Cursuri Hands on Security

Cursuri Hands on Security

Cursurile de instruire la nivel local, instruit live Hands on Cursuri de securitate demonstrează prin discuții interactive și practică handson fundamentele și subiectele avansate ale Hands on Security Instruirea pentru mâini privind securitatea este disponibilă ca "instruire live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului România sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Hands on Security Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sinoptic
Prezentare generală

Acest curs de infrastructură cu cheie publică - Implementare și gestionare ajută orice persoană să dobândească cunoștințe în gestionarea PKI robust și să înțeleagă mai bine subiectele din jurul infrastructurii cheilor publice. Mai mult, cursul PKI este o pregătire pentru componenta din ce în ce mai critică - care asigură confidențialitatea, integritatea și autentificarea într-o întreprindere. Cursul nostru PKI oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a selecta, proiecta și implementa PKI, pentru a asigura aplicațiile existente și viitoare în cadrul organizației dvs. De asemenea, oferă o privire mai profundă asupra fundamentelor criptografiei și principiile de lucru ale algoritmilor folosiți.

Pe parcursul întregului curs, participanții vor dobândi cunoștințe aprofundate cu privire la următoarele subiecte:

- Aspecte juridice ale unui PKI
- Elemente ale unui PKI
- Managementul PKI
- Încredere într-o lume digitală
- Implementarea semnăturii digitale
- Modele de încredere

După finalizarea cursului PKI, fiecare persoană va putea proiecta, configura, implementa și gestiona cu succes o infrastructură de chei publice (PKI).

Acesta este un curs de 3 zile care este considerat esențial pentru oricine trebuie să înțeleagă infrastructura de chei publice (PKI) și problemele legate de implementarea acesteia. Acesta acoperă problemele și tehnologiile implicate în PKI în profunzime și oferă experiență practică practică pentru crearea și menținerea unei varietăți de soluții PKI. Cunoașterea detaliată a problemelor din jurul PKI ajută la punerea în context a atacurilor recente apărute în titlurile de știri și permite luarea de decizii valide cu privire la relevanța lor pentru organizație.

Obiective

Introducerea studentului în aspectele teoretice ale fundamentelor și beneficiilor infrastructurii de chei publice (PKI), incluzând diferite tipuri de criptare, semnături digitale, certificate digitale și autorități de certificare.

Pentru a oferi studenților experiență în implementarea și utilizarea soluțiilor PKI cu o varietate de aplicații.

Pentru a oferi elevilor o înțelegere a conceptelor de evaluare și selectare a tehnologiilor PKI

Public

Oricine este implicat în infrastructura de chei publice | Luarea deciziilor PKI, implementarea și securizarea comerțului electronic și a altor aplicații de internet, inclusiv CIO-uri, ofițeri de securitate, directorii MIS, manageri de securitate și auditori interni.
35 hours
Sinoptic
Certificatul certificat digital de medicină legală Examiner vendor neutru este conceput pentru a instrui anchetatorii de criminalitate informatică și fraudă, prin care elevii sunt învățați descoperirea electronică și tehnicile avansate de investigare Acest curs este esențial pentru oricine se confruntă cu dovezi digitale în timp ce efectuează o investigație Examenul certificat digital de medicină legală preda metodologia de efectuare a unui examen criminalistic de calculator Elevii vor învăța să folosească tehnici de investigație sănătoase din punct de vedere juridic pentru a evalua scena, pentru a colecta și a documenta toate informațiile relevante, pentru a intervieva personalul adecvat, pentru a menține legăturile cu clienții și pentru a scrie un raport de constatare Cursul Certified Digital Forensics Examiner va beneficia de organizații, persoane fizice, birouri guvernamentale și organisme de aplicare a legii interesate în urmărirea litigiilor, dovezi de vinovăție sau acțiuni corective bazate pe dovezi digitale .
28 hours
Sinoptic
Descriere:

Acest curs va oferi participanților o înțelegere aprofundată despre conceptele de securitate, conceptele de aplicație web și cadre utilizate de dezvoltatori pentru a putea exploata și proteja aplicațiile vizate. În lumea de azi, aceasta se schimbă rapid și astfel toate tehnologiile utilizate sunt, de asemenea, schimbate într-un ritm rapid, aplicațiile web sunt expuse atacurilor hackerilor 24/7. Pentru a proteja aplicațiile împotriva atacatorilor externi, trebuie să cunoaștem toate bițiile și piesele care creează aplicația web, cum ar fi cadre, limbi și tehnologii utilizate în dezvoltarea aplicațiilor web și mult mai mult decât atât. Problema este că atacatorul trebuie să cunoască o singură modalitate de a intra în aplicație, iar dezvoltatorul (sau administratorul de sisteme) trebuie să cunoască toate exploatările posibile pentru a preveni acest lucru. Din această cauză, este foarte dificil să ai o aplicație web securizată cu o probă de gloanțe și, în majoritatea cazurilor, aplicația web este vulnerabilă la ceva. Aceasta este exploatată în mod regulat de ciberneticii criminali și hackerii casual și poate fi redusă la minimum prin planificarea, dezvoltarea, testarea aplicațiilor web și configurarea corectă.

Obiective:

Pentru a vă oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a înțelege și identifica exploatările posibile în aplicațiile web live și pentru a exploata vulnerabilitățile identificate. Datorită cunoștințelor obținute în faza de identificare și exploatare, ar trebui să puteți proteja aplicația web împotriva atacurilor similare. După acest curs, participantul va putea să înțeleagă și să identifice cele mai mari vulnerabilități OWASP și să includă aceste cunoștințe în schema de protecție a aplicațiilor web.

Public:

Dezvoltatorii, poliția și alți membri ai personalului de aplicare a legii, de apărare și personalul militar, e - Business de securitate profesioniști, administratorii de sisteme, servicii bancare, de asigurări și alți profesioniști, Go agentii, managerii IT guvernului privind , a CISO, CTO lui.
21 hours
Sinoptic
În calitate de dezvoltator, datoria dvs. este să scrieți cod antiderapant.

Ce se întâmplă dacă v-am spune că, în ciuda tuturor eforturilor dvs., codul în care v-ați scris întreaga carieră este plin de slăbiciuni pe care nu le-ați știut niciodată? Ce se întâmplă dacă, pe măsură ce citiți acest lucru, hackerii ar încerca să intre în codul dvs.? Cât de probabil ar avea succesul? Dacă ar putea să vă fure baza de date și să o vândă pe piața neagră?

Acest curs de securitate a aplicațiilor Web va schimba modul în care vă uitați la cod. Un antrenament hands-on în timpul căruia vă vom învăța toate trucurile atacatorilor și cum să le atenuați, lăsându-vă fără alt sentiment decât dorința de a ști mai multe.

Alegerea ta este să fii în fața pachetului și să fii văzut ca un schimbător de jocuri în lupta împotriva criminalității informatice.

Delegații prezenți vor:

- Înțelegeți conceptele de bază de securitate, securitate IT și codificare sigură
- Aflați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați
- Aflați vulnerabilitățile din partea clientului și practicile sigure de codare
- Aflați mai multe despre securitatea Node.js
- Aflați mai multe despre securitatea MongoDB
- Înțelegeți practic criptografia
- Înțelegeți protocoalele esențiale de securitate
- Înțelegeți conceptele de securitate ale serviciilor web
- Aflați mai multe despre securitatea JSON
- Obțineți cunoștințe practice în utilizarea tehnicilor și instrumentelor de testare a securității
- Aflați cum puteți gestiona vulnerabilitățile din platformele, cadrele și bibliotecile utilizate
- Obțineți surse și lecturi suplimentare privind practicile de codare sigure
35 hours
Sinoptic
Această clasă îi va cufunda pe elevi într-un mediu interactiv, unde li se va arăta cum să scaneze, testeze, hack și securizeze propriile sisteme. Mediul intensiv în laborator oferă fiecărui student cunoștințe aprofundate și experiență practică cu sistemele de securitate esențiale actuale. Studenții vor începe să înțeleagă cum funcționează apărările perimetrale și apoi să fie conduși în scanarea și atacarea propriilor rețele, nicio rețea reală nu este afectată. Studenții apoi învață cum intrusii escaladează privilegiile și ce pași pot fi făcuți pentru a asigura un sistem. Studenții vor învăța, de asemenea, detecție de intruziune, crearea de politici, inginerie socială, atacuri DDoS, revărsări tampon și crearea de virus. Când un student părăsește această clasă intensivă de 5 zile, va avea mâna pe înțelegere și experiență în hackingul etic.

Scopul instruirii etice privind hacking este:

- Stabilirea și guvernarea standardelor minime pentru acreditarea specialiștilor profesioniști în securitatea informațiilor în măsuri de hacking etic.
- Informează publicul că persoanele acreditate îndeplinesc sau depășesc standardele minime.
- Consolidarea hacking-ului etic ca o profesie unică și autoreglabilă.

