services (AWS) curs privat, Amazon Web Services (AWS) one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions