Cursuri Elasticsearch

Cursuri Elasticsearch

Cursurile de instruire la nivel local, instruite live Elasticsearch demonstrează printr-o discuție interactivă și practică arhitectura și terminologia Elasticksearch și cum să înființeze, să gestioneze și să opereze pe Elasticsearch Instruirea prin elastică este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Elasticsearch Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
audienþei

Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch .
14 hours
Sinoptic
Public

Administratori sau dezvoltatori care doresc să știe cum să utilizeze Elasticsearch .
14 hours
Sinoptic
Elasticsearch este un motor de căutare distribuit cu sursă deschisă. Este utilizat în mod obișnuit împreună cu Logstash ( Logstash de colectare a datelor și analiză de jurnal) și Kibana (platforma de analiză și vizualizare) pentru a alcătui „stiva ELK”.

Această instruire în direct, dirijată de instructori, se adresează dezvoltatorilor de software care doresc să construiască soluții de căutare și analiză folosind Elasticsearch .

Instruirea începe cu o discuție despre arhitectura Elasticsearch , inclusiv modelul distribuit și API-ul de căutare. Aceasta este urmată de o explicație a funcționalității Elasticsearch și a modului de a o integra cel mai bine într-o aplicație existentă.

Exercițiile practice sunt o parte importantă a antrenamentului și oferă șansa participanților de a-și exersa cunoștințele în timp ce primesc feedback cu privire la implementarea și progresul lor.

Formatul cursului

- Accent puternic pe practica live. Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Acest lucru, de formare în direct conduse de instructor este destinat administratorilor de sistem care doresc să înființeze o stivă ELK ( Elasticsearch , Logstash , Kibana ). Rețineți că este nevoie de minimum 3 delegați pentru ca acest curs să funcționeze.

Pregătirea începe cu o discuție despre arhitectura și funcționalitatea ELK, apoi trece la implementarea și practicarea live a laboratorului. Exercițiile practice sunt o parte importantă a antrenamentului și oferă șansa participanților de a-și exersa cunoștințele în timp ce primesc feedback cu privire la progresul lor.

Formatul cursului

- Accent puternic pe practica live
- Majoritatea conceptelor sunt învățate prin exerciții și implementare și implementare practică
14 hours
Sinoptic
acest training introduce Kibana pentru utilizatorii de elastic Search.

Kibana este un open source de analiză și de vizualizare platformă proiectat pentru a lucra cu elastic Search. Utilizați Kibana pentru a căuta, vizualiza și interacționa cu datele stocate în indici de căutare elastici. Puteți efectua cu ușurință analize avansate de date și vizualiza datele într-o varietate de diagrame, tabele și hărți.

Kibana face mai ușor de înțeles volume mari de date. Interfața sa simplă, bazată pe browser, vă permite să creați rapid și să partajați tablouri de bord dinamice care afișează modificări la interogările elastic Search în timp real.

Upcoming Elasticsearch Courses

Sfarsit de saptamana Elasticsearch Cursuri, Seara Elasticsearch Training, Elasticsearch Camp, Elasticsearch Cu instructor, Sfarsit de saptamana Elasticsearch Training, Seara Elasticsearch Cursuri, Elasticsearch Coaching, Elasticsearch Instructor, Elasticsearch Trainer, Elasticsearch Cursuri, Elasticsearch Clase, Elasticsearch Pe pagina, Elasticsearch curs privat, Elasticsearch one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions