Cursuri Configuration Management

Cursuri Configuration Management

Local, instructor-led live Configuration Management training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice how to carry out effective configuration management.

Configuration Management training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Configuration Management trainings in România can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Acest curs este destinat organizațiilor care folosesc deja Puppet sau Administratori de sisteme care doresc să pună în aplicare Puppet ca o soluție nouă.

Cursul este livrat în 3 zile și implică un amestec de prezentări și exerciții. La finalizare, veți putea implementa o configurație de bază pentru Puppet într-un mediu Master-Client.
21 hours
Overview
Acest curs este destinat administratorilor de sistem cu experiență și dezvoltatorilor care doresc să pună în aplicare Automatizarea Puppet în medii complexe.

La finalizare, veți putea implementa o configurație complexă a sistemelor pentru mediul Puppet într-un mediu Multi-Master-Client.
14 hours
Overview
Cursul este destinat să ofere inginerilor care utilizează în prezent cunoștințele anuale ale domeniilor mai aprofundate și mai specializate implicate în aplicarea sa Scopul atelierului este de a oferi o mai bună înțelegere a ceea ce se întâmplă "sub capotă", cum poate fi folosit Ansible în ciclul de viață al dezvoltării aplicațiilor și cum poate fi adaptat Ansoft pentru medii scalate și pentru întreprinderi .
7 hours
Overview
Ansible rezolvă problema: "Avem configurația de server pe care o dorim, am pus-o în timp să-l găsim, acum cum să automatizăm toate acestea?" .
21 hours
Overview
Acest curs a fost creat administratorilor de sistem care doresc să automatizeze sistemul de gestionare a sistemului și a aplicațiilor cu Ansible Acest curs se concentrează în principal pe serverele Linux / Unix .
14 hours
Overview
Acest curs de 2 zile demonstrează prin practica manuală elementele de bază ale Chefului, un instrument de gestionare a configurației și modul de utilizare a Chef pentru automatizarea infrastructurii .
14 hours
Overview
Saltstack (Salt for short) este un software open source dezvoltat pentru a automatiza configurația sistemelor de servere. În timpul acestui curs veți învăța cum să administrați și să gestionați centralizat mai multe medii server.

Cursul va fi un amestec bun de prezentări, exemple și exerciții de laborator, astfel încât să puteți aplica imediat ceea ce ați învățat.
21 hours
Overview
Saltstack (Salt for short) este un software open source dezvoltat pentru a automatiza configurația sistemelor de servere În timpul acestui curs veți învăța cum să administrați și să gestionați centralizat mai multe medii server Cursul va fi un amestec bun de prezentări, exemple și exerciții de laborator, astfel încât să puteți aplica imediat ceea ce ați învățat .
14 hours
Overview
SaltStack (sau Salt) este un instrument de configurare bazat pe Python, opensource pentru automatizarea furnizării de hardware și software într-un mediu IT SaltStack este popular ca instrument de orchestrare în mediile de operare în cloud și IT În acest training instruit (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să implementeze SaltStack în timp ce parcurg practica de configurare, configurare, furnizare, optimizare și depanare a unei colecții de servere într-un mediu de tip cloud simulat Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați Saltstack Automatizați sarcinile administrative legate de infrastructură Furnizarea și gestionarea de noi pachete de cod și aplicații Creați șabloane de configurare reutilizabile Utilizați SaltStack pentru a vă monitoriza sistemele Elaborarea strategiilor pentru optimizarea infrastructurii Remediați probleme SaltStack și probleme de mediu Public Administratorii de sistem Ingineri DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră notițe Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
Overview
Vagrant este un instrument de virtualizare opensource pentru automatizarea furnizării de mașini virtuale Prin eliminarea procesului manual, Vagrant permite crearea instantanee a unui număr aproape nelimitat de mașini virtuale În cadrul acestei formări participanții vor învăța conceptele de bază ale Vagrantului și cum să pună în aplicare Vagrant într-un mediu de lucru live Public Ingineri de software, dezvoltatori și programatori Administrator de sistem DevOps, Operațiuni IT, Suport pentru dezvoltare Formatul cursului După o scurtă introducere în furnizarea de virtualizare, participanții efectuează exerciții pentru a implementa Vagrant într-un mediu live .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Configuration Management Cursuri, Seara Configuration Management Training, Configuration Management Camp, Configuration Management Cu instructor, Sfarsit de saptamana Configuration Management Training, Seara Configuration Management Cursuri, Configuration Management Coaching, Configuration Management Instructor, Configuration Management Trainer, Configuration Management Cursuri, Configuration Management Clase, Configuration Management Pe pagina, Configuration Management curs privat, Configuration Management one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!