Cursuri DataRobot

Cursuri DataRobot

Cursurile de formare DataRobot live conduse de instructori, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să automatizezi, să evaluezi și să gestionezi modelele predictive folosind capabilitățile de învățare automată ale DataRobot. Instruirea DataRobot este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în România sau în centrele de formare corporative NobleProg din România. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

DataRobot Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
DataRobot este o platformă de învățare cu mașină care simplifică construirea și implementarea modelelor predictive. DataRobot accelerează analiza predictivă, ajutând companiile să ia decizii mai inteligente. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date și analistilor de date care doresc să automatizeze, să evalueze și să gestioneze modele predictive folosind abilitățile de învățare cu mașină. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Încărcați seturile de date în DataRobot pentru a analiza, evalua și verifica datele de calitate. Construiți și instruiți modele pentru a identifica variabile importante și pentru a îndeplini obiectivele de predicție. Interpretă modele pentru a crea înțelegeri valoroase care sunt utile în luarea deciziilor de afaceri. Monitorizarea și gestionarea modelelor pentru a menține o performanță optimizată a predicției.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana DataRobot Cursuri, Seara DataRobot Training, DataRobot Camp, DataRobot Cu instructor, Sfarsit de saptamana DataRobot Training, Seara DataRobot Cursuri, DataRobot Coaching, DataRobot Instructor, DataRobot Trainer, DataRobot Cursuri, DataRobot Clase, DataRobot Pe pagina, DataRobot curs privat, DataRobot one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions