Cursuri Elasticsearch

Cursuri Elasticsearch

Local, instructor-led live Elasticsearch training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the Elasticksearch architecture and terminology and how to set up, manage and operate Elasticsearch.

Elasticsearch training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live Elasticsearch trainings in România can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Schita de curs

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
audienþei

Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch.
14 hours
Overview
Public Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch .
14 hours
Overview
Elasticsearch este un motor de căutare distribuit, distribuit Acesta este utilizat în mod obișnuit împreună cu Logstash (motor de date și de logare) și Kibana (platformă de analiză și vizualizare) pentru a forma "stiva ELK" Această formare este destinată dezvoltatorilor de software care doresc să construiască soluții de căutare și analiză utilizând Elasticsearch Formarea începe cu o discuție despre arhitectura Elasticksearch, inclusiv modelul distribuit și API-ul de căutare Aceasta este urmată de o explicație a funcționalității Elasticsearch și de cea mai bună integrare a acesteia într-o aplicație existentă Exercițiile Handson constituie o parte importantă a instruirii și oferă participanților o șansă de a pune în practică cunoștințele în timp ce primesc feedback cu privire la implementarea și progresul lor Public Dezvoltatori de software Formatul cursului Un accent deosebit pe practicile vii Cele mai multe dintre concepte sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltarea mâinilor .
14 hours
Overview
Această formare este destinată administratorilor de sistem care doresc să înființeze un stack ELK (Elasticsearch, Logstash, Kibana) Rețineți că sunt necesare minimum 3 delegați pentru ca acest curs să se desfășoare Formarea începe cu o discuție despre arhitectura și funcționalitatea ELK, apoi se îndreaptă spre implementarea și practicarea laboratorului Exercițiile Handson constituie o parte importantă a instruirii și oferă participanților șansa de a-și pune în practică cunoștințele în timp ce primesc feedback despre progresele lor Public Administratorii de sistem Formatul cursului Un accent deosebit pe practicile vii Cele mai multe concepte sunt învățate prin exerciții și implementarea și implementarea manuală .
14 hours
Overview
Această cursă introduce Kibana utilizatorilor de căutare elastică Kibana este o platformă de analiză și vizualizare open source concepută pentru a lucra cu Elasticsearch Utilizați Kibana pentru a căuta, vizualiza și interacționa cu datele stocate în indicii Elasticsearch Puteți efectua cu ușurință analize avansate de date și puteți vizualiza datele dvs într-o varietate de diagrame, tabele și hărți Kibana ușurează înțelegerea volumelor mari de date Interfața sa simplă, bazată pe browser, vă permite să creați și să distribuiți rapid tablouri de bord dinamice care afișează modificări la interogările Elasticsearch în timp real .

Upcoming Courses

Sfarsit de saptamana Elasticsearch Cursuri, Seara Elasticsearch Training, Elasticsearch Camp, Elasticsearch Cu instructor, Sfarsit de saptamana Elasticsearch Training, Seara Elasticsearch Cursuri, Elasticsearch Coaching, Elasticsearch Instructor, Elasticsearch Trainer, Elasticsearch Cursuri, Elasticsearch Clase, Elasticsearch Pe pagina, Elasticsearch curs privat, Elasticsearch one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!