Public:

Cursul este ideal pentru cei care lucrează în posturi precum, dar fără a se limita la:

- Ingineri de securitate
- Consultanți de securitate
- Managerii de securitate
- Director IT / Manageri
- Auditori de securitate
- Administratori de sisteme IT
- Administratori de rețea IT
- Arhitecți de rețea
- Dezvoltatori
21 hours
Sinoptic
Acest instruire în direct, dirijat de instructor, introduce arhitecturile de sistem, sistemele de operare, rețelele, stocarea și problemele criptografice care ar trebui luate în considerare la proiectarea sistemelor încorporate sigure.

Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea o înțelegere solidă a principiilor, preocupărilor și tehnologiilor de securitate. Mai important, participanții vor fi dotați cu tehnicile necesare dezvoltării de software încorporat în condiții de siguranță.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Sinoptic
Testarea securității aplicațiilor interactive (IAST) este o formă de testare a securității aplicațiilor care combină Testarea securității aplicațiilor statice (SAST) și Testarea securității dinamice a aplicațiilor (DAST) sau tehnicile RASP (Runtime Application Selfprotection) IAST este capabil să raporteze liniile specifice de cod responsabil pentru un exploatare de securitate și reluarea comportamentelor care duc și urmează un astfel de exploatare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o aplicație prin instruirea agenților de runtime și a inductorilor de atac pentru a simula comportamentul aplicațiilor în timpul unui atac Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Simulați atacurile împotriva aplicațiilor și validați capacitățile lor de detectare și protecție Utilizați RASP și DAST pentru a obține vizibilitatea codului în calea de date luată de o aplicație în diferite scenarii de rulare Fixați repede și corect codul aplicației responsabil pentru vulnerabilitățile detectate Prioritizați constatările de vulnerabilitate din scanările dinamice Utilizați alerte RASP în timp real pentru a proteja aplicațiile din producție împotriva atacurilor Reduceți riscurile de vulnerabilitate a aplicațiilor, menținând țintele programelor de producție Stabiliți o strategie integrată pentru detectarea și protecția generală a vulnerabilităților Public Ingineri DevOps Ingineri de securitate Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Sinoptic
Apache Shiro este un puternic cadru de securitate Java care efectuează autentificarea, autorizarea, criptografia și gestionarea sesiunilor În acest training instruit, participanții vor învăța cum să securizeze o aplicație web cu Apache Shiro Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați API-ul Shiro pentru a asigura diverse tipuri de aplicații, inclusiv mobile, web și întreprinderi Activați autentificările din diferite surse de date, inclusiv LDAP, JDBC, Active Directory etc Public Dezvoltatori Ingineri de securitate Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
Sinoptic
Publicul țintă ar fi administratorii de server de rețea, administratorii de firewall, analiștii în domeniul securității informațiilor, administratorii de sistem și profesioniștii în domeniul evaluării riscurilor .
35 hours
Sinoptic
Descriere: Această clasă va scufunda studenții într-un mediu interactiv în care vor fi arătați cum să scaneze, să testeze, să-și hack și să-și securizeze propriile sisteme Mediul intensiv de laborator oferă fiecărui elev cunoștințe aprofundate și experiență practică cu sistemele esențiale de securitate esențiale Elevii vor începe prin înțelegerea modului în care funcționează perimetrul de apărare și apoi vor fi conduși în scanarea și atacarea propriilor rețele, fără a afecta nicio rețea reală Elevii învață apoi modul în care intrușii escaladă privilegiile și ce măsuri pot fi luate pentru a asigura un sistem Elevii vor învăța, de asemenea, despre detectarea intruziunilor, crearea de politici, ingineria socială, atacurile DDoS, depășirea tamponurilor și crearea de virusuri Public țintă: Acest curs va aduce beneficii semnificative ofițerilor de securitate, auditorilor, profesioniștilor din domeniul securității, administratorilor site-urilor și tuturor celor care sunt preocupați de integritatea infrastructurii rețelei .

Upcoming Hands on Security Courses

Sfarsit de saptamana Hands on Security Cursuri, Seara Hands on Security Training, Hands on Security Camp, Hands on Security Cu instructor, Sfarsit de saptamana Hands on Security Training, Seara Hands on Security Cursuri, Hands on Security Coaching, Hands on Security Instructor, Hands on Security Trainer, Hands on Security Cursuri, Hands on Security Clase, Hands on Security Pe pagina, Hands on Security curs privat, Hands on Security one on one training

Reduceri pentru cursuri

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Romania!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions