Cursuri Configuration Management

Cursuri Configuration Management

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin discuții interactive și practică practică cum să desfășoare un management eficient al configurației. Training Managementul configurației este disponibil ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg în România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Configuration Management Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Microsoft Endpoint Configuration Manager (MECM) cunoscut anterior ca Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) este un software de gestionare a sistemului pentru endpoint Windows. Oferă instrumente pentru inventar, distribuție de software, gestionare a patch-urilor, imagini ale sistemului de operare, setări și multe altele.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează administratorilor de sistem care doresc să învețe despre Microsoft Endpoint Configuration Manager (MECM) și să-l folosească pentru a gestiona infrastructurile.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Aflați despre Microsoft Endpoint Configuration Manager și cum funcționează. Înțelegeți și configurați metodele de descoperire. Configurați politicile clientului MECM.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Configuration management is the process of managing the changes and versions of the products and components in a system or project. It helps to keep the products and components consistent, reliable, and aligned with the requirements and specifications. It also helps to improve the collaboration, communication, and coordination among the stakeholders and teams in the system or project. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at beginner-level to product leads and senior managers who wish to understand the benefits and challenges of configuration management for their products and projects By the end of this training, participants will be able to:
 • Explain the need and requirements for configuration management.
 • Identify the elements and terminology of configuration management.
 • Apply the life cycle concepts and quality aspects of configuration management.
 • Develop and implement configuration management plans and strategies.
 • Deal with commercial off-the-shelf (COTS) and lean products and components.
 • Use configuration identification and self-auditing approaches.
 • Perform configuration verification and audit.
 • Assess and improve configuration management processes.
 • Use configuration management tools and technologies.
 • Estimate and manage the costs involved in configuration management.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 hours
Foreman and Katello sunt soluții de gestionare a infrastructurii de sursă deschisă care simplifică gestionarea ciclului de viață a serverelor. Foreman oferă furnizarea, configurarea și monitorizarea serverelor, susținute de capacitățile de management al conținutului Katello. Această formare directă (online sau on-site) este destinată operatorilor de sistem și administratorilor care doresc să utilizeze Foreman and Katello pentru a gestiona și monitoriza serverele și infrastructurile lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați Foreman pentru a automatiza furnizarea și configurarea sistemelor. Instalați Katello și implementați funcțiile sale de gestionare a conținutului pentru a crea, organiza și gestiona repositorii. Urmăriți schimbările infrastructurii folosind funcțiile de raportare și monitorizare ale Foreman.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
28 hours
Red Hat Satellite este o soluție de gestionare a infrastructurii care simplifică implementarea, configurarea și monitorizarea sistemelor în mediile fizice, virtuale și cloud. Această formare directă (online sau on-site) este destinată operatorilor de sistem și administratorilor care doresc să utilizeze Satellite pentru a gestiona host-urile Red Hat Enterprise. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați Red Hat Satellite pentru a deplasa software-ul și serverele. Utilizați instrumente de management pentru a planifica sarcinile și a executa comenzi de executare la distanță. Performanța întreținerii serverului pentru a gestiona securitatea sistemului, recuperabilitatea și creșterea.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Vagrant este un instrument de virtualizare open-source pentru automatizarea furnizării de mașini virtuale. Prin eliminarea procesului manual, Vagrant permite crearea instantanee a unui număr aproape nelimitat de mașini virtuale. În cadrul acestei instruiri, participanții vor învăța conceptele de bază ale Vagrant și cum să implementăm Vagrant într-un mediu de lucru viu. Public
Ingineri software, dezvoltatori și programatori
Administrator de sistem
DevOps , operațiuni IT, suport pentru dezvoltare Formatul cursului
După o scurtă introducere în furnizarea virtualizării, participanții efectuează exerciții pentru a implementa Vagrant într-un mediu viu.
14 hours
Acest curs este destinat organizațiilor care utilizează deja Administratori de Puppet sau Sisteme care doresc să implementeze Puppet ca o soluție nouă. Cursul este livrat peste 2 zile și implică un amestec de prezentări și exerciții. La finalizare, veți putea implementa o configurație de bază pentru Puppet într-un mediu Master-Client.
21 hours
Acest curs este destinat administratorilor de sistem cu experiență și dezvoltatorilor care doresc să pună în aplicare Automatizarea Puppet în medii complexe. La finalizare, veți putea implementa o configurație complexă de sistem pentru mediul Puppet într-un mediu Multi-Master-Client.
14 hours
Ansible este un software cu sursă deschisă pentru gestionarea configurării și implementarea aplicațiilor. Puppet este un software de automatizare pentru automatizarea infrastructurii și implementarea aplicațiilor. Folosind Ansible cu Puppet, utilizatorii pot automatiza și gestiona infrastructura IT. Această formare directă (online sau on-site) condusă de instructori vizează DevOps ingineri care doresc să automatizeze infrastructura IT cu Ansible și Puppet. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați și gestionați infrastructura IT. Construiți un pipeline pentru implementarea eficientă a codului. Implementarea infrastructurii auto-servicii și a livrării aplicațiilor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Puppet Practitioner is an advanced course that builds on the Puppet Fundamentals, focusing on practical skills and techniques. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at intermediate-level to advanced-level developers and system administrators who wish to enhance their Puppet knowledge and expertise. By the end of this training, participants will be able to:
 • Master advanced Puppet concepts and techniques.
 • Efficiently manage configurations using Puppet.
 • Implement best practices for module development.
 • Decouple configuration from code using Hiera.
 • Write custom facts and functions to extend Puppet's functionality.
 • Effectively manage relationships in Puppet.
 • Handle artifacts such as files, snippets, templates, and blobs.
 • Apply testing best practices for Puppet modules.
 • Utilize Puppet Bolt for orchestration.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Saltstack (Salt pentru scurt) este un software open source dezvoltat pentru automatizarea configurației sistemelor server. Pe parcursul acestui curs veți învăța cum să administrați și să gestionați central medii de server multiple. Cursul va fi un amestec bun de prezentări, exemple și exerciții de laborator, astfel încât să puteți aplica imediat ceea ce ați învățat.
21 hours
Saltstack (Salt pentru scurt) este un software open source dezvoltat pentru automatizarea configurației sistemelor server. Pe parcursul acestui curs veți învăța cum să administrați și să gestionați central medii de server multiple. Acest antrenament live, condus de instructor, va fi un amestec bun de prezentări, exemple și exerciții de laborator, astfel încât să puteți aplica imediat ceea ce ați învățat.
14 hours
SaltStack (sau Salt) este un instrument de gestionare a configurației open-source bazat pe Python pentru automatizarea furnizării de hardware și software într-un mediu IT. SaltStack este popular ca instrument de orchestrare în medii operaționale cloud și IT. În cadrul acestui instruire, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să implementeze SaltStack timp ce practică SaltStack practice, configurarea, furnizarea, optimizarea și depanarea unei colecții de servere într-un mediu cloud simulat. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Saltstack
 • Automatizarea sarcinilor administrative legate de infrastructură
 • Furnizați și gestionați noi pachete de cod și aplicații
 • Creați șabloane de configurare reutilizabile
 • Utilizați SaltStack pentru a vă monitoriza sistemele
 • Dezvoltarea strategiilor de optimizare a infrastructurii
 • Depanarea problemelor legate de SaltStack și de mediu
Public
 • Administratori de sistem
 • Ingineri DevOps
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
notițe
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
SaltStack (sau Salt) este un instrument de configurare bazat pe Python, opensource pentru automatizarea furnizării de hardware și software într-un mediu IT SaltStack este popular ca instrument de orchestrare în mediile de operare în cloud și IT În acest training instruit (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța principiile teoretice din spatele SaltStack în timp ce practică configurarea, configurarea, furnizarea, optimizarea și depanarea unei colecții de servere și aplicații într-un mediu de laborator live Public Administratorii de sistem Ingineri DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră notițe Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
21 hours
SaltStack (sau Salt) este un instrument de configurare bazat pe Python, opensource pentru automatizarea furnizării de hardware și software într-un mediu IT SaltStack este popular ca instrument de orchestrare în mediile de operare în cloud și IT În acest training instruit (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța caracteristicile avansate ale programului SaltStack, deoarece practică configurarea, configurarea, furnizarea, optimizarea și depanarea unei colecții de servere și aplicații într-un mediu de laborator live Public Administratorii de sistem Ingineri DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră notițe Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Acest curs de 2 zile demonstrează prin practica practică elementele de bază ale Chef , un instrument de gestionare a configurației și modul de utilizare a Chef pentru automatizarea infrastructurii.
14 hours
Cursul este destinat să ofere inginerilor care utilizează în prezent cunoștințe Ansible privind domeniile profunde și mai specializate implicate în aplicarea sa. Scopul atelierului este de a oferi o mai bună înțelegere a ceea ce se întâmplă "sub capotă", cum poate fi folosit Ansible în ciclul de viață al dezvoltării aplicațiilor și cum poate fi adaptat Ansible pentru medii scalate și pentru întreprinderi.
7 hours
Ansible rezolvă problema: "Avem configurația serverului pe care o dorim, am pus-o în timp să-l găsim, acum cum să automatizăm toate acestea?"
21 hours
Ansible este o platformă software de către Red Hat care poate fi utilizată pentru a automatiza dezvoltarea (Dev) și operațiunile (Ops) sarcini. Red Hat oferă soluția cu sursă deschisă, Ansible AWX, pentru un control mai bun asupra aplicațiilor proiectate și construite prin intermediul platformei Ansible's. Acesta este proiectul din care vine Red Hat Ansible Tower, ceea ce îl face o arhitectură rapidă optimă pentru echipe flexibile. Cu Ansible AWX's web-based interfață și instrumente de automatizare, poate susține procesele IT în mediile de dezvoltare software de dimensiuni mici până la mijlocii. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) vizează DevOps ingineri, dezvoltatori și manageri de proiect care doresc să execute în mod eficient funcțiile preprogramate și să administreze fluxurile de lucru de dezvoltare a software-ului folosind API-ul RESTful puternic al Ansible AWX. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Ansible AWX pe mediul preferat de dezvoltare a software-ului. Înțelegeți DevOps principiile și conceptele fundamentale pentru Ansible AWX. Utilizați instrumentele de automatizare ale AWX pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru și pentru a facilita procesele DevOps. Integrați AWX cu resurse externe pentru a profita de caracteristicile sale și pentru a colabora cu echipe.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Acest curs a fost creat administratorilor de sistem care doresc să automatizeze administrarea configurației sistemului și a aplicațiilor cu Ansible . Acest curs se concentrează mai ales pe serverele Linux / Unix.
35 hours
Ansible este o soluție cu sursă deschisă pentru automatizarea funcțiilor de dezvoltare (Dev) și operațiuni (Ops) în aplicațiile moderne ale întreprinderilor. Acesta este finanțat de Red Hat și oferă o abordare simplistă pentru integrarea tehnologiilor de dezvoltare a software-ului și a sistemelor de implementare complexe. Proiectul comunitar Ansible este, de asemenea, utilizabil împreună cu alte platforme Red Hat pentru optimizarea fluxurilor de lucru actuale și implementarea principiilor CI/CD în automatizarea IT. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) vizează DevOps ingineri, dezvoltatori și administratorii SysOps care doresc să maximizeze instrumentele și caracteristicile puse la dispoziție prin intermediul proiectului Ansible pentru dezvoltarea infrastructurilor și proceselor IT organizaționale. În același timp, ei pot profita de oportunitatea de a efectua implementări complexe Ansible pentru aplicații la scară largă, folosind turnul său cu surse deschise pentru funcții optimizate de management și colaborare. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Ansible împreună cu alte instrumente și resurse open-source. Creați un sistem centralizat pentru DevOps management folosind caracteristicile proiectului Ansible. Funcționați instrumente de automatizare și resurse avansate de Ansible pentru a realiza abordarea CI/CD. Executați mai bine metodele SysOps folosind caracteristicile colaborative ale Ansible's pentru a gestiona echipe mai mari. Îmbunătățește DevOps executarea sarcinilor în cadrul organizației și optimizează cele existente. Integrarea Ansible cu platformele externe și utilizarea altor Ansible instrumente pentru avantajul organizației.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Ansible este un instrument de automatizare cu sursă deschisă pentru gestionarea și configurarea dispozitivelor de rețea. Cu Ansible, inginerii de rețea pot reduce timpul de descărcare a rețelei și erorile de configurare prin automatizarea sarcinilor repetitive. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este orientată către ingineri de rețea sau DevOps care doresc să utilizeze Ansible pentru a gestiona sistemele de rețea mai eficient prin automatizare. