Cursuri Go

Cursuri Go

Cursurile de instruire live la nivel local, instruite live, demonstrează prin discuții interactive și practică de manevră cum să faceți programarea cu Go Pregătirea pentru cursuri este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Go Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Go este un limbaj de programare open source dezvoltat la Go ogle.

În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, instruiți, participanții vor învăța cum să folosească funcțiile avansate ale lui Go .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Configurați mediul de dezvoltare Go .
- Înțelegeți fundamentele limbajului de programare Go .
- Înțelegeți și utilizați funcțiile avansate și puternice ale lui Go .
- Creați programe extrem de eficiente folosind Go .
- Începeți să faceți dezvoltare web cu Go .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
28 hours
Sinoptic
Introducere solidă în limba Go pentru persoanele familiarizate cu alte limbi de programare. Se concentrează asupra aspectului practic al limbii, mai degrabă decât asupra teoriei.
35 hours
Sinoptic
Go (Golang) este un limbaj de programare open source dezvoltat la Google Una dintre cele mai populare cazuri de utilizare a lui Go este programarea sistemelor Linux și Unix În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele sistemelor de programare cu Go în timp ce parcurg exerciții de manevră explorând diferitele caracteristici ale Go Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele programării sistemelor Go Configurați mediul de dezvoltare Go Scrie programe în Go Utilizați atât funcțiile de bază, cât și cele avansate ale programului Go for Unix și Linux Înțelege și folosește Gorutinele Scrieți un cod rapid și ușor cu Go Scrieți codul de rețea de nivel inferior cu Go Public Programatorii Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Sinoptic
Go (golang) este un limbaj de programare opensource, statictyty, creat de Google Ecosistemul său în creștere, arhitectura stabilă și bibliotecile puternice fac din Go o alegere populară pentru construirea de servicii și aplicații web scalabile și de performanță ridicată În acest training instruit, participanții vor învăța elementele esențiale, structurile de sintaxă și de control ale Go, pe măsură ce parcurg dezvoltarea și implementarea unei aplicații web probă Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Configurați un mediu optim de dezvoltare Go Structura Go code pentru o lizibilitate maximă Optimizați performanța unei aplicații Go Testați și depanați o aplicație Go Implementați o mostră de aplicație web Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Sinoptic
Go ( Go lang) este un limbaj excelent pentru construirea microserviciilor, datorită amprentei sale minuscule de memorie.

Spring Cloud este un cadru deschis pentru microservicii ușoare.

În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța cum să construiască microservicii folosind Go ( Go lang) și Spring Cloud .

Formatul cursului

- Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Sfarsit de saptamana Go Cursuri, Seara Go Training, Go Camp, Go Cu instructor, Sfarsit de saptamana Go Training, Seara Go Cursuri, Go Coaching, Go Instructor, Go Trainer, Go Cursuri, Go Clase, Go Pe pagina, Go curs privat, Go one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Romania!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Romania
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!