Cursuri Elasticsearch

Cursuri Elasticsearch

Cursurile de instruire la nivel local, instruite live Elasticsearch demonstrează printr-o discuție interactivă și practică arhitectura și terminologia Elasticksearch și cum să înființeze, să gestioneze și să opereze pe Elasticsearch Instruirea prin elastică este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Durata
Sinoptic
Title
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
audienþei

Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch.
14 hours
Sinoptic
Public Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch .
14 hours
Sinoptic
elastic Search este un motor de cautare Open-Source, distribuit. Acesta este frecvent utilizat împreună cu logstash (date de colectare și de log-parsing motor) și kibana (Analytics și platforma de vizualizare) pentru a face până "Elk stiva".

acest instructor-condus, de formare Live este destinat dezvoltatorilor de software care doresc să construiască căutare și soluții de analiză folosind elastic Search.

Training-ul începe cu o discuție a arhitecturii elastic Search, inclusiv modelul său distribuit și API-ul de căutare. Acest lucru este urmat de o explicație a elastic Search & #39; s funcționalitate și să-l integreze cel mai bine într-o aplicație existentă.

hands-on exerciții alcătuiesc o parte importantă a formării, și să ofere participanților o șansă de a pune în practică cunoștințele lor în timp ce primesc feedback cu privire la punerea lor în aplicare și progres.

format al cursului

- puternic accent on ficat practică. Cele mai multe dintre conceptele sunt învățate prin mostre, exerciții și hands-on dezvoltare.
14 hours
Sinoptic
Această formare este destinată administratorilor de sistem care doresc să înființeze un stack ELK (Elasticsearch, Logstash, Kibana) Rețineți că sunt necesare minimum 3 delegați pentru ca acest curs să se desfășoare Formarea începe cu o discuție despre arhitectura și funcționalitatea ELK, apoi se îndreaptă spre implementarea și practicarea laboratorului Exercițiile Handson constituie o parte importantă a instruirii și oferă participanților șansa de a-și pune în practică cunoștințele în timp ce primesc feedback despre progresele lor Public Administratorii de sistem Formatul cursului Un accent deosebit pe practicile vii Cele mai multe concepte sunt învățate prin exerciții și implementarea și implementarea manuală .
14 hours
Sinoptic
acest training introduce Kibana pentru utilizatorii de elastic Search.

Kibana este un open source de analiză și de vizualizare platformă proiectat pentru a lucra cu elastic Search. Utilizați Kibana pentru a căuta, vizualiza și interacționa cu datele stocate în indici de căutare elastici. Puteți efectua cu ușurință analize avansate de date și vizualiza datele într-o varietate de diagrame, tabele și hărți.

Kibana face mai ușor de înțeles volume mari de date. Interfața sa simplă, bazată pe browser, vă permite să creați rapid și să partajați tablouri de bord dinamice care afișează modificări la interogările elastic Search în timp real.
Sfarsit de saptamana Elasticsearch Cursuri, Seara Elasticsearch Training, Elasticsearch Camp, Elasticsearch Cu instructor, Sfarsit de saptamana Elasticsearch Training, Seara Elasticsearch Cursuri, Elasticsearch Coaching, Elasticsearch Instructor, Elasticsearch Trainer, Elasticsearch Cursuri, Elasticsearch Clase, Elasticsearch Pe pagina, Elasticsearch curs privat, Elasticsearch one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!