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe construirea și utilizarea automatizării rețelei. Creați Ansible playbooks pentru executarea și automatizarea sarcinilor în mai multe sisteme de rețea. Utilizați scripte de automatizare a rețelei Python pentru a gestiona și configura dispozitivele de rețea. Configurația rețelei de gestionare se schimbă dinamic folosind șablonele Jinja2.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Ansible este o platformă software de către Red Hat care poate fi utilizată pentru a automatiza dezvoltarea (Dev) și operațiunile (Ops) sarcini. Una dintre soluțiile sale cele mai avantajoase este Ansible Turnul. Formal, cunoscut sub numele de AWX, Ansible Tower este un sistem de management bazat pe web pentru Ansible proiecte. Red Hat Ansible Tower permite utilizatorilor să execute eficient și să mențină fluxurile de lucru IT, în timp ce se extinde la implementări complexe de dezvoltare a software-ului. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) vizează DevOps ingineri, dezvoltatori și manageri de proiecte care doresc să utilizeze Red Hat Ansible Tower pentru a optimiza procesele de dezvoltare a aplicațiilor pentru întreprinderi și pentru a orchestra un mediu de afaceri mai bun. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați Red Hat Ansible Tower și configurați alte instrumente de automatizare necesare Ansible. Executați și gestionați Ansible proiecte folosind sistemul centralizat Ansible Tower. Operați interfața web Red Hat Ansible Tower și integrați-o cu platformele externe. Leverage Ansible Tower resurse și caracteristici pentru a atinge o organizație dinamică și eficientă.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
35 hours
Red Hat Ansible este o platformă de software cu toate scopurile care oferă aplicații pentru întreprinderi cu un control mai bun al automatizării. Este construit pe o sintază clară și un limbaj de programare intuitiv, ceea ce îl face o abordare simplistă pentru centralizarea infrastructurilor IT. Cu ajutorul instrumentelor Red Hat Ansible Automation Platform, utilizatorii pot efectua implementări de automatizare, reducând în același timp complexitatea sarcinilor DevOps. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) vizează DevOps ingineri, dezvoltatori și administratorii SysOps care doresc să utilizeze Red Hat Ansible Platformă de automatizare pentru a executa funcțiile de dezvoltare a software-ului și pentru a orchestra procese IT avansate. Toate laboratoarele din această formare pot fi efectuate în DaDesktop, o platformă de formare colaborativă care permite instructorului și participanților să interacționeze cu mașinile reciproce în timp real. Conținutul cursului poate fi, de asemenea, personalizat pentru a se potrivi o gamă largă de cazuri de utilizare și cerințe. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Platforma de automatizare Red Hat Ansible în mediul preferat. Familiarizați-vă cu caracteristici avansate Ansible pentru centralizarea și gestionarea proiectelor. Utilizați instrumentele de automatizare și resursele de nivel superior ale Red Hat Ansible pentru a realiza abordarea CI/CD. Realizarea metodelor administrative pentru o mai bună colaborare a echipelor mai mari. Îmbunătățește DevOps executarea sarcinilor în cadrul organizației și optimizează cele existente. Integrați platforma de automatizare cu alte distribuții Red Hat pentru a maximiza productivitatea.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Microsoft SCCM (System Center Configuration Manager) este un software de management al sistemului pentru a gestiona grupuri mari de sisteme de operare. Microsoft SCCM oferă controlul la distanță, implementarea sistemului de operare și multe altele. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să utilizeze Microsoft SCCM pentru a gestiona infrastructura. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Utilizați consola Configuration Manager pentru gestionarea infrastructurii. Configurați infrastructurile publice cheie pentru a asigura Microsoft SCCM. Realizează implementarea avansată a aplicațiilor și rezolvarea problemelor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Configuration Management Cursuri, Seara Configuration Management Training, Configuration Management Camp, Configuration Management Cu instructor, Sfarsit de saptamana Configuration Management Training, Seara Configuration Management Cursuri, Configuration Management Coaching, Configuration Management Instructor, Configuration Management Trainer, Configuration Management Cursuri, Configuration Management Clase, Configuration Management Pe pagina, Configuration Management curs privat, Configuration Management one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions