Cursuri FastAPI

Cursuri FastAPI

Local instructor-led live FastAPI training courses in România.

Mărturii

★★★★★
★★★★★

FastAPI Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
FARM (FastAPI, React și MongoDB) este similar cu MERN, dar funcționează mai rapid, Python și FastAPI înlocuind Node.js și Express ca backend. FastAPI este un cadru web Python de înaltă performanță, utilizat de companii de top, precum Microsoft, Uber și Netflix. React este o bibliotecă JavaScript front-end open source, în timp ce MongoDB este o bază de date NoSQL complet scalabilă. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează dezvoltatorilor care doresc să utilizeze stiva FARM (FastAPI, React și MongoDB) pentru a crea aplicații web dinamice, de înaltă performanță și scalabile. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Configurați mediul de dezvoltare necesar care integrează FastAPI, React și MongoDB. Înțelegeți conceptele-cheie, caracteristicile și beneficiile stivei FARM. Învățați cum să construiți API-uri REST cu FastAPI. Învățați cum să proiectați aplicații interactive cu React. Dezvoltați, testați și implementați aplicații (front end și back end) utilizând stiva FARM.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja
14 hours
FastAPI este un cadru web cu sursă deschisă, de înaltă performanță pentru a construi API cu Python. Este utilizat de multe companii mari, cum ar fi Uber, Netflix și Microsoft. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze FastAPI cu Python pentru a construi, a testa și a deplasa APIs RESTful mai ușor și mai rapid. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a dezvolta API cu Python și FastAPI. Creați API-uri mai rapid și mai ușor folosind FastAPI biblioteca. Aflați cum să creați modele de date și scheme bazate pe Pydantic și OpenAPI. Conectați API-urile la o bază de date folosind SQL Alchemy. Implementarea securității și a autentificării în API folosind FastAPI instrumente. Construiți imagini de container și deplasați API-urile web pe un server cloud.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana FastAPI Cursuri, Seara FastAPI Training, FastAPI Camp, FastAPI Cu instructor, Sfarsit de saptamana FastAPI Training, Seara FastAPI Cursuri, FastAPI Coaching, FastAPI Instructor, FastAPI Trainer, FastAPI Cursuri, FastAPI Clase, FastAPI Pe pagina, FastAPI curs privat, FastAPI one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions