Cursuri Chef

Cursuri Chef

Cursurile de formare locale, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practici de bază practica fundamentală a implementării și gestionării infrastructurii Chef Chef de formare este disponibil ca "training live la fața locului" sau "de la distanță de formare live" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
14 hours
Sinoptic
Acest curs de 2 zile demonstrează prin practica practică elementele de bază ale Chef , un instrument de gestionare a configurației și modul de utilizare a Chef pentru automatizarea infrastructurii.
Sfarsit de saptamana Chef Cursuri, Seara Chef Training, Chef Camp, Chef Cu instructor, Sfarsit de saptamana Chef Training, Seara Chef Cursuri, Chef Coaching, Chef Instructor, Chef Trainer, Chef Cursuri, Chef Clase, Chef Pe pagina, Chef curs privat, Chef one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!