Cursuri VMware

Cursuri VMware

Online sau la fața locului, cursurile live de instruire VMware conduse de un instructor demonstrează, prin practică interactivă, cum să instalezi, să configurezi și să gestionezi un server VMware. Instruirea VMware este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

VMware Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
VMware PKS (cunoscut și sub numele de "VMware Pivotal Container Service" și "VMware Essential PKS") este o platformă pentru a simplifica implementarea și funcționarea serviciilor de container bazate pe Kubernetes. VMware PKS utilizează sisteme de implementare, cum ar fi BOSH și Pivotal Ops Manager, pentru a gestiona fără probleme infrastructurile containerizate. Versiunea proprietară a software-ului este "VMware Tanzu Kubernetes Grid Integrated Edition" (anterior cunoscută sub numele de "VMware Enterprise PKS"). Acest curs poate fi adaptat fie pentru open source sau versiunea proprietara. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem și dezvoltatorilor care doresc să instaleze, să configureze, să monitorizeze și să gestioneze mediile bazate pe Kubernetes prin intermediul VMware PKS (anterior numit Pivotal Container Service). La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați VMware componentele și instrumentele PKS. Deploi cu BOSH și Pivotal Ops Manager. Integrați PKS cu capacitățile VMware Harbor. Gestionarea și monitorizarea infrastructurilor și aplicațiilor folosind VMware instrumente.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
VMware Tanzu este o serie de produse și soluții pentru construirea, funcționarea și gestionarea aplicațiilor containerizate. Ajută la simplificarea operațiunilor și a gestionării ciclului de viață a clusterelor Kubernetes. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) vizează DevOps ingineri și dezvoltatori care doresc să utilizeze VMware Tanzu pentru a construi, a deplasa și a orchestra aplicații native cloud într-un mediu VSphere. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați mediul necesar pentru a începe gestionarea clusterelor Kubernetes cu VMWare Tanzu. Înțelegeți fundamentele utilizării portofoliului de produse VMWare pentru centralizarea gestionării clusterelor și a aplicațiilor. Construiți, rulați, deplasați și orchestrați aplicații containerizate folosind serviciul VMWare Tanzu Kubernetes Grid. Aflați cum să gestionați și să monitorizați ciclul de viață al VMware componentelor Tanzu în VSphere.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana VMware Cursuri, Seara VMware Training, VMware Camp, VMware Cu instructor, Sfarsit de saptamana VMware Training, Seara VMware Cursuri, VMware Coaching, VMware Instructor, VMware Trainer, VMware Cursuri, VMware Clase, VMware Pe pagina, VMware curs privat, VMware one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions