Cursuri CMMN

Cursuri CMMN

Cursurile de instruire CMMN live, instruite live (model de management al cazurilor și note) demonstrează prin discuții interactive și practici practice practicile de bază ale Case Management în conformitate cu CMMN Instruirea CMMN este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
28 hours
Sinoptic
Modelul și notarea procesului de Business ( BPM N), modelul de decizie și notația ( DMN ) și modelul de Management cazurilor și notația ( CMMN ) sunt trei standarde de Management obiectelor ( OMG ) pentru procese, decizii și modelare de cazuri. Acest curs oferă o introducere pentru toate și informează când ar trebui să le folosim.
Sfarsit de saptamana CMMN Cursuri, Seara CMMN Training, CMMN Camp, CMMN Cu instructor, Sfarsit de saptamana CMMN Training, Seara CMMN Cursuri, CMMN Coaching, CMMN Instructor, CMMN Trainer, CMMN Cursuri, CMMN Clase, CMMN Pe pagina, CMMN curs privat, CMMN one